VideoStripe - Hvordan fjernes det?

VideoStripe kategoriseres som adware på grund af, at det udfører flere ondsindede handlinger på computerne. Når programmet først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Annoncerne er ikke blot generende men også skadelige, så du bør ikke have VideoStripe installeret på din computer.

Dette malware følger med andre gratis applikationer, og det bliver installeret på brugernes computere uden at de er klar over det, så du vil først bemærke det, når det allerede er installeret på din PC. Men så er det til gengæld heller ikke vanskeligt at lægge mærke til, fordi alle annoncerne, der vises af VideoStripe, er markeret med slogans såsom ”Ads by VideoStripe” eller ”Brought to you by VideoStripe”. Hvis du har bemærket det i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at løse det problem.

VideoStripe kan blive fjernet enten manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne cyber infektioner, anbefaler vi, at du udfører det automatisk – det er meget nemmere og tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have den slags applikationer installeret.

Men hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware værktøjer, kan du også fjerne VideoStripe manuelt. Denne proces kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af VideoStripe, som kan hjælpe dig. Du kan finde den i slutningen af denne artikel. Hvis du følger alle punkterne omhyggeligt, vil du være i stand til at fjerne denne trussel for altid.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende dette emne eller selve infektionen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor. Vi vil gøre vores bedste for at svare dig. Hvis du er interesseret i at vide mere om VideoStripe, skal du blot læse videre.

Om VideoStripe adware

Selvom dette program lover brugerne at give dem adgang til en stor filmdatabase og muligheden for at se dem gratis, når de er på farten, så er det ikke sandt. I stedet for gratis film, vil du blive begavet med diverse irriterende annoncer. Annoncerne kan blive vist i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue indeholdende en annonce i din browser.

Indimellem dukker annoncerne fuldstændig tilfældigt op, hvilket er ret generende. Popup annoncen viser typisk et kommercielt tilbud, for eksempel at du kan købe noget til en favorabel pris. Tilbuddene kan virke ret tillokkende, men du skal ikke falde for det – det er kun et trick for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer. Og det kan vi ikke anbefale, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret eller du kan blive snydt og miste dine penge.

VideoStripe

Adwareprogrammet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. VideoStripe kan beskrives som et reklamenetværk, der er udviklet specielt for cyber kriminelle – da de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og få trafik til dem. Så hvis VideoStripe er installeret i din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret farligt.

Endnu en uønsket egenskab ved VideoStripe er indsamling af data. Efter at programmet er blevet installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner på internettet, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller selv dine IP og e-mailadresser. Disse oplysninger vil blive brugt til markedsføring – tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data og gør dem på den måde endnu mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med VideoStripe, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres VideoStripe

Du kan blive inficeret med VideoStripe ved blot at downloade og installere gratis software fra upålidelige websider. Dvs. når du downloader og installerer en media player eller download manager, er der risiko for, at VideoStripe vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Men det kan du undgå, hvis du er meget opmærksom under installationen af freebies. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, så skal du straks gøre noget ved sagen og fjerne dette malware.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Videostripe, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af VideoStripe ads

Sådan fjernes VideoStripe ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom VideoStripe installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til VideoStripe
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af VideoStripe fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med VideoStripe samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med VideoStripe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse VideoStripe fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner VideoStripe. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af VideoStripe eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med VideoStripe, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse VideoStripe fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med VideoStripe samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med VideoStripe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man VideoStripe fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse VideoStripe fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på VideoStripe. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med VideoStripe, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-videostripe

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *