TopBuyer - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: TopBuyer virus
 

TopBuyer er endnu en applikation, der af sikkerhedsspecialister kategoriseres som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), som følge af flere skadelige handlinger, den udfører. Den defineres som et effektivt værktøj, der vil spare dig både tid og penge, når du handler online, ved at forsyne dig med diverse kuponer, tilbud og kommercielle tilbud, når du søger på internettet. Den fungerer også som et værktøj til prissammenligning – den vil vise dig tilbud med de bedste priser sammenlignet med andre detailhandlere. Desuden er TopBuyer en fuldstændig gratis applikation, der kan blive installeret i din computer på få sekunder. Det lyder for godt til at være sandt, ikke? I virkeligheden forholder det sig også anderledes. Som følge af det faktum, at den er helt gratis for brugerne, får ejerne af TopBuyer deres penge fra tredjeparterne, der betaler dem for at kunne reklamere ved hjælp af denne reklameplatform. Det betyder, at TopBuyer er et reklamestøttet system, der virker som mellemled mellem brugere og annoncører. Problemet er bare, at denne applikation hverken kontrollerer eller behersker dem, der ønsker at reklamere via dette netværk. Det betyder, at diverse cyberkriminelle kan fremme deres produkter eller tjenester ved brug af netværket. Det er grunden til, at vi ikke kan anbefale dig at klikke på nogen af disse annoncer. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmeside, der kan være inficeret af cyberkriminelle, og dermed forårsage skade i din computer eller dine fortrolige oplysninger. Så som du kan se, vil TopBuyer hverken spare dig tid eller penge, da de fleste af annoncerne er falske og endda skadelige. Udover det, så er annoncerne ret generende og vil forstyrre din søgning, hver gang du tænder din PC. Annoncerne kan vises i form af pop-up, pop-under, in-text (i tekst) eller bannerreklamer.

TopBuyer er en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox eller Internet Explorer. Den er kun anvendelig i Windows, så Mac brugere kan føle sig sikre, i det mindste på nuværende tidspunkt. Hvis du besøger den officielle hjemmeside på www.topbuyer.info, kan du se, at der ikke findes nogen gyldig kontaktinformation. Det betyder, at ingen har ansvar for, hvad der kan hænde som følge af disse annoncer. En anden uønsket egenskab ved TopBuyer er, at den vil indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, IP adresse, MEST besøgte sider eller søgeforespørgsler, og videregive dem til tredjeparterne. De tilpasser deres annoncer i henhold til den givne information, og gør dem dermed mere relevante og tillokkende for dig og dine søgevaner. TopBuyers vigtigste formål er at få dig til at klikke på annoncerne, idet udviklerne tjener penge ved at skabe trafik og finde kundeemner. Selvom den ikke officielt er en farlig virus, der selv kan forårsage en masse skade, skal du være opmærksom på, hvilke mulige trusler, den kan frembringe, og du bør fjerne denne applikation fra din computer hurtigst muligt.
TopBuyer

Som du kan se på den officielle hjemmeside, findes der ingen downloadknap, så det er lidt forvirrende, og som bruger kan du undre dig over, hvordan i alverden denne applikation kan blive installeret? Det er ganske simpelt – TopBuyer florerer rundt på internettet, ved at følge med andet gratis software eller spam e-mails. Det vil sige, at når du downloader og installerer en gratis applikation, er der risiko for, at dette uønskede program vil blive installeret sammen med det, uden at du er klar over det. For at undgå, at det sker, bør du være opmærksom på installationsprocessen ved freebies, der er hentet fra mistænkelige hjemmesider (det er bedst ikke at hente noget fra upålidelige hjemmesider, men nogle gange har du intet andet valg). Du skal ikke springe noget trin over (du skal ikke bare klikke ”næste” eller ”accepter” hele tiden, uden først at have læst det hele) og du bør tillige vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige valgmuligheder og foretage ændringer. Hvis du har tid til det, vil det være klogt at læse alle vilkår og betingelser, og fortrolighedspolitikken, da du kan finde en masse værdifuld information deri. Under selve installationsprocessen skal du se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede er krydset af for dig. De er som regel ganske små og næsten ikke til at få øje på, så se godt efter. Afkrydsningsboksene kan blive afkrydset som standard, så det betyder, at du giver tilladelse til installation af ekstra, uønskede applikationer, medmindre du fjerner dem. Hvis du bemærker, at ekstra software bliver installeret sammen med det andet, og du ikke er sikker på, om det er lovligt eller ej, er det bedst, hvis du ikke tillader, at det bliver tilføjet. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, er der flere måder, hvorpå du kan fjerne denne TopBuyer virus. Den nemmeste måde er nok, at du downloader et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes og skanner din computer med det. Det vil finde og fjerne virus automatisk. Desuden vil det ligeledes beskytte din computer fremover mod lignende trusler. Hvis du ikke ønsker at downloade noget ekstra anti-virus software, kan du udføre alt dette manuelt. Du er velkommen til at benytte vores trin-for-trin TopBuyer fjernelsesguide nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til TopBuyer

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom TopBuyer, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes TopBuyer virus

Sådan fjernes TopBuyer virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom TopBuyer installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til TopBuyer virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af TopBuyer fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med TopBuyer virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TopBuyer, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse TopBuyer virus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner TopBuyer. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af TopBuyer virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TopBuyer, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse TopBuyer virus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med TopBuyer samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TopBuyer virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man TopBuyer fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde TopBuyer være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse TopBuyer virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på TopBuyer. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med TopBuyer virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
september 12, 2014 07:40, december 1, 2014 11:21
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *