WinSnare - Hvordan fjernes det?

Ifølge udviklerne af den lovlige Snare-applikation, er den beregnet til at hjælpe brugerne med at samle deres logfiler og slå dem sammen med henblik på en samlet dataanalyse. Derudover styrker den tekstbaserede logfiler til alle operativsystemer. Når logfilerne er samlet, bliver de sendt til Snare-serveren til analyse. Det er den legitime Snare-applikation. Men hvad er WinSnare i stand til? Først og fremmest er sikkerhedseksperterne enige om, at det ikke er en god tilføjelse til systemet, og det betyder simpelthen, at du skal passe bedre på din enhed. Vores gruppe er enige om, at den tilhører kategorien med potentielt uønskede programmer (PUP’er), og det burde være rigeligt til at overbevise dig om, at det ikke er en god beslutningen at beholde WinSnare. Det ser ikke ud til, at WinSnare består af nogle funktioner, der er til nytte for brugeren. Det er meningen, at programmet skal indsamle information om den inficerede bruger og enheden. I henhold til den forskning, som man foretog for at finde WinSnare’s sande natur, fandt man frem til en skræmmende afgørelse. Det viser sig, at dette falske software er i stand til at sende de data, den har båret sig ad med at finde, til en fjern, ukendt webside. Det pågældende domæne tilhører højst sandsynligt hackere, og de gennemgår alle de informationer, der strømmer ind.

Symptomer på en infektion med WinSnare

For at skjule sin sande identitet kan WinSnare give sig ud for at være den lovlige applikation fra InterSect Alliance International Pty Ltd. Men hvis sådan en applikation bliver en del af dit system uden din tilladelse, så er der nok snarere tale om en infektion med et PUP. Desuden kaldes den lovlige applikation for Snare, og hackerne har valgt at bruge navnet WinSnare. Så det er vigtigt, at du husker den forskel på de to programmer.


Hvorfor er det så vigtigt at få fjernet WinSnare? Programmet er i stand til at registrere din aktivitet online, hvilket betyder, at hackerne vil blive informeret om dine foretrukne websider og annoncer. Den slags oplysninger er meget nyttige, når de skal begå annoncesvindel. Endvidere kan WinSnare stjæle dine legitimationsoplysninger: adgangskoder, kælenavne samt andre oplysninger, som du bruger online for at få adgang til en bestemt konto. Vi er overbeviste om, at du ikke har lyst til at kompromittere dig selv eller at andre skal få fingrene i dine personlige oplysninger uden din tilladelse. Du skal også være opmærksom på, at den slags oplysninger er ganske populære rundt omkring på det såkaldte mørke net. Hvis din personlige identificerbare information lander i hænderne på upålidelige personer, kan de misbruge den for at begå identitetstyveri. Derudover kan du lide økonomisk tab, hvis hackerne får indblik i dine bankoplysninger og adgangskoder. WinSnare kan arbejde i det skjulte: det kan køre i baggrunden, og du vil ikke opdage dets tilstedeværelse uden en mere grundig analyse. Sidst men ikke mindst skal du være opmærksom på, at når et potentielt uønsket program har været i stand til at lande lige så fint i dit system, så kan andre applikationer gøre det samme. Så da der er fare for, at dit system er ude for flere infektioner, skal du køre en sikkerhedsscanning for at finde alle trusler.

WinSnare PUP: et afsnit om programmet distribution på internettet

Alle potentielt uønskede programmer har en specifik strategi: de ønsker at trænge ind i enhederne uden at blive opdaget. Hvis du ikke har lyst til at blive inficeret med malware-trusler, skal du være mere forsigtig, når du surfer på internettet. Først og fremmest skal du undgå alt mistænkeligt materiale, som der eventuelt uploades på tilfældige websider. Når du besøger den slags websider, risikerer du muligvis en såkaldt drive-by download, hvor skadelige eksekverbare filer hemmeligt bliver anbragt i din enhed. Det samme resultat kan opstå, hvis du downloader programmer fra websider, hvor alle kan plante software. Programmerne vil højst sandsynligt være trojanske virusser eller være vedhæftet ekstra applikationer. De sidstnævnte bliver som regel anbefalet i løbet af opsætningsguiden, så hvis du bemærker sådan et tilbud, er det meget vigtigt, at du ikke går med til at installere den slags indhold. Hvis du gerne vil have et bedre overblik over det valgte program, skal du vælge en avanceret/brugerdefineret installation, og du skal grundigt læse slutbrugerlicensaftalen igennem.

Hvis din enhed er inficeret med WinSnare, er det nødvendigt med en grundig sikkerhedsscanning. Hvis et potentielt uønsket program har formået at bane sig vej ind i systemet, kan der også være trængt andre malware-trusler ind. Spyhunter eller Plumbytes vil hjælpe dig med at afgøre sikkerhedssituationen i din enhed. Nedenfor kan du finde en brugbar vejledning, hvis du gerne vil fjerne WinSnare manuelt.

Manuel fjernelse af WinSnare PUP

Sådan fjernes WinSnare ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WinSnare installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WinSnare
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WinSnare fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med WinSnare samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WinSnare, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse WinSnare fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner WinSnare. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af WinSnare eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WinSnare, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse WinSnare fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med WinSnare samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WinSnare, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man WinSnare fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse WinSnare fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på WinSnare. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med WinSnare, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-winsnare

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *