Video DownloadHelper - Hvordan fjernes det?

Video DownloadHelper

Video DownloadHelper er et skadeligt program, der klassificeres som en adware. Det fungerer som en browsertilføjelse, og kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer og Mozilla Firefox. Selv om det ikke officielt er en virus, tror mange brugere det, idet de ikke kan huske at have installeret denne applikation. Grunden til det er, at Video DownloadHelper følger med andet gratis software. Dette program hjælper brugerne med at downloade high definition videoer fra internettet. Det reklamerer ligeledes for et andet lignende program, kaldet CouponsHelper. Begge applikationer findes på hjemmesiden downloadhelper.net. Selvom det indimellem kan være nyttigt, fordi det gør dig i stand til at hente videoer gratis fra internettet, bliver dette program nok så hurtigt generende. Hvis vi tager i betragtning, at dette værktøj distribueres ved at benytte tvivlsomme metoder, kan det kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program).

Du kan undgå dette program ved at være opmærksom under installationen af freebies. Når du downloader og installerer noget gratis fra internettet, skal du altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, og du skal ikke springe noget trin over. Det anbefales ligeledes at læse alle vilkår og betingelser, hvis du ikke vil installere denne adware sammen med det andet. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, bør du fjerne Video DownloadHelper. Det gør du ved at benytte et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil automatisk finde og afinstallere truslen. Hvis du foretrækker at gøre dette manuelt, er du velkommen til at benytte vores vejledning nedenfor.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Video DownloadHelpers hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -“Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Video DownloadHelper og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Video DownloadHelper fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Video DownloadHelper og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Video DownloadHelper fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Video DownloadHelper og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Video DownloadHelper fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Video DownloadHelper. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Video Downloadhelper, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Video DownloadHelper fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-video-downloadhelper

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *