XMRig Miner Trojan - Hvordan fjernes det?

XMRig (WaterMiner) Miner Trojan henviser til en effektiv Monero (XMR) miner med den officielle fulde Windows-support. Flere og flere miners er i øjeblikket ved at blive lavet. En af de nyeste er Crypto-Loot miner. Selve XMRig miner er lavet af respektable udviklere, og man kan begynde at bruge den, efter at man har fået fat i det nødvendige, binære gittræ fra GitHub.

WaterMiner er en malwareinfektion, som fungerer som en modificeret version af en lovlig Miner XMRig. Disse opdagelser kom frem, efter at man havde opdaget, at en modifikation i et populært Grand Theft Auto (GTA) spil omfattede en miner (Modificerede videospil på russisk forum befængt med WaterMiner crypto miner). Malwareprogrammet var tilsyneladende blevet indlemmet af en russisk hacker, som distribuerede denne frembringelse på fora på hans modersmål. Den ansvarlige person gemmer sig formentlig bag kælenavnet Martin Opc0d3r.

XMRig Miner Trojan

XMRig Miner er mere snu og vanskelig at få fat på

Endvidere er XMRig Miner eller WaterMiner lavet, så det er sværere at finde dem. Den trojanske virus kigger efter en kørende Windows jobliste (eller en lignende tjeneste), som viser det aktuelle brug af CPU-ressourcer. Den udspekulerede hacker har designet dette malware, så det slukker, lige så snart man starter Joblisten. Modificeringen vanskeliggør den situation, som de inficerede brugere befinder sig selv i.

XMRIG miner

Fremkomsten af XMRig Miner kan være et tydeligt tegn på, at kryptomining er ved at blive et emne, som man skal tage op og vide mere om. Med denne påtrængende trojanske virus er vi overbeviste om, at lignende trusler fremover vil være endnu mere snu. Hvis computerbrugerne ikke bruger særlige Adblockere eller andre tricks, der kan beskytte mod kryptomining, kan deres operativsystem automatisk blive inficeret (så snart de besøger de befængte hjemmesider).

Malwareprogrammet XMRig Miner blev overført via GTA modifikationen kaldet ”Arbuz”, som blev lavet som en RAR-arkivfil. Det var til rådighed på den populære russiske tjeneste kaldet Yandex.Disk. Når den dårlige modifikation blev downloadet, fungerede den som et downloadprogram for den egentlige WaterMiner Trojan.

Stort set alle, som ønsker at udvinde kryptovaluta via deres computer, kan bruge dette open source-software. I nogle tilfælde indsætter hjemmesideejerne krypto-minernes koder i deres domæner med henblik på at erstatte generende online annoncer. De besøgendes CPU-ressourcer udvinder derpå kryptovalutaer for hjemmesideejerne. Hackerne benytter sig også af CoinHive miner, fordi de på hemmelig vis forsøger at sprede udvindende trojanske virusser i operativsystemerne, så de kan udvinde kryptovalutaer uden computerejernes tilladelse.

Hvis dit operativsystem i øjeblikket er inficeret med WaterMiner Trojan (#), burde CPU-ressourcerne køre på høj hastighed.

Derfor vil computerenheden arbejde langsomt, det vil tage længere tid for programmerne at starte og systemet vil hyppigt fryse. Miner-virussen kommer umiddelbart i en AudioHD.exe fil eller en Zmrig32.exe fil, som vil udvinde kryptovaluta i Monero, mens den bruger ressourcerne i den inficerede computer.

Er det muligt at slippe af med XMRig Miner Trojan?

Du vil ikke kunne opdage WaterMiner’s tilstedeværelse ved at kigge på CPU-ressourcerne. Derfor skal du være på udkig efter mulige tegn. I Windows registreringsdatabase skulle du f. eks kunne finde og fjerne posten Wise. Derudover skal du åbne Joblisten og kigge efter processer såsom AudioHD.exe samt andre, der kan have tilknytning til XMRig. Winserv.exe-processen skal også afsluttes.

Beskyttelse mod malware

Hvis du bekymrer dig om dit operativsystem og gerne vil beskytte det mod krypto-miner virusser, foreslår vi, at du bruger Adblockere, som forhindrer, at trojanske virusser automatisk bliver sat ind i dit operativsystem. Hvis du gerne vil have den bedst mulige beskyttelse, håber vi, at du vil overveje at få fat i Reimage, som giver dig mulighed for at køre regelmæssige scanninger, så du kan afgøre, om dit OS er ramt af mere end én skadelig parasit. Hvis du opdager, at dit operativsystem opfører sig mærkeligt uden nogen grund, er det bedst, at du tjekker, om det er under indflydelse af et potentielt uønsket program (PUP) eller malwareinfektion.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Xmrig Miner Trojan, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-xmrig-miner-trojan

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *