Trovi.com virus - Hvordan fjernes det?

Trovi.com virus

Trovi.com virus er en browser hijacker (kaprer), der kommer ind på computere sammenblandet med forskelligt freeware, uden at spørge om en særskilt tilladelse fra brugeren. Den kan blive installeret til din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, mens du downloader en video player, PDF creator, download manager, osv. Hovedformålet med Trovi.com virus er at annoncere for forskellige sider og skabe mere trafik til dem.

Når programmet først er installeret, ændrer det visse indstillinger i din browser. Det erstatter din startside og standardsøgemaskine med Trovi.com, og får dermed brugerne til at benytte den, i stedet for deres tidligere søgeudbyder. Selv om websiden ligner de fleste andre søgesider, så vil du opdage, når du foretager en søgning med den, at den faktisk reklamerer for visse websider. De fleste af siderne i dine søgeresultater vil være af kommerciel art. Det er ikke en troværdig søgemaskine, og af den grund anbefales det at fjerne Trovi.com virus.

Du bør huske på, at man kan undgå den slags applikationer de fleste gange. Man skal blot holde bedre øje med sine downloads og altid vælge brugerdefineret installation. Ved et af installationstrinene vil du være i stand til at se, om der noget blandet sammen med programmet. Fravælg enhver valgmulighed, der tilbyder ekstra applikationer, som du ikke er bekendt med.

Hvis dine browsere allerede er blevet påvirket, bør du fjerne Trovi.com virus fra dit computersystem. Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér det derfra. Det anbefales at afinstallere ALLE programmer, der blev tilføjet den samme dag, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der forhindrer ændring af browserindstillinger. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Reimage, Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Trovi.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Trovi.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Trovi.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Trovi.com virus fra dine browsere

Sådan fjernes Trovi.com virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Trovi.com fra listen.

Sådan fjernes Trovi.com virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan Trovi.com virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Trovi Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Trovi.com virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-trovi-search-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *