Win 8 Protection 2014 - Hvordan fjernes det?

Win 8 Protection 2014

Win 8 Protection 2014 er et falsk anti-spyware program, der uset trænger ind i computersystemerne, og følgende forsøger at sælge dets fulde version, for at tjene penge fra computerbrugerne. Rogue programmer infiltreres normalt ved hjælp af Trojanere, så computerbrugerne ikke vil komme til at bemærke dem, førend de er godt inde i systemet.

Så snart Win 8 Protection 2014 er installeret i systemet, konfigureres det til at starte automatisk, når computeren startes. Den allerførste ting, du vil se, når du genstarter din PC, er en skanner af Win 8 Protection 2014. Efter at den i nogle få minutter har imiteret en systemskanning, vil programmet frembringe en skærm med skanningsresultater. Denne information er dog fuldstændig falsk. I bund og grund laver programmet en liste over nogle tilfælde filer, som i realiteten er helt uskadelige, eller også findes de slet ikke i din maskine. Formålet er at få brugerne til at tro, at deres system indeholder tonsvis af badware, og derfor har brug for ekstra beskyttelse. Derefter foreslår programmet, at du køber en kommerciel version af Win 8 Protection 2014, hvilket lover at fjerne hver eneste eksisterende infektion og beskytte dit system mod alle former for spyware infektioner fremover.

Imens Win 8 Protection 2014 kører i systemet, frembringer det ligeledes en bunke falske sikkerhedsmeddelelser og pop-up annoncer, som prøver på at standse andre kørende programmer. De fleste af dem meddeler om systemhijacks, spyware påvisning og lignende problemer. Hvis du klikker på dem, vil du endnu engang blive bedt om at købe Win 8 Protection 2014. Her følger et par af de pop-ups, du kan modtage:

Tracking software fundet!

Din PC aktivitet bliver overvåget. Mulig spyware infektion. Din datasikkerhed kan være kompromitteret. Følsomme oplysninger kan blive stjålet. Forebyg skade nu, ved at fuldføre en sikkerhedsskanning.

System Hijack!

Systemsikkerhedstrussel er fundet. Virusser og/eller spyware kan være i gang med at ødelægge dit system nu. Forhindre infektion og data- tab eller frarøvelse, ved at køre en gratis sikkerhedsskanning.

Du skal ignorere alle disse meddelelser og du skal ikke tro på dem. De er falske ligesom selve Win 8 Protection 2014 skanneren. Du skal ikke tøve med at fjerne Win 8 Protection 2014, ved at køre en fuld systemskanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Stopzilla, lige så snart programmet begynder at genere dig. Hvis du allerede har betalt for den fulde version, skal du kontakte din bank og annullere betalingen. Se den medfølgende guide nedenfor, for at reparere dit system.

Sådan fjernes Win 8 Protection 2014


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Win 8 Protection 2014, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

  1. Start -> Kør
  2. Indtast https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Win 8 Protection 2014 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Win 8 Protection 2014 video fjernelsesguide

Manuel Win 8 Protection 2014 fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *