Windows Steady Work - Hvordan fjernes det?

Windows Steady Work

Windows Steady Work er endnu en af de falske Microsoft Security Essentials infektioner, der konstant ændrer navn, for at undgå at blive opdaget. Denne særlige type svindel er berømt for at ændre navn mange gange i løbet af ugen og efter flere dage vil den få nyt navn igen. På grund af dette er Windows Steady Work nødt til at benytte sig af beskidte tricks, for at få brugerne til at tro på, at det er et anerkendt anti-virus program. Og det gør det ved at misbruge Microsoft Security Essentials, idet den skaber en advarsel, der ligner MSE. Denne advarsel vil konstatere, at MSE har fundet en infektion og er ikke i stand til selv at fjerne den. Hvis brugeren klikker på sådan en meddelelse, vil den falske Microsoft Security Essentials forsøge ”at finde” en løsning og vil tilbyde at downloade et af svindelprogrammerne, nemlig Windows Steady Work.

Efter at Windows Steady Work er blevet installeret, er det ikke nemt at lukke dets vindue. Det vil tvinge dig til at køre systemskanninger, hvilke er falske. Dette falske program vil vise en liste med forskellige forældede parasitter, der lyder til at være farlige nok, såsom Backdoor.Win32.Rbot eller lignende. Alt dette gøres for at tvinge dig til at købe en fuld version af Windows Steady Work.

Du skal under ingen omstændighed betale for Windows Steady Work. Det er svindel og det er ikke i besiddelse af en rigtig opsporingsmaskine. Hvad værre er så indsamler og opbevarer indbetalingssiderne detaljer om dit kreditkort og skaberne af programmet har intet at tabe. Så de vil afgjort misbruge disse data og bruge kortinformationen mange gange.  Hvis du har betalt for Windows Steady Work, så skal du overveje at kontakte din bank for ændring af dit kreditkort.

   Du fjerner Windows Steady Work ved at gøre følgende:

  1. Tillad at det skanner din PC, da du kun vil være i stand til at lukke Windows Steady Work vinduet derefter.
  2. Download og start Process Explorer (https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/PE/eXplore.exe for et afvekslende download link). Lav navnet om til .com og start det. Det vil forhindre Windows Steady Work i at blokere det.
  3. Sørg for at du ser alle filstierne i Process Explorer. Stop processerne, der står opført nedenunder og alt, der startes fra %AppData%, %Application Data% eller %Temp%.
  4. Start Registreringsdatabase søgeprogrammet: https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/exeregfix.reg.
  5. Start Browser efter dit eget valg og deaktivér Proxy server i den. Windows Steady Work kan filtrere dine søgeresultater og forhindre browseren i at fungere.
  6. Download anti-malware værktøj spyhunter og Hitman Pro. Kør en fuld systemskanning og bliv fri for de Windows Steady Work filer, de finder.
  7. Opgrader din anti-virus og din anti-malware beskyttelse. Det er nemmere at forhindre Windows Steady Work i at inficere din PC end at bruge tid på at fjerne den.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Windows Steady Work, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Windows Steady Work fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-windows-steady-work

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *