VideoPlus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

VideoPlus spam overdænger brugerne med tonsvis af generende popup annoncer og forstyrrer på den måde deres søgning på nettet. Værktøjet står opført som en adware og en PUP (potentielt uønsket program). Hvis du bemærker det på din computer, skal du ikke beholde det. Det fungerer som en browser tilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Ifølge beskrivelsen af denne applikation, skulle den give dig mulighed for at kunne se og downloade forskellige videoer nemt og hurtigt, men virkeligheden er lidt anderledes. I stedet for disse egenskaber, vil du modtage tonsvis af generende popups. Det kan ikke anbefales at klikke på disse annoncer, da de vil lede dig hen til tredjeparternes hjemmesider, der kan være inficeret og skade din computer. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig om at fjerne denne ubrugelige applikation, så vid, at VideoPlus ligeledes indsamler dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, IP adresser, søgeforespørgsler eller mest besøgte sider, og videregiver dem til tredjeparterne. De vil tilpasse deres annoncer ifølge denne information og på den måde gøre dem mere relevante for dine søgevaner, så chancen for, at du klikker på en af reklamerne, øges. Selvom VideoPlus ikke selv er et farligt virus, kan det føre til nogle yderst alvorlige problemer for din internetsikkerhed. Så derfor er det nødvendigt at installere det.

Det distribueres ved at følge med andet gratis software, som man kan finde på internettet. Når du downloader noget og installerer det på din computer, kan VideoPlus blive installeret uden at du ved af det. Når det er sagt, hvis du gerne vil undgå at det sker, så er du nødt til at være yderst forsigtig, når du aktiverer software, du har downloadet fra en mistænkelig hjemmeside. Du skal ikke springe noget trin over og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Læs ligeledes alle Vilkår og Betingelser. Det vil sikre, at du er klar over, hvad du installerer. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, anbefaler vi på det kraftigste, at du skanner den med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter, malwarebytes. Det vil finde og fjerne virussen automatisk. Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, er du velkommen til at benytte vores trin-for-trin guide til fjernelse af VideoPlus nedenfor.

Sådan fjernes VideoPlus

Ved brug af Kontrolpanel til fjernelse af VideoPlus’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter VideoPlus og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af VideoPlus fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til VideoPlus og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af VideoPlus fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til VideoPlus og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af VideoPlus fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner VideoPlus. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til VideoPlus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom VideoPlus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 28, 2014 07:46, august 28, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *