URL:Mal Virus Pop-up - Hvordan fjernes det?

URL:Mal er det navn, som nogle antivirusprogrammer bruger om skadelige hjemmesider. Uanset om det er dig eller et program, der forsøger at oprette forbindelse til en hjemmeside, der mistænkes for at være skadelig, vil en popup-besked fortælle dig, at ”Vi har afbrudt forbindelsen til […], fordi den er inficeret med URL:Mal.”

Navnet URL:Mal bruges hovedsageligt af Avira og dets datterselskab AVG – to antivirus-virksomheder, som hundreder millioner folk bruger til at beskytte deres computer.

Der kan være nogle forskellige forklaringer på, hvorfor hjemmesider erklæres skadelige, og hvorfor din computer forsøger at oprette forbindelse til dem. Somme tider støder du bare ind i en farlig hjemmeside, og så beskytter dit antivirusprogram dig – dér er URL:Mal popup’en er et velkomment syn. Andre gange kan det være et skadeligt program på din enhed, som forsøger at downloade noget, og det er et tegn på et mere dybdegående problem.

URL:Mal er en advarsel, der betyder, at din computer er beskyttet, men det kan være nyttigt at undersøgen årsagen:

URL:Mal former for trusler

 • Phishing-hjemmesider
 • Malware
 • Spam
 • Bedrageri

Mulige konsekvenser ved at besøge hjemmesider, der er markeret som URL:Mal

 • Tab af penge til svindel og bedrageri
 • Adgangskoder, online konti, betalingsmetoder kan blive stjålet
 • Malware (såsom ransomware) kan blive downloadet
 • Spam-annoncer kan forstyrre den normale søgning

Mulige årsager

 • Adware, trojansk infektion
 • Kapret browser
 • Inficerede hjemmesider med farlige annoncer og omdirigeringer

Fjern årsagen til URL:Mal

 • Scan for og slet malware (Combo Cleaner til MacOS, SpyHunter til Windows)
 • Undersøg browserindstillingerne for hijackere
 • Installer de nyeste sikkerhedsopdateringer

Hvad henviser URL:Mal til?

Hjemmesider, der anses for at være farlige, er sortlistede, og når du så forsøger at besøge dem, dukker advarslen URL:Mal op. Denne sporing henviser til noget uden for din computer, og den informerer dig om, at forbindelsen blev afbrudt, inden den blev oprettet. Du kan ikke rigtig fjerne eller afinstallere URL:Mal, men du har mulighed for at kunne fjerne årsagen.

Former for URL:Mal-hjemmesider

Avira opdeler farlige hjemmesider i phishing, malware, spam og bedrageri – de former for hjemmesider, der virkelig kan forårsage en masse skade.

Phishing

Phishing kan være utroligt farligt. Her er et blogindlæg fra Avira, der viser et eksempel, hvor de kriminelle omdirigerer offeret til en falsk Microsoft log ind-side og opsnapper offerets e-mail, adgangskode og telefonnummer. At URL:Mal popup-beskeden viser sig i spidsen for sådanne sider, er en klar advarsel om, at det link, som du lige har klikket på, er blevet sendt af skadelige personer.


"URL:Mal" pop-up "Threat secured..."

Phishing-links kan opdeles i spam e-mails (for eksempel falske advarsler om, at du er nødt til at ændre din adgangskode), sociale medier og annonce-omdirigeringer. URL:Mal advarslen kan dukke op, efter at du har klikket på et skadeligt link. Konsekvensen ved at falde for et phishing-forsøg kan omfatte, at dine online konti bliver hijacket, betalingsmetoder bliver stjålet og at malware spredes til dine kontakter.

Malware

Malware er en form for URL:Mal, der er mere direkte farligt. Hjemmesider, der distribuerer skadelige filer, kan inficere din enhed i baggrunden. De kan for eksempel anvende exploit kits, der vælger og leverer specifikt malware direkte til din computer eller telefon. Det pågældende malware kan være spyware, der stjæler dine adgangskoder, ransomware, der ødelægger dine filer og forlanger en løsesum for dem, eller en uægte applikation, der begynder at vise falske virus popups.

Uskyldige hjemmesider kan være inficeret med en kode, der omdirigerer brugerne til URL:Mal, så advarslen URL:Mal kan dukke helt uventet op.

Spam

Spam URL:Mal er hjemmesider, der ikke er farlige med det samme, men de er utroligt generende. Disse hjemmesider kan forsøge at kapre dine browserindstillinger ved hjælp af social engineering – med andre ord ved at lyve.

Der er et utal af hjemmesider, der passer til URL:Mal formen, fordi de tager kontrol over offerets underretninger og sender en uendelig strøm af vildledende annoncer, der er fyldt med alle mulige former for skadeligt, ondsindet indhold. Disse spam hjemmesider går ikke op i etik, så de viser stort set alt.

Bedrageri

Bedrageri, såvel som svindel-hjemmesider, truer dig ikke med malware. De kan i stedet forsøge at sælge dig forfalskede og ikke-eksisterende produkter, få dig til at investere i en såkaldt pyramideordning, få dig til at gå ind på en spilleside, der aldrig giver gevinst osv. Og så er der sweepstake svindel, falske foræringer og teknisk support-svindel, der ender med at koste ofrene hundredvis af dollars. Disse svindelnumre kan være godt udformet, så URL:Mal popup-beskederne kan muligvis spare dig for en masse tid og penge.

Mulige årsager og løsninger

Der findes så utroligt mange farlige hjemmesider, at det er umuligt at fange og sortliste dem alle, og markere dem som URL:Mal. Så bare fordi en hjemmeside ikke giver dig en advarsel, så betyder det ikke, at den er sikker. Samtidigt kan nogle hjemmesider blive sortlistet uden grund, og det er ikke altid klart, hvorfor det sker. Men generelt set er der ingen tvivl om, at internetbeskyttelse er en positiv ting, og at URL:Mal advarslen skal tages alvorligt.

Selvom faren er en hjemmeside og dit antivirusprogram forhindrer dig i at få forbindelse til den, så kan årsagen være en virus på din computer. Det primære symptom herpå er, at URL:Mal advarslerne dukker regelmæssigt op, som i hver gang du starter din browser. Hvis advarslerne er sjældne, så skyldes det sikkert bare, at du er stødt på en mistænkelig hjemmeside i løbet af din søgning – det skal du ikke bekymre dig over.

URL:Mal popup-beskederne kan dog vise sig regelmæssigt, hvis der er malware på din computer, som forsøger at downloade noget, eller en adware virus kan forsøge at omdirigere din browser. Det kan ske om og om igen, hvis dit antivirusprogram ikke sporer problemet – alle sikkerhedsprogrammer har et blindt punkt. Det kan være gavnligt, at du scanner din computer med et anti-malwareprogram, såsom SpyHunter til Windows eller Combo Cleaner til MacOS. Selvom en scanner ikke er så god til at beskytte dig mod trusler, er sådant et værktøj fremragende til at fjerne malware, der allerede har inficeret dit system.

En anden mulighed er, at din browser er inficeret, i hvilket tilfælde det så kun er én browser, der er påvirket. Hvis URL:Mal popup-beskeden dukker op, når du klikker på annoncer, eller når browseren forsøger at åbne bestemte hjemmesider, så kig efter skadelige browserudvidelser, kaprede indstillinger og tilladelse til underretninger fra skadelige hjemmesider.

Endelig kan forklaringen på regelmæssige URL:Mal advarsler være, at en hjemmeside, som du benytter regelmæssigt, et eller andet sted simpelthen har taget en forkert drejning. Den kan for eksempel have indgået en aftale med et tvivlsomt reklamenetværk. Det kan ende med at udsætte dig for malware, hvis du fortsætter med at benytte den hjemmeside, så det kan være en fordel at begynde at kigge efter en anden hjemmeside.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Urlmal Virus Pop Up, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-urlmal-virus-pop-up

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *