WeSaver4U - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

WeSaver4U er endnu skadelig applikation, der kategoriseres som en adware og et PUP (potentielt uønsket program), som følge af flere uønskede egenskaber. Selvom den beskrives som et nyttigt og effektivt værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at vise diverse rabatter, kuponer og kommercielle tilbud direkte i din netbrowser, når du søger på internettet, er det ikke helt sandt. Jo, det er korrekt, at denne applikation vil vise forskellige tilbud til at købe noget, men det vil ikke give dig nogen fordele. Først og fremmest vises de tilbud på en irriterende, annonceringsmæssig måde. Det er grunden til, at denne applikation kategoriseres som en adware. De dukker tilfældigt op, af og til, og det er virkelig forstyrrende. De kan vises som pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. En ny fane eller et vindue i din netbrowser kan ligeledes blive vist.

De tilbud dukker normalt op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og tilbyder dig at købe nogle særlige varer til en bedre pris. Du skal dog ikke tro på det, fordi annoncerne for det meste er falske. Det er kun et trick, for at fange din opmærksomhed, og få dig til at klikke på en af dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparters hjemmesider, der kan være inficeret, og forårsage en form for skade i din computer, eller du kan endda blive snydt, hvis du forsøger at købe noget dér. Du kan undgå det, ved ikke at klikke på nogle af de annoncer. WeSaver4U er tæt knyttet til diverse tredjeparter, og bliver sponsoreret for at vise deres annoncer.

Problemet er, at WeSaver4U hverken administrerer eller behersker dets partneres indhold på nogen måde, og det betyder, alle kan reklamere for deres produkter via dette reklamenetværk. Det er ingen hemmelighed, at diverse cyberkriminelle, såsom hackere og svindlere, benytter det netværk til at nå dig direkte i din netbrowser hver dag. Den fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Hvis du kan afse et øjeblik, så besøg deres officielle hjemmeside på http://wesaver4u.info. Se nærmere på deres Fortrolighedspolitik, du vil dér finde nogle ret interessante fakta. Kig på afsnittet kaldet ”Indsamling af Data” og ”Brug af Data”.
WeSaver4U

Indsamling af Data

i. Vi kan indsamle en vis information om dit internetbrug samt hjemmesider, du har besøgt, hvilken kan blive delt med tredjeparter og brugt til annoncering. BEMÆRK: PLUGIN OG ANDRE TJENESTER INDSAMLER OG GEMMER INFORMATION VEDRØRENDE DE WEBSIDER, DU BESØGER, SAMT DIN AKTIVITET PÅ DE SIDER, SÅSOM VISNINGER, KIK OG SØGEORD. I NOGLE TILFÆLDE KAN INFORMATION, SOM ER INDSAMLET AF PLUGIN OG ANDRE TJENESTER VÆRE PERSONLIGT IDENTIFICERBAR, OG I NOGLE TILFÆLDE KAN INFORMATION (HERUNDER INFORMATION FRA ELLER OM DE SIDER FRA WEBSTEDER MED SOCIAL MEDIA, DU BESØGER) BLIVE BRUGT ELLER DELT MED TREDJEPARTER MED HENBLIK PÅ AT VISE DIG MÅLRETTEDE ANNONCER MED FREMMENDE OG MARKEDSFØRENDE MATERIALE.

Brug af Data

Information, som vi indsamler fra dig, kan blive brugt på følgende måder:

i. Til at personliggøre din oplevelse (din information hjælper os til bedre at kunne imødekomme dine individuelle behov).

ii. Til at forbedre vores Plugin og andre Tjenester (vi stræber konstant efter at forbedre vores applikationstilbud baseret på den information og tilbagemelding, vi får fra dig).

iii. Til at forbedre kundeservice (din information hjælper os til mere effektivt at kunne imødekomme dine henvendelser til kundeservice og afhjælpe dine behov).

iv. Til behandling af overførsler.

v. Til administration af konkurrence, reklame, undersøgelse eller andre Webside funktioner.

vi. Til at sende regelmæssige e-mails (den e-mailadresse, du opgiver, til behandling af ordre, kan blive brugt til at sende dig information og opdateringer vedrørende din ordre, tillige med at du kan modtage lejlighedsvise nyheder om selskabet, opdateringer, relateret information om produkter eller service, osv.).

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/10/WeSaver4U.png

I en nøddeskal betyder det, at dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, din IP eller e-mailadresser, endog din geografiske placering vil blive registreret og overført eller solgt til tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til de givne oplysninger, og på dem måde gøres de mere interessante og relevante for dine søgevaner, så sandsynligheden for, at du klikker på en af dem, øges. Det er det vigtigste formål med WeSaver4U, idet ejerne bliver betalt for ethvert klik, du foretager. Desuden, hvis din information bliver solgt til tredjeparterne med henblik på markedsføring, vil din indbakke blive oversvømmet med tonsvis af spam-post. Selvom WeSaver4U ikke er en farlig virus, der selv kan forårsage en masse problemer, kan den få dig ud i nogle alvorlige problemer vedrørende din netsikkerhed, og derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt.

Hvis du ikke kan erindre at have installeret denne applikation, er det nok fordi den er blevet installeret bag din ryg. Den distribueres ved at følge med andet gratis software, såsom PDF generators, media players eller falske Flash opdateringer, som gratis kan downloades fra internettet. For at undgå at det sker, skal du ikke downloade software fra hjemmesider med et tvivlsomt ry. Hvis du imidlertid ikke har andet valg, skal du være yderst forsigtig under installationen af freebies. Du skal ikke springe noget punkt over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du skal ikke tillade installation af noget ekstra software, fordi det muligvis kan være malware. Vær meget opmærksom og skynd dig ikke, for noget af den vigtigste information kan være vist i den mindste skrifttype. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, skal du straks træffe de nødvendige foranstaltninger og fjerne den. Du kan enten gøre det automatisk eller manuelt. Vi anbefaler, at du gør det automatisk, da det er en mere effektiv og pålidelig måde. Download et troværdigt anti-malware program, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes. Scan din computer med det, og det vil automatisk finde og fjerne truslen. Hvis du ønsker at gøre det manuelt, skal du blot følge vores trin-for-trin WeSaver4U fjernelsesvejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til WeSaver4U

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WeSaver4U, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af WeSaver4U ads

Sådan fjernes WeSaver4U ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WeSaver4U installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WeSaver4U
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WeSaver4U fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WeSaver4U samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WeSaver4U, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse WeSaver4U fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WeSaver4U. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WeSaver4U eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WeSaver4U, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse WeSaver4U fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WeSaver4U samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WeSaver4U, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man WeSaver4U fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde WeSaver4U være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse WeSaver4U fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på WeSaver4U. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WeSaver4U, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
november 7, 2014 07:46, december 1, 2014 12:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *