WinThruster virus - Hvordan fjernes det?

WinThruster er et systemoptimeringsprogram, der passer til stort set alle versioner af Windows, såsom 10, 8, 7, Vista og XP. Dette værktøj skulle kunne sætte brugerens operativsystem i vejret ved at rense Windows Registreringsdatabasen for forældede poster. Programmet hæver, at det anvender en omfattende scanningsteknologi, der bliver brugt til at scanne systemerne og finde relevante problemer, som kunne udløse problemer med ydeevnen.

Solvusoft Corporation beskrives som et Microsoft Gold-godkendt softwareudviklingsselskab. Dette amerikanske selskab kan til en vis grad være respektabelt, men vi har læst alt for mange tilbagemeldinger fra tidligere brugere, der fortæller, at deres softwareprogrammer ikke blev bedre, men at produktiviteten af deres Windows system blev dårligere.

Dette renseprogram til registreringsdatabasen minder meget om SlimCleaner og PC Speed Maximizer. Ligesom de fleste andre programmer af denne slags anvender det bare den samme funktionalitet på samme måde uden at tilføje noget ekstra.


WinThruster analysis


WinThruster installater

Derfor er de fleste systemoptimeringsprogrammer svindel

For at være sikre kørte vi en Setup_WinThruster_2016.exe igennem en række pålidelige sikkerhedsprogrammer, og resultaterne viste klart og tydeligt, hvorfor man ikke skal downloade sådan et værktøj. 22 ud af 62 anvendte scannere kategoriserede denne eksekverbare fil som mistænkelig – den blev beskrevet som en Trojan/Win32.TSGeneric, W32/Trojan.XWVJ-8199, Program.Unwanted.952, Riskware/SlowPCfighter, PUP.Optional.Solvusoft, Artemis!Trojan, PUA.Winthrust. Ud fra disse navne kan du godt se, at denne applikation ikke er god, og at du ikke skal gå med til at installere den, heller ikke en gratis prøveversion.


WinThruster virus

Problemet er, at størstedelen af renseprogrammer til registreringsdatabasen og optimeringsprogrammer, såsom WinThruster, er nødt til at overdrive truslerne for at tjene penge. Selvom de løser nogle af fejlene, har mange af dem ikke nogen særlig indvirkning på pc-hastigheden (Wikipedia). Det har ingen unikke funktioner, og derfor er det nødt til at skræmme computerbrugerne, så det kan tjene penge.


WinThruster

Man er velkommen til at få et overblik over de vigtigste funktioner i dette optimeringsprogram og dermed beslutte sig for, om man har lyst at tilmelde sig et fuldt medlemskab. Det omfatter et årsabonnement til 39,95 dollars. Man kan derimod downloade den gratis version i løbet af få sekunder uden nogle omkostninger, men det tilbyder ikke alle de egenskaber, det reklamerer for. Kun den fulde version af WinThruster skulle være god nok til at reparere PC-problemer, forkorte tiden for programindlæsning, fjerne pc-rod, forlænge computerens holdbarhed og genoprette systemets ydeevne. Hvilket ikke helt passer.

Generelt er alle systemoptimeringsprogrammer stort set dømt til at blive betragtet som unødvendige, eftersom deres funktionalitet er meget begrænset. Det kan måske fjerne nogle forældede poster, men et program af ringe kvalitet som dette kan nemt have fejl og slette poster, som er væsentlige for en velfungerende enhed. I løbet af den gratis prøveperiode bliver brugerne konstant truet med, at deres enhed er slemt ødelagt. Og det er overflødigt at sige, at den fulde version til næsten 40 dollars er den eneste løsning. Men du skal ikke tro på de udsagn, du skal hellere fjerne dette systemoptimeringsprogram hurtigst muligt.

Fjern denne falske applikation

Det er ret svært at afgøre, hvilken kategori denne WinThruster tilhører. Det er nok mest passende at kalde dette værktøj for et potentielt uønsket program (PUP), som kan trænge ind i enheden uden brugerens viden. Hvis du gerne vil rense systemet for den slags infektioner, anbefaler vi, at du scanner dit operativsystem med et pålideligt værktøj, som kan forhindre, at dit system bliver yderligere ødelagt. Der er en række sikkerhedsprogrammer, der beskriver dette systemoptimeringsprogram som skadeligt, og Reimage, Spyhunter og Hitman vil gøre det samme.

Du kan blive tilbudt et systemoptimeringsprogram, mens du er i gang med at installere et andet software. Hvis du bemærker, at sådan en applikation beskrives som meget brugbart og gratis, skal du være opmærksom på de vilkår og betingelser, som du skal rette dig efter, når den befinder sig på din enhed. Det er bedst, hvis du altid afviser den slags tilbud.

Inden du downloader programmer, skal du altid foretage en kort vurdering af dem. Det er ikke så vanskeligt at finde oplysninger om et værktøj og om det skulle være potentielt farligt. Læs anmeldelser og artikler om det software, som du overvejer at installere. Hvis du f. eks har overvejet at købe eller downloade den gratis version af denne omtalte applikation, så håber vi, at du fandt denne artikel i tide.

Sådan fjernes WinThruster virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom WinThruster virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til WinThruster virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af WinThruster virus fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Winthruster Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-winthruster-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *