Websrch.net Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Websiden Websrch.net er udviklet af AirFind Corp, som specialiserer sig i at monetarisere indhold samt tilpasse og optimere kundernes oplevelse. Men denne gang har selskabet leveret et værktøj, der overtræder grænsen, hvad angår lovlighed.

Denne webside har en dedikeret browserudvidelse, og disse to ting som helhed anses for at være en browser hijacker. Når denne browserudvidelse bliver installeret på computeren, vil den foretage nogle ændringer i dine browserindstillinger uden at få din tilladelse til det. De pågældende ændringer er hverken nyttige eller ønsket, og derfor skal du ikke beholde den i dit system. Hvis Websrch.net virus befinder sig på din computer, og du ikke har nogen anelse om, hvordan du skal slippe af med den, skal du bare læse videre i denne artikel, for vi vil forsyne dig med de nødvendige oplysninger til, hvordan du løser dette problem.


Websrch.net hijacker virus remove

Lad os først tale lidt om, hvor den kommer fra. 9 ud af 10 infektioner som denne (browser hijackere) finder vej ind i computeren sammen med programpakker. Et malware følger som regel med som en tilføjelse til et eller andet gratis software. I løbet af installationen af den slags software vil du blive spurgt, om du vil tilføje et ekstra værktøj, som skulle kunne gøre din web-søgning bedre. Problemet er bare, at fordelene ved den slags ekstra værktøjer ikke rigtig specificeres, og der nævnes ikke noget om de ekstra funktioner, som du nok ikke bryder dig om. Derudover bliver installationen af den slags pakker sat som standard, så medmindre du fravælger indstillingen i løbet af installationen, vil programmet ende på din computer.

En masse computerbrugere bliver forvirrede, når den slags tilføjelser lige pludselig dukker op og laver rod i webbrowseren, men faktum er, at de faktisk selv har godkendt ændringerne, fordi de skødesløst har skyndt sig gennem installationsprocessen. Når det først befinder sig i webbrowserne, er konsekvenserne ret tydelige. Både startside og standardsøgemaskine vil blive indstillet som websrch.net. Det betyder, at denne webside vil være det første du ser, når du åbner en webbrowser. Det er et fælles træk for alle browser hijackere, såsom Search.search-settings.com, Search.hinstantnewsnow.co og en lang række andre infektioner af denne slags, at de indstiller en unik hjemmeside.

Indstillingerne i webbrowserne modificeres, for at websiden kan få mere trafik, og dermed tjene penge. For eksempel ligner Websrch.net hjemmesiden en almindelig søgemaskine, så personerne med de inficerede computere er tilbøjelige til at benytte den til deres søgninger. Når man foretager en søgning via Websrch.net, vil den blive behandlet i en tilpasset Google Søgning, og resultaterne vil være anderledes og ikke så nøjagtige. De første 4-5 søgeresultater vil sandsynligvis være links til affilierede websider, som slet ikke har relevans for dine søgeforespørgsler. Det er sådan, AirFind Corp ”monetariserer indhold og interagerer med brugerne”.

Denne hijacker virus er kort sagt et led i et reklamenetværk. Webside-indehavere betaler penge til AirFind, så de leder potentielle kunder hen til deres webside. På AirFind’s side opretter og distribuerer de produkter såsom Websrch.net for at leve op til deres klienters forventninger. Så det eneste man kan forvente af denne infektion er forvanskede søgeresultater, tilfældige omdirigeringer og yderligere annoncer, der leder hen til websider med tvivlsomt ry.

Websrch.net fungerer på to forskellige niveauer – det bliver installeret på din computer og i webbrowseren (eller flere af dem). Det betyder, at du skal fjerne den fra begge disse steder, hvis du gerne vil blive fri for denne virus. Selvom det er ganske nemt at fjerne den slags malware fra en webbrowser, kan du støde på nogle problemer, når det gælder om at fjerne virussen fra computeren. Når det er sagt, så foreslår vi, at du får hjalp af et ordentligt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter. Download et af disse programmer og scan din computer – og virussen vil være fortid i løbet af få minutter. Du kan også se nærmere på trin-for-trin fjernelsesvejledningen for Websrch.net virus nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Websrch.net hijacker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Websrch.net Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Websrch.net hijacker

Sådan fjernes Websrch.net hijacker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websrch.net hijacker installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Websrch.net hijacker og relaterede parasitter såsom Softonic hijacker , PortaldoSites.com Hijacker , FBI virus hijacker , Myway hijacker .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websrch.net hijacker fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websrch.net hijacker fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websrch.net hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websrch.net hijacker fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websrch.net hijacker og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websrch.net hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websrch.net hijacker virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Websrch.net hijacker fra listen.
Sådan fjernes Websrch.net hijacker fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Websrch.net hijacker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websrch.net hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websrch.net hijacker fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websrch.net hijacker fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Websrch.net hijackerog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websrch.net hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Websrch.net hijacker fjernelse

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 3, 2017 07:29, oktober 3, 2017 07:29
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *