Windows Privacy Agent - Hvordan fjernes det?

Windows Privacy Agent

Windows Privacy Agent er et falsk sikkerhedsprogram, et såkaldt rogue anti-spyware, som vil gøre alt for at overbevise dog om, at du har brug for at købe programmets licens. Den licenseret version af WindowsPrivacyAgent præsenteres som det eneste program, der vil fjerne it-truslerne fra din computer, efter at de er blevet registeret. Faktisk er de fundne ”virusser” det pure opspind og bruges til at gøre godtroende personer bekymret for deres maskine i sådan en grad, at de vil betale for fjernelsen. Det er yderst vigtigt, at man ignorerer, men IKKE fjerner de filer, der bliver vist af advarslerne fra Windows Privacy Agent, Windows Optimal Tool og Windows Optimal Settings, for de fleste af dem kan være lovlige systemfiler, og hvis de fjernes, kan det påvirke din computers ydeevne. Windows Privacy Agents falske spyware-fjerner er designet efter et andet skadeligt program, der kaldes Windows Express Settings, som har den samme grafiske brugerflade og virker på samme måde. Husk, at du bør fjerne Windows Express Settings, så snart du bemærker den på din computers skrivebord.

Man skal først og fremmest tage hensyn til, at Windows Privacy Agent for det meste trænger uset ind på den udsatte computer. Og det gør det ved hjælp af trojanske virusser, som er i stand til at benytte sikkerhedshuller og firewall-fejl. Endvidere begynder Windows Privacy Agent at advare om trojanske virusser, orme og andet spyware for at kunne narre penge fra alle disse computerbrugere, som ikke ved så meget om computere og deres sikkerhed. Og du kan godt regne med, at rogue-programmet vil tilbyde dig at køre sin fuldkommen ”gratis” scanner. Denne scanner kan være forudbestemt til at finde de samme virusser, som man bør få styr på. Sidst men ikke mindst foreslår Windows Privacy Agent, at man køber den licenseret version, som i virkeligheden ikke er andet end et ubrugeligt og endda farligt program, der SKAL fjernes, inden det begynder at slippe flere virusser ind.

System Sikkerhedsadvarsel

Der er blevet registreret forsøg på ændring af poster i registreringsdatabasenøgler. Analyse af registreringsdatabaseposter anbefales.

Systemkomponent ødelagt!

Der er opstået fejl ved Systemgenstart som følge af fejl i lsass.exe systemprocessen.

Dette kan skyldes flere alvorlige malwareinfektioner.

Automatisk gendannelse af lsass.exe sikkerhedskopien er fuldført.

Systemets korrekte ydeevne kan ikke genoptages uden at fjerne årsagen til ødelæggelse af Isass.exe.

Advarsel!

Navn: firefox.exe

Navn: c:program filesfirefoxfirefox.exe

Der er registreret en applikation, som ser ud til at være en key-logger. Systemets informationssikkerhed er i fare. Det anbefales at aktivere sikkerhedsindstillingen og køre en samlet systemscanning.

Der er fundet en løsning til beskyttelse mod trusler

Analyse af sikkerhedssystemet har opdaget alvorlig sårbarhed i filsystemet, hvilket skyldes angreb af malware.

Risiko for infektion af systemfilerne:

Den fundne sårbarhed kan medføre uautoriseret adgang til private oplysninger og data på harddisken med stor mulighed for uigenkaldeligt tab af data samt ustabil pc-ydeevne. For at fjerne malware skal du køre en fuld systemscanning. Tryk på ’OK’ for at installere softwareprogrammet, der vil indlede en kontrol af systemfiler. For at fuldføre installationsprocessen skal du genstarte din computer.

Malwareprogrammet vil også vise en advarsel fra Microsoft Security Essentials, hvilken også prøver på at narre dig til at købe det:

Microsoft Security Essentials Advarsel

Detaljer om potentielle trusler

Microsoft Security Essentials har fundet potentielle trusler, som kan kompromittere dine private oplysninger eller skade din computer. Din adgang til disse elementer kan være afbrudt, indtil du gør noget ved problemet. Klik ’vis detaljer’ for at få mere at vide.

Efter at Windows Privacy Agent er trængt ind uden at blive opdaget, vil det fortsætte sin skadelige aktivitet, indtil du beslutter dig for at fjerne den. Det er også konfigureret til at starte, så snart du genstarter din computer, så du vil blive godt og grundigt generet. Du skal ikke spilde din tid og vente, indtil dette malware slipper flere virusser ind i dit computersystem. Fjern Windows Privacy Agent og red alle de private oplysninger, der befinder sig på din pc. For at afinstallere Windows Privacy Agent kan du følge fjernelsesvejledningen, som er angivet nedenfor, og så bør du få fingrene i et anerkendt anti-spywareprogram, såsom spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Windows Privacy Agent, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Windows Privacy Agent fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *