Tweakerbit Registry Optimizer - Hvordan fjernes det?

Tweakerbit Registry Optimizer fra Auslogics Labs Pty LTD er et optimeringsprogram til operativsystemer, og selskabet er specialiseret i at lave innovativt software af høj kvalitet, som gør det nemt for dig at justere, rense, reparere, optimere og gøre din computer hurtigere, uden at du skal tilegne dig nogle særlige tekniske færdigheder. Selvom folkene bag Tweakerbit beskriver sig selv som professionelle, så anser sikkerhedseksperter selskabets produkter som potentielt uønskede programmer (PUP’er). Nyeste eksemplarer fra denne gruppe er Driver Navigator and Master PC Cleaner. Man har endda opdaget lignende produkter i 2008 – et af disse gamle værktøjer er System Booster.

Tweakerbit Registry Optimizer er en potentielt uønsket applikation, som vil vise falske positiver

Vi kørte et af produkterne fra Tweakerbit gennem en række sikkerhedsprogrammer. Resultatet viste klart, at man ikke kan stole på deres applikationer, og de forskellige scannere angav programmet som en anden trussel (VirusTotal scan). Prøv at se nærmere på et par stykker af betegnelserne: Win32:SilentInstaller-A [PUP], Auslogics (fs), Application.Win32.Auslogics.D, W32/TweakBit.D.gen!Eldorado, Adware ( 004f86b41 ) og BehavesLike.Win32.Obfuscated.hc.


Tweakerbit Registry Optimizer tool

Det falske værktøj Tweakerbit Registry Optimizer har fået dårlige anmeldelser af sine kunder. (TrustPilot.com) kommer med nogle ret informative udtalelser, og nogle af dem betegner produkterne fra Tweakerbit som det rene svindel. Prøv og læs disse afslørende udsagn, som uden tvivl vil kunne få dig fra at bruge dette værktøj:

“1. Jeg brugte programmet én gang, og det gjorde mere skade end gavn. Nogle måneder senere fik jeg en e-mail om, at jeg blev opkrævet på mit kreditkort for noget, jeg aldrig havde bedt om. Det er helt igennem et værre svindelnummer.

 1. Uacceptabel adfærd, der blev trukket penge fra kortet uden tilladelse. Meget svært at finde hjælp hos kundeservice. Man er nødt til at lægge sag an mod den slags selskaber. Man SKAL IKKE tilmelde sig noget som helst hos dette selskab.
 2. Jeg blev opkrævet på min PayPal-konto for dette program. På et eller andet tidspunkt, og på en eller anden måde har jeg købt dette uden at vide det. Jeg klagede over det, men kunne ikke få pengene tilbage, da det ikke var et uautoriseret køb. Underligt. Jeg har aldrig købt det. Så jeg klippede kreditkortet i stykker og fik mig et nyt.
 3. Det er ikke et godt software. Det skulle reparere min PC, men det gjorde det ikke. Overraskende nok, så er de samme fejl til stede efter en scanning med Norton og CCleaner, på trods af at PCRepairKit har bekræftet, at min PC er fejlfri. Og hvad angår fornyelse af abonnement, så informerer de mig ikke 2-3 dage i forvejen, inden der bliver trukket penge fra mit kort. Jeg er stoppet med at bruge det og benytter i stedet for CCleaner, for det er meget mere pålideligt. Dette er uacceptabelt. Jeg forlanger en refundering og annullerer abonnementsbetalingen.
 4. I dag købte jeg dette software for 23,36 pund ved hjælp af PayPal, og da jeg tjekkede min PayPal-konto, var jeg blevet opkrævet 39,51 pund, og der var blevet oprettet en kvartalsbetaling på 39,51 pund. Softwaret er heller ikke egnet til formålet og prøver hele tiden på at få flere penge ud af mig. Man skal ikke bruge dette software eller lave en betalingsordning, der er mange andre brugere, der har haft lignende oplevelser med dette selskab”.

Som du kan se, så advarer de fleste af disse udvalgte anmeldelser andre internetbrugere om de økonomiske tab, som de pågældende brugere har lidt på grund af produkterne fra Tweakerbit. Det potentielt uønskede program Tweakerbit Registry Optimizer (PUP) er tydeligvis et vildledende værktøj, som giver brugerne og operativsystemerne problemer. Mange respekterede myndigheder understreger faktisk, at det er overflødigt at bruge et systemoptimeringsprogram. Den slags softwareapplikationer er enten falske eller ubrugelige. De tilbyder få funktioner og reparerer ikke nogle af de problemer, som de lover at løse. Desuden skulle denne mistænkelige applikation medbringe ekstra .pkg-files, der kan have tilknytning til malware:


Tweakerbit Registry Optimizer PUP

“Det tilføjede en ekstra pkg, som jeg ikke ville have. Derefter slog programmet mit Norton sikkerhedssystem ud. Jeg bad om en refundering og sendte min kvittering i en e-mail. Jeg tvivler stærkt på, at jeg får pengene tilbage, medmindre jeg går rettens gang”.

Derudover reklamerer mistænkelige reklamenetværk for denne service, hvilke vi sidestiller med de mulige malvertising-parter. Vi hentyder til DirectREV, Adf.ly, Propeller Ads, AppNexus og andre. Desuden vil det potentielt uønskede program Tweakerbit Registry Optimizer vise falske positiver.

Det betyder, at det vil advare dig om falske sikkerhedsproblemer i dit operativsystem, for at du kan blive overbevist om, at det er en god ide at downloade premium versionen. Men man skal undgå systemoptimeringsprogrammer og renseprogrammer til registreringsdatabasen, eftersom de for det meste regnes for at være svindel. I stedet skal du vælge Reimage og køre en scanning, så du kan få et overblik over tilstanden i dit operativsystem.

Fjern det uønskede værktøj

Vi håber, at du vil vælge en fjernelsesproces, som involverer et nyt anti-malwareprogram. Du kan imidlertid også slippe af med dette værktøj manuelt, hvis du følger vejledningen nedenfor. Fremover skal du undgå renseprogrammer til registreringsdatabasen, systemoptimeringsprogrammer og lignende produkter.

Sådan fjernes Tweakerbit Registry Optimizer ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Tweakerbit Registry Optimizer PUP installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Tweakerbit Registry Optimizer
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Tweakerbit Registry Optimizer PUP fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Tweakerbit Registry Optimizer, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-tweakerbit-registry-optimizer-pup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *