WinRarer Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Ransomware
 

Det er nemt at gå ud fra, at Winrarer virus ikke vil udsætte sine ofre for kryptering. Formålet med denne nyopstået variant er at samle filerne i ét arkiv og låse det med en kompleks adgangskode. Eller er det? I virkeligheden vil udviklerne af denne infektion nok ikke føle, at det er nok at anbringe filerne i et beskyttet arkiv. For at gøre deres skabelse endnu mere skræmmende, får de Winrarer til at kode data med AES-128 kryptering, inden de samler dem ét sted. Vi kan forsikre vores læsere om, at det ikke vil være muligt at gætte den rigtige kode, eftersom udviklerne af ransomwareprogrammet sjældent er sjusket. De kodeord, som svindlerne vælger, er som regel komplicerede og indeholder tal, bogstaver samt andre tegn, der gør det umuligt at knække kodeordet. De låste filer bliver placeret i et arkiv med .ace-udvidelse. WinRarer virus er en ransomware-virus og skal behandles som en. Efter at infektionen er gledet ind i din enhed og har låst dine filer i et arkiv, vil den tilfældigt smide meddelelser om løsesummen, såsom .htm og jpg-filer. Filerne indeholder instrukser til de videre handlinger. Det viser sig, at WinRarer virus er en af de infektioner, der opfordrer folk til at downloade TOR-browseren, som ofte er til hjælp for lyssky programmører. Ligesom andre virusser vil denne endvidere være interesseret i at låse din skærm og vise et billede med instruktioner.

Om WinRarer Virus

WinRarer virus hører til ransomware-kategorien pga. af dens hensigter og formål. Man forventer, at denne variants nyttelast vil blive downloadet af fattige internetbrugere. Og så kan virussens rædselsregime begynde. I første omgang er nyttelastens aktivitet gerne diskret og tiltrækker sig ikke opmærksomhed. Ikke desto mindre bliver de nødvendige handlinger udført lige under din næse. Modifikationer i dine Windows registreringsdatabasenøgler og scanning af filer, der kan krypteres og låses sker omkring dig, mens du er optaget af andre ting. WinRarer virus vil kunne holde sin tilstedeværelse hemmelig, indtil du ikke har mulighed for at omgøre den skade, der er sket.

Når AES-128 krypteringen har haft fat i dine data og nyttelasten har placeret alle de krypterede filer i et låst arkiv, er der ikke meget, du kan gøre uden hjælp fra pålidelige sikkerhedsforskere. Eftersom denne effektive variant ikke alene krypterer data men også låser dem i en .ace-fil, kræver det en stor indsats at få filerne tilbage. Se følgende billeder, som viser eksempler på en låst skærm og løsesum-beskeden. Det vil give dig en ide om, hvad de inficerede ofre ser.

Hvordan distribueres WinRarer Virus?

WinRarer ransomwares nyttelast bliver muligvis placeret steder, som er berygtede for at udsætte brugerne for potentielt skadeligt materiale. Selvom du måske ikke lige forventer, at din e-mail indbakke er et af de steder, er de indkommende e-mails tit og ofte ikke, hvad de ser ud til. Mange meddelelser fra myndigheder er fabrikerede og sendt ud med et eneste formål – at sprede ransomware-virusser. Så inden du åbner post og downloader deres vedhæftninger, skal du altid være sikker på afsenderens troværdighed. Hvis du ikke kender afsenderens e-mailadresse, skal du slette den.

Hvordan dekrypterer man filer, der er krypteret af WinRarer Virus?

Du skal endelig ikke kontakte de it-kriminelle, som har kreeret WinRarer ransomware. Du skal hellere lede efter andre alternativer, som kan hjælpe dig med at få dine filer tilbage. Denne virus råder specifikt folk til at downloade TOR-browseren og besøge den angivne webside. På det domæne kan ofrene bruge deres ID-nummer og få det nøjagtige beløb for dekrypteringen at vide. Beløbet er ikke relevant, for du skal ikke betale, heller ikke hvis det er et lille beløb. Overraskende nok, så opfordrer udviklerne af WinRarer virus andre til at begynde deres eget ransomware-projekt. Det kan vi sandelig ikke råde dig til at gøre endsige blot overveje det, for det ville ikke gøre dig til andet end en it-kriminel. Hvis du skulle være inficeret med denne variant og gerne vil have hjælp, så skriv en kommentar nedenfor, og vores gruppe vil snarest vende tilbage til dig. Du skal også være opmærksom på, at ransomware-virusser bør fjernes. Hvis du bekymrer dig om de krypterede data, så lav en kopi af det låste arkiv (for det tilfælde at nyttelasten er programmeret til at slette de krypterede filer). Reimage, Spyhunter eller Hitman kan hjælpe dig med at fjerne programmet.Automatiske fjernelsesværktøjer til WinRarer virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom WinRarer Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

1. Hvordan fjernes WinRarer virus ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, WinRarer virus trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af WinRarer virus

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med WinRarer virus.


3. Gendan filer, der er påvirket af WinRarer virus, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. WinRarer virus prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

 

WinRarer virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 18, 2016 07:25, november 18, 2016 07:25
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *