Wowmovix.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Wowmovix.com er en webside, som reklamerer for WowMovix browserudvidelsen. Ifølge de officielle udsagn fra udviklerne af denne app er denne variant designet til at introducere en helt ny verden indenfor søgning af film med en søgeplatform, der gør det nemt at navigere rundt. Ja, det er rigtigt forstået: WowMovix vil benytte sit søgenetværk i hver Chrome-browser, som den formår at påvirke. Eftersom udviklerne har begrænset deres potentielle ofre til Google Chrome-brugere, skulle det faktum umiddelbart være en lettelse for folk, der bruger andre programmer til deres søgning. Men vi er dog ikke sikre på, om det virkelig forholder sig sådan og om andre browsere ikke dukker op på denne browser hijackers radar. Vilkår og Betingelser for Wowmovix.com virus forklarer udførligt de nøjagtige formål, som denne browserudvidelse tilsyneladende kan bruges til. For det første giver denne søgeplatform dig en eksklusiv mulighed for at personliggøre din ny fane-side. Denne funktion virker til at være ret uoriginal, eftersom andre browsere allerede gør brugerne i stand til at modificere deres ny fane-side, selv uden hjælp fra ukendte udvidelser som Wowmovix. En anden mere uventet funktion ved denne facilitet er, at den kan forbinde adressebøger i mobiltelefoner med et computerprogram. Angiveligt skulle folk således være i stand til at besvare opkald og beskeder på deres computerskærm.

Ting, man bør være opmærksom på vedrørende Wowmovix.com virus

Fortrolighedspolitikken for Wowmovix.com virus afslører nogle foruroligende ting. Browser hijackeren kan kræve, at du logger ind på dine konti på diverse sociale netværkssider. Ud fra disse informative kilder kan virus samle en række oplysninger om dig og udnytte dem til mere udspekuleret markedsføring. Den kan indsamle navn, e-mailadresse, oprindelsesland, kælenavn, telefonnummer, hjemmeside, demografisk information samt andre personlige oplysninger, og videregive dem til de interesserede. Det betyder, at upålidelige tredjeparter kan få fat i nogle oplysninger, som burde være fortrolige frem for skødesløst at blive sent rundt.

Det er også muligt, at Wowmovix.com virus vil frembringe spørgeskemaer, undersøgelser, tilmeldelsesblanketter og konkurrencer, med det formål at kunne være i stand til at tilpasse diverse materiale. Hvis du beslutter dig for at drage nytte af den funktion, der forbinder din telefon med din computer, så vil vi lige gøre dig opmærksom på, at Wowmovix.com virus ikke er diskret. De samtaler, som vil blive udvekslet via denne facilitet, vil blive gemt i servere, der tilhører browser hijackeren. Hvis du ønsker, at dine telefonopkald og beskeder fortsætter med at være private, skal du ikke have Wowmovix.com virus aktiveret. Det er klogest, at du fjerner denne browserudvidelse.

Vi siger imidlertid ikke, at denne browserudvidelse ikke vil være funktionel. Det kan godt være, at den vil holde noget af det, den lover, men den vil nok ikke glemme sin slemme natur. Folk, som har været ude for Wowmovix.com virus og har fået fjernet den, har fortalt, at de endda modtog salgsfremmende materiale, som var skræddersyet til dem. Selv om det virker praktisk, tvivler sikkerhedsforskerne på, at det faktisk vil være til fordel for brugeren. Når udviklerne af Wowmovix.com virus har fået fat i din e-mailadresse eller telefonnummer, er de i stand til at kontakte dig og komme med tilbud. Det betyder, at du kan blive forstyrret af vildledende opkald, hvor man vil forsøge at overbevise dig om, at du skal købe et eller andet dyrt produkt af sandsynligvis ringe kvalitet.

Infektion med Wowmovix.com virus: hvordan starter den?

For det første begynder det hele med, at hackerne beslutter sig for, at internettet ikke har nok falske søgeplatforme. Så de designer ét ved at efterligne de populære trends. Når de lavet produktet, vil svindlerne lede efter en metode, hvorpå de kan distribuere det. I dette tilfælde blev der skabt en ny browserudvidelse, der distribuerer browser hijackeren. Hvis du føler dig fristet til at downloade Wowmovix udvidelsen, råder vi dig på det kraftigste til at tænke dig om endnu en gang. Der er ikke nogen særlige fordele ved denne app, og den vil følgeligt bringe din sikkerhed i fare. Desuden kan browser hijackeren vælge at trænge ind i systemet på en mere hemmelig måde. Hvis du bemærker, at du i løbet af en anden installationsproces bliver tilbudt Wowmovix udvidelsen, skal du sørge for at afvise dette program.

Hvis du gerne vil fjerne Wowmovix.com virus manuelt, har du ikke brug for et anti-malwareprogram: det er nok at følge vores gratis fjernelsesvejledning. Eftersom du godt ved hvilket program, der forårsager problemerne, kan det sagtens lade sig gøre. Det er dog først og fremmest folk, der allerede har prøvet at fjerne malware manuelt før, som anbefales at følge vejledningen forneden. Hvis du gerne vil anvende en automatisk fjernelse, kan Reimage, Spyhunter eller Hitman hjælpe dig med det.Automatiske fjernelsesværktøjer til Wowmovix.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Wowmovix.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Wowmovix.com virus

Sådan fjernes Wowmovix.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Wowmovix.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Wowmovix.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Aartemis.com virus , Search.ividi.org virus , Torcho.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Wowmovix.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Wowmovix.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Wowmovix.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Wowmovix.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Wowmovix.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Wowmovix.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Wowmovix.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Wowmovix.com virus fra listen.
Sådan fjernes Wowmovix.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Wowmovix.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Wowmovix.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Wowmovix.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Wowmovix.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Wowmovix.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Wowmovix.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Wowmovix.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
december 28, 2016 07:27, december 28, 2016 07:27
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *