Yeabests.cc Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Yeabests.cc, også kendt som TopYea virus, er en browser hijacker fra adware/genvejshijacker familien. Den tager kontrol over en bunke browsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera, 360 Chrome, Baidu Browser, Tencent Traveler, Sogou Explorer, Maxthon, The World Browser, QQ Browser og Liebao browser. Hvis du er ude for, at din startside og søgeudbyder er blevet indstillet som Yeabests.cc, skal du være meget forsigtig og undgå at bruge denne søgemaskine til dine søgninger på internettet. Det er ikke et sikkert program, og du bør fjerne det hurtigst muligt.

For at fjerne Yeabests.cc virus kan du køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage. I slutningen af denne artikel kan du også finde en gratis, manuel fjernelsesvejledning.

Om Yeabests.cc virus

Yeabests.cc er en reklamestøttet søgemaskine, der misbruger den lovlige Google-søgemaskine for at kunne fremme annoncer fra tredjeparter. Den omdirigerer til de modificerede søgeresultater fra Google Search i en ny fane-side. Denne ondsindede browserudvidelse fylder dine søgeresultater med sponsorerede websider, irriterende annoncer og kan forsøge at omdirigere dig til kommercielle websider. Og fordi den gør det, er brugerne tydeligvis ikke i stand til at modtage pålidelige søgeresultater, og deres søgning bliver derfor ret kompliceret. Det er ikke alene meget generende at modtage tonsvis af annoncer og blive omdirigeret, du skal også være opmærksom på, at Yeabests.cc virus kan omdirigere dig til ondsindede websider, hvor spyware og andre trusler kan inficere din computer. Oven i det vil det ikke være så nemt at udskifte den med en lovlig søgemaskine.


yeabests-cc-virus

Hvis du gerne vil være i stand til at søge normal igen, er du nødt til at fjerne Yeabests.cc virus fra din computer. Hvis du blot genopretter dine tidligere browserindstillinger, vil det resultere i en forprogrammeret fiasko, eftersom denne ondsindede udvidelse vedhæfter følgende registreringsdatabasenøgler – HKLMSOFTWAREWow6432NodePoliciesGoogleChromeHomepageLocation and HKLMSOFTWAREWow6432NodePoliciesGoogleChromeRestoreOnStartupURLs1, hvis vi bruger Chrome-browseren som eksempel. Disse nøgler er ansvarlige for, at Yeabests.cc automatisk indlæses, hver gang du starter din webbrowser. Hvis de bliver tilbage, så forbliver browser hijackeren også i systemet. Den installerer sig selv som et VMI-script, og derfor kan den også tilføje sig selv igen til din webbrowser, selv efter at du har renset ud i de ændrede genveje, som har forbindelse til hijackeren.


yeabests-cc-2-viruses

Du er nødt til at fjerne denne falske søgemaskine via Kontrolpanelet. For at gennemføre det kan du følge den gratis vejledning i slutningen af denne artikel. Den forklarer, hvordan det gøres både manuelt og automatisk. Vælg den metode, der passer dig bedst. Men husk på, at en automatisk fjernelse altid er den sikreste måde at gøre det på. Desuden kan et anti-malwareprogram beskytte mod lignende infiltrationer fremover, så du burde overveje at anskaffe dig sådan et program og hurtigst muligt få fjernet Yeabests.cc browser hijacker.

Således distribueres Yeabests.cc virus

Yeabests.cc virus trænger som regel ind i computersystemet ved at være bundtet med andre programmer. De omfatter tit og ofte download managers, PDF creators, musik- og videoafspillere osv., som bliver downloadet fra gratis fildelingssider på internettet. Du kan dog forhindre, at det trænger ind i dit system, hvis du er opmærksom på installationspunkterne ved dine nye freewareprogrammer. Du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installation og se, hvilke andre applikationer du bliver tilbudt at installere som standard. Du skal altid fravælge indstillinger, der omfatter ikke særlig kendte eller ukendte værktøjer, faktisk skal enhver tilføjelse til hovedprogrammet afvises. Du skal heller aldrig gå med til at udskifte din startside med en ukendt webside. Hvis du modtager den slags forslag, skal du annullere installationen, eftersom der er 100% chance for, at du vil komme til at hænge på et PUP (potentielt uønsket program), såsom Yeabests.cc hijacker.

Det er nemmest at fjerne Yeabests.cc virus ved at scanne dit computersystem med et anti-malwareprogram, som f. eks SpyHunter eller Reimage. Hvis du foretrækker at løse dette problem manuelt, kan du følge punkterne nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Yeabests.cc virus

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Yeabests.cc Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Yeabests.cc virus

Sådan fjernes Yeabests.cc virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Yeabests.cc virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Yeabests.cc virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Searchgol virus , Royal-Search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Yeabests.cc virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Yeabests.cc virus siden ved opstart, så prøv dette:

 • Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
  Shortcut properties
 • Åbn Genvejs fane.
  Remove url
 • Slet Yeabests.cc virus delen fra destinationsfeltet.

  Top Sådan fjernes Yeabests.cc virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeabests.cc virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Yeabests.cc virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Yeabests.cc virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeabests.cc virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Yeabests.cc virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Yeabests.cc virus fra listen.
Sådan fjernes Yeabests.cc virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Yeabests.cc virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeabests.cc virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Yeabests.cc virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Yeabests.cc virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Yeabests.cc virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Yeabests.cc virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yeabests.cc virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Yeabests.cc virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 11, 2016 07:15, juli 26, 2017 08:13
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *