Windows XP Repair - Hvordan fjernes det?

Windows XP Repair

Windows XP Repair er et nyt ondsindet værktøj fra de samme skabere som Windows XP Recovery. Dette program vil fremstille sig selv om et kraftigt PC Optimeringsprogram, som er tilstrækkelig i stand til at finde alle harddisk problemer på din computer. Det kan nemt forudsiges, at Windows XP Repair vil ”finde” talrige problemer i din harddisk og derefter tilbyde dig, at den ordner det hele, hvis du køber dets licens. Du skal aldrig købe Windows XP Repair, da det er en farlig malware, der kan stoppes med anerkendt anti-spyware. Vi kan anbefale dig at bruge spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware anti-spyware.

Windows XP Repair inficerer computersystemet via Trojaner virusser, der er i stand til at komme ubemærket ind. Denne malware bliver downloadet sammen med falske video codecs eller andre usikre downloads, uden at spørge efter brugerens godkendelse før installation. Det ser ud til, at Windows XP Repair ikke mangler flair for svindel, for tillige starter dette svindelnummer med at tjekke harddisken og finder bestemt tonsvis af problemer af varierende karakter. Derudover, lige så snart Windows XP Repair er inde i systemet, tilføjer det en række filer, som er beregnet til at blive ”fundet” og markeret som harddisk problemer. Og straks pc’en er genstartet, er programmet ligeledes indstillet til at starte, som følge af nogle ubemærkede meddelelser foretaget i Windows Registreringsdatabasen.

Kritisk fejl

Kritisk fejl i harddisken. Kør et værktøj til systemdiagnose, som kan tjekke din harddisk for fejl. Windows kan ikke finde plads på harddisken. Harddisk fejl.

 

Reparér Disk.

Windows Vista Repair Diagnostics vil skanne systemet for at finde problemer med ydeevnen

Start eller Annuller

 

Windows Vista Repair Diagnostics

Windows fandt en harddisk fejl.

Der er fundet et problem med harddisk sektorerne. Det anbefales at downloade det følgende certificeret software, for at løse de fundne harddiskproblemer. Ønsker du at downloade det anbefalede software?

 

Anmodet Registreringsdatabase adgang er ikke tilladt. Defragmentering af Registreringsdatabase kræves

Læs tidspunkt for harddisk clusters mindre end 500 ms

32 % af HDD plads kan ikke læses

Dårlige sektorer i harddisken eller beskadiget fil allokeringstabel

GPU RAM temperatur er kritisk høj. Nødvendig Ram hukommelsesoptimering kræves for at forhindre systemnedbrud

Drive C initialiseringsfejl

Ram temperatur er 83 C. Optimering kræves for normalt drift

Harddisk reagerer ikke på systemets kommandoer

Data Sikkerhedsproblem. System integritet er i fare

Registreringsdatabase fejl – Kritisk Fejl

 

 

Som du kan se, så virker Windows XP Repair klart til at være en malware, der blev udgivet til at stjæle brugerens penge. Ved at rapportere om problemer i din harddisk, forventer dette svindelnummer, at du bliver bange, og så omdirigerer det dig ligeledes til hjemmesiden, hvor du kan købe licensen. Du skal aldrig købe Windows XP Repair, for du vil give adgang for flere virus! Denne scamware vil også begynde at spore dine søgevaner og kan endda ligeledes stjæle dine kreditkortoplysninger. Fjern Windows XP Repair, når du opdager den! Opdatér spyhunter og kør en fuld systemskanning, for at fjerne alle trojaner, der spreder Windows XP Repair.

Opdatering! Windows XP Repair kan gemme dine filer og mapper, ligesom så mange andre cyber-trusler, der er udgivet tidligere. For at løse problemet, følg disse trin:

  1. Åbn Mappeindstillinger i Kontrolpanelet: klik Start, og derefter klik på Kontrolpanel -> Udseende og Temaer -> Mappeindstillinger.
  2. På fanen Vis, under Gemte filer og mapper, klik Vis gemte filer og mapper.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Windows Xp Repair, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Windows XP Repair fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-windows-xp-repair

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *