White Screen Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Ransomware
 

White Screen virus er et generende program, som for nyligt er begyndt at skræmme mange computerbrugere. Det er kort sagt en stor hvid skærm, der ud af den blå luft dukker op på din computer og blokerer alle dine programmer. Og hvis du har modtaget denne White Screen virus på din computer, betyder det rent faktisk, at dit system er inficeret med et trojansk ransomware program, men af en eller anden grund fungerer det ikke ordentligt eller det virker slet ikke. Du har sikkert allerede hørt om en masse FBI relaterede ransomware programmer, der blokerer computersystemerne, idet de hævder, at brugerne har overtrådt loven. Nogle af de mest populære er FBI MoneyPak virus, United Kingdom Police virus, The Cheshire Police Authority virus, Policia Federal Mexico Virus samt mange flere. Disse programmer forsøger at få dig til at betale en bøde for visse lovovertrædelser, og således tjener udviklerne af dem penge.

I virkeligheden anvender it-kriminelle ulovligt navnene på politimyndigheder. Både sikkerhedseksperter og politi prøver på at beskytte computerbrugerne mod at blive inficeret med disse badware programmer. Af den grund kan det enten være, at politiet har lukket de servere, der er vært for disse ransomware programmer, eller også kan virusserne være placeret et andet sted. Derfor virker nogle af ransomware programmerne ikke ordentligt, og de udsatte computersystemer modtager derfor en hvid skærm i stedet for en almindelig falsk besked, som den slags malware som regel viser.

Hvis din computer er blokeret og du ikke kan bruge nogle af dine programmer, er det meget sandsynligt, at White Screen virus er årsagen til det. Du er nødt til at fjerne det fra din computer, så snart du opdager det. Da programmet fuldstændig blokerer dit system, kan fjernelsen af White Screen være en anelse kompliceret. Hvis du har adgang til en anden upåvirket konto på den inficerede PC, skal du scanne hele computeren med et anti-malware program, såsom Spyhunter, efter at du har logget ind på den pågældende konto. Det er simpelthen den nemmeste måde at fjerne denne parasit. Systemgendannelse kan også være en mulighed, men du skal huske på, at en gendannelse af din PC til en tidligere dato ikke fjerner infektionen. Du skal også anvende sikkerhedsværktøj til denne opgave. Hvis ingen af disse metoder imidlertid virker, findes der andre fremgangsmåder. For at finde frem til hvilken en, du skal benytte, skal du gøre følgende:

 1. Genstart din computer;
 2. Tast F8 mens den genstarter;
 3. Vælg mellem fejlsikrede tilstande i denne rækkefølge: Fejlsikret tilstand, Fejlsikret tilstand med netværk, Fejlsikret Tilstand med kommandoprompt.

Alt afhængig af udfaldet kan du anvende følgende metoder:

Hvis du kan anvende Fejlsikret tilstand eller Fejlsikret tilstand med netværk

1. Genstart din computer, tryk F8 mens den genstarter;

 1. Vælg fejlsikret tilstand eller fejlsikret tilstand med netværk. Hvis den hvide skærm dukker op, efter at fejlsikret tilstand er startet, skal du fjerne infektionen ved hjælp af fejlsikret tilstand med kommandoprompt.
  1. Start MSConfig;
  2. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder applikationer fra Applikationsdata; Bemærk, at det er typiske placeringer for White Screen virus, men andre kan også benyttes.
  3. Genstart din computer igen;
  4. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe for at finde White Screen Virus filerne samt fjerne dem.

  Video over et af den slags ransomwares:

  Hvis du kan anvende fejlsikret tilstand med kommandoprompt

  1. Genstart i fejlsikret tilstand med kommandoprompt.
  2. Kør regedit.
  3. Søg efter Winlogon. Skriv alle de filer ned, som der henvises til, som ikke er explorer.exe eller blank. Udskift dem med explorer.exe.
  4. Søg i Registreringsdatabasen efter White Screen Virus filerne og slet registreringsdatabasenøglerne, som henviser til filerne.
  5. Prøv at genstarte igen og scan med Spyhunter.
  6. Hvis det mislykkes, kan du prøve en systemgendannelse fra fejlsikret tilstand med kommandoprompt (rstrui.exe).

Automatiske fjernelsesværktøjer til White Screen Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom White Screen Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel White Screen Virus fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 10, 2015 09:49, september 10, 2015 09:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *