Www-mysearch.com hijacker - Hvordan fjernes det?

Søgemaskinen Www-mysearch.com ser pålidelig og brugbar ud, men i virkeligheden er det bare et skadeligt værktøj, der officielt kategoriseres som en browser hijacker. Den fungerer som en browsertilføjelse, og når den først er installeret i webbrowseren Google Chrome, vil den automatisk ændre nogle af dine personlige indstillinger med det samme.

Det er heldigvis ikke særlig svært at diagnosticere denne virus og du kan selv gøre det – hvis websiden www-mysearch.com dukker op, hver gang du åbner din startside eller et nyt faneblad på trods af, at du ikke selv har tilvalgt den, er det et klart tegn på, at dit computersystem er inficeret.


Www-mysearch.com hijacker remove

Men du skal ikke blive skræmt, for browser hijackere er ikke så farlige, dog kan de forårsage nogle it-sikkerhedsproblemer, som fremover kan være vanskelige at løse, hvis du ikke straks får styr på dette problem. Videre i denne artikel får du alt at vide om denne infektion og om hvordan du uden besvær kan slippe af med den.

Www-mysearch.com – omdirigerer brugerne og indsamler private oplysninger

Www-mysearch.com er en typisk browser hijacker – den distribueres ved hjælp af bedrageriske metoder og foretager ting, som mildest talt er uønskede.

Apropos distribution så kommer den ind i computersystemerne i en programpakning sammen med andre gratis softwareprogrammer, der kan downloades fra internettet. Det er en helt almindelig distributionsmetode for malware, og browser hijackere såsom Home.streamontheweb.com og Go.zipcruncher.com benytter sig også af den metode. Så når du downloader et gratis software, kan du blive tilbudt Www-mysearch.com som et ekstra værktøj. Eftersom det præsenteres som en effektiv og avanceret måde at søge på internettet, er der mange brugere, der falder for dette trick og går med til at installere det. Det er kort sagt dem selv, der installerer virussen.

Når den er blevet installeret, vil den som sagt automatisk indstille din startside eller ny fane-side som Www-mysearch.com. Og fra det øjeblik vil du tit og ofte besøge den hjemmeside.

Den ligner andre hijackere, såsom www-searching.com, så vi kan vist godt sige, at funktionaliteten nok heller ikke er anderledes. Værktøjets primære funktion er helt klart websøgning. Og hér må vi lige gøre én ting helt klart – denne hjemmeside har ikke en unik søgemaskine, den omdirigerer blot brugerne til Bing.com.

Så hvad er pointen med denne hjemmeside? Som bruger giver det absolut ingen mening at bruge den, for den tjener som en mellemmand mellem dig og en legitim søgemaskine. Omvendt kan det være farligt, fordi Www-mysearch.com har til hensigt at vise sponsoreret indhold i søgeresultaterne og indsamle dine søgeforespørgsler.

Det største problem med denne særlige infektion er dens fjernelse. Selvom det kan virke som en nem opgave at fjerne en skadelig browserudvidelse, er det i virkeligheden noget mere kompliceret. Selvom du fjerner udvidelsen Www-mysearch.com fra webbrowseren, kan den stadig blive gendannet, fordi den placerer nogle skadelige filer direkte på din computer til netop dette formål.

Det er ekstremt frustrerende, når en virus bliver ved at komme igen og igen, så nu skal du høre, hvad du skal gøre. Først og fremmest skal du navigere hen til listen med udvidelser i din Google Chrome webbrowsere ved at klikke Flere Værktøjer -> Udvidelser, hvor du finder Www-mysearch.com udvidelsen og deaktiverer den.

Derefter skal du scanne din computer med Reimage eller SpyHunter. Det vil nemlig finde og automatisk fjerne alle filer, der er tilknyttet denne infektion. Det anbefales også, at du beholder en af disse applikationer installeret, for det vil forsyne dig med realtidsbeskyttelse.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Www Mysearch Com Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-www-mysearch-com-hijacker

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *