WebSpades - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

WebSpades er et adware program, der er udviklet af Superweb LLC, som har udgivet ikke så få lignende applikationer, såsom Spring Smart eller Albrechto, der praktisk talt fungerer på samme måde. WebSpades fremstilles som et værktøj, der er udviklet til at forbedre din søgning. Det tilbyder funktioner såsom at sammenligne priser på varer, som du kan købe på internettet, finde de bedste priser, kuponer, rabatter osv. Til trods for at alt dette lyder lovende, har applikationen ligeledes nogle generende konsekvenser.

WebSpades kategoriseres som et potentielt uønsket program, hovedsageligt fordi det benytter urimelige metoder til at trænge ind i computerne. Du kan downloade det fra den officielle hjemmeside, men det vil højst sandsynligt blive installeret i din PC, uden at du ved det. Det følger med flere slags freeware, såsom musikafspillere, videooptagere, download managers osv. Brugerne bør være mere forsigtige med deres downloads fra internettet, også selvom det er velkendte applikationer. Du skal altid følge deres installationspunkter, og du skal sikre dig, at du ikke godkender at installere noget ukendt værktøj. Du er nok nødt til at fravælge flere flueben, for at afvise ekstra downloads.

Hvis dit system allerede er ramt, vil du modtage en lang række annoncer fra WebSpades, hver gang du søger på internettet. De annoncer er meget forstyrrende, idet de kan blive vist når som helst, på en hvilken som helst side. Derudover, hvis du klikker på dem, vil du blive omdirigeret til ukendte hjemmesider. WebSpades annoncerne reklamerer for adskillige kommercielle sider på den måde samt indsamler oplysninger om dine søgevaner. Senere hen kan tredjeparterne få adgang til de oplysninger, hvilket kan involvere dig i yderligere kampagner vedrørende markedsføring.

Det anbefales at fjerne WebSpades fra din computer, så snart du bemærker dens aktivitet. Afinstaller den først fra Kontrolpanelet, og efterfølgende skal du huske at gendanne dine browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til WebSpades

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WebSpades, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. Du kan følge vejledningen herunder, for at lære, hvordan det gøres:

Vejledning til manuel fjernelse af WebSpades

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne WebSpades’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter WebSpades og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af WebSpades fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til WebSpades og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af WebSpades fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til WebSpades samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af WebSpades fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner WebSpades. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

 1. Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).
 

WebSpades skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 1, 2015 08:32, januar 1, 2015 08:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *