Yarhoot.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Yarhoot.com domænet indlæses og viser en webside, der leverer nyheder med artikler om forskellige steder i verden, og præsenterer dem således på ét praktisk sted. Udover det kan du øverst på siden se et søgefelt, som følger med, når du ruller ned ad siden for at se flere artikler. Dette er blevet meget populært blandt gemene programmører: at frembringe en kombination af nyheder og en søgeplatform. Browser hijackere, der sigter efter russisktalende computerbrugere, har allerede produceret en bunke lignende eksempler, såsom virusserne Hihikal.ru og Newcityinworld.ru. Brugere, som bemærker platforme som disse i deres browsere, vil sandsynligvis blive bragt i fare af browser hijackere. Yarhoot.com virus tilhører kategorien med browser hijackere, og vi har grund til at tro, at dette produkt ikke er det første ”mesterværk” fra udviklerne af det. Mywebtopic.com leverer ikke nyheder, men Slutbrugerlicensaftalen, Fortrolighedspolitikken og Om-sektionerne virker særdeles velkendte. Jeps, Yarhoot.com virus deler disse funktioner med den nævnte søgeplatform. Begge er blevet set invadere brugernes browsere samt forblive i systemet, selvom de er blevet fjernet fra præferencerne. Startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side vil begynde at vise Yarhoot.com virus.

Den nøgne sandhed om Yarhoot.com virus

Yarhoot.com virus er bestemt ikke et søgenetværk, som du skal vælge at bruge. Men hvis denne browser hijacker får styrke og mulig for at sætte kløerne i din enhed, kan vi forsikre dig om, at det er lige netop det, du kommer til at gøre. Browser hijackere ejer ikke anstændighed: de laver om på browserindstillingerne, så deres falske søgemaskine kan få lov til at blomstre. Men deres arbejde kan bestemt ikke sammenlignes med andre søgemaskiner, som har været fremme i mange år og styres af respektable selskaber.

Man kan ikke stole på, at en amatør som Yarhoot.com virus er ligeså effektiv som Google eller et andet umiddelbart genkendeligt søgenetværk. Yarhoot.com virus kan kædes sammen med en lang række andre domæner, som ikke altid lige tilhører pålidelige selskaber. Vi bør dog lige fortælle, at denne infektion ikke er den mest farlige – der findes dem, der er værre. Computerbrugerne bliver gerne lidt mindre bekymret, når de hører det, men vi bliver nødt til at minde om, at en infektion med en browser hijacker kun er begyndelsen til en stærkere form for malware. Selvom det ikke er alt materialet fra Yarhoot.com, der er skadeligt, stødende eller på anden måde forkasteligt, kan den stadig vise upålidelige annoncer eller tilføje mistænkelige links i søgeresultaterne. Faktisk vil computerbrugerne ikke få vist nogen autentisk side, når de indtaster deres søgeord i søgefeltet på Yarhoot.com virus. De bliver blot overført til en Yahoo-side, der er modificeret til fordel for denne browser hijackers partnere.

Yarhoot.com virus og distributionsmetoden

Yarhoot.com virus kan tage metoder i brug, som tusindvis af potentielt uønskede programmer (PUP’er) også benytter sig af. Du skal derfor i løbet af installationsprocessen ved stort set alle programmer, som du downloader fra internettet, altid sikre dig, at de ikke er skadelige. Når du starter installatøren, som er beregnet til at klargøre det valgte program, skal du sikre dig, at der ikke vil trænge noget ekstra program ind i dit system. Hvis du bemærker dens slags ekstra software, skal du simpelthen bare afvise dem. Og det kan du gøre ved at vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling og fravælge alle de anbefalede applikationer. Det er også en god ide at læse Slutbrugerlicensaftalerne – det kan nemlig være, at din valgte applikation vælger at indføre en ny webside og udskifte din tidligere startside, standard søgeudbyder og ny fane-side. Derudover skal du være mere forsigtig, når du søger på internettet og undgå mistænkeligt materiale.

Har Yarhoot.com virus kapret dit privatliv? Så er du kommet til det rette sted. Du skal blot følge trin-for-trin vejledningen for at udføre en manuel fjernelse. Endvidere har du også mulighed for at downloade og forsøge dig med Reimage, Spyhunter eller Hitman. Disse anti-malwareprogrammer vil helt bestemt hjælpe dig med at fjerne malware og holde dig i sikkerhed for dem.Automatiske fjernelsesværktøjer til Yarhoot.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Yarhoot.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Yarhoot.com virus

Sådan fjernes Yarhoot.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Yarhoot.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Yarhoot.com virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus , Aartemis.com virus , Torcho.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Yarhoot.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Yarhoot.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yarhoot.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Yarhoot.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Yarhoot.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yarhoot.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Yarhoot.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Yarhoot.com virus fra listen.
Sådan fjernes Yarhoot.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Yarhoot.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yarhoot.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Yarhoot.com virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Yarhoot.com virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Yarhoot.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Yarhoot.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yarhoot.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Yarhoot.com virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
februar 22, 2017 07:34, februar 22, 2017 07:34
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *