Youksoft.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Har du modtaget en Youksoft.com popup, der fortæller dig, at du bør få en opdatering til din Flash Player? Pas på, for det er en falsk opdateringsmeddelelse, der vises af et adwareprogram, som kan trænge ind i computeren uden brugerens viden. Selvom Youksoft.com popup ikke virker særlig mistænkelig ved første øjekast, så skal du ikke have tillid til den. Hvis du klikker på den, vil du enten blive omdirigeret til en fuldstændig ukendt webside eller downloade et potentielt uønsket program.

Hold dig væk fra Youksoft.com popup. Det har intet at gøre med Flash Player eller andre opdateringer. Det er anbefalet, at du scanner din computer med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, for at slippe af med det adware, der kan have forbindelse til denne popup. Hvis du gerne vil vide mere om Youksoft.com popup og om hvordan du fjerner den, så skal du bare læse videre i denne artikel.

Om Youksoft.com popup

Som vi allerede har været inde på, så vises Youksoft.com popup af et adwareprogram, hvilket højst sandsynligt er blevet installeret uden din viden, da du downloadede en freeware i dit system. Formålet med denne popup er at distribuere andre adware, browserudvidelser osv. Nogle gange sigter det efter at omdirigere brugerne til særlige websider, som tilhører partnerne. Udviklerne af Youksoft.com popup bliver helt klart betalt for denne salgsfremmende kampagne.

Selvom popups med falske opdateringer ikke betyder, at dit system er blevet inficeret med en virus, fortæller det dog, at din PC ikke er sikker mere. En masse adware, der viser den slags popups, kan samtidigt spore dine søgevaner og involvere dig i andre projekter vedrørende markedsføring. Desuden kan Youksoft.com popup omdirigere brugerne til potentielt farlige websider, som kan distribuere spyware og andre infektioner.

Således distribueres Youksoft.com popup

Du kan undgå Youksoft.com popup samt lignende falske meddelelser, ved at være mere forsigtig med dine downloads fra internettet. Mange adwareprogrammer er som regel bundtet med lovlig freeware, uden at der oplyses ordentlig om det. Hver gang du downloader gratis programmer, skal du aldrig godkende at installere ekstra værktøjer, der følger med. Problemet er dog, at du måske ikke lægger mærke til disse bundter. Derfor skal du altid være yderst forsigtig med installationspunkterne ved dine nye downloads. Vælg en Brugerdefineret eller Avanceret installationsindstilling, og gennemgå hvert punkt omhyggeligt. Sørg for, at du fravælger indstillinger, der angiver om ekstra downloads, hvis du ikke kender dem.

Når du gerne vil opdatere dine lovlige programmer, skal du altid hente opdateringerne fra officielle kilder. Du skal ikke blive tiltrukket af tilfældige popups, som dukker op, når du søger på internettet. Det kan virke som en hurtig måde til at få dine applikationer opdateret, men det er ikke altid sikkert at gøre det på den måde.

Hvis du allerede har modtaget denne falske opdateringsmeddelelse, skal du hurtigst muligt fjerne Youksoft.com popup. Brug et anti-malware program og lad det klare problemet automatisk, eller følg vejledningen herunder, for at fjerne det manuelt.Automatiske fjernelsesværktøjer til Youksoft.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Youksoft.com Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Youksoft.com popup

Sådan fjernes Youksoft.com popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Youksoft.com popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Youksoft.com popup og relaterede parasitter såsom Popcash.net popup , Freeupdate.thenewupdater.com popup , Premiumjavadownload.net popup , Wrapper.z5x.net popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Youksoft.com popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Youksoft.com popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youksoft.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Youksoft.com popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Youksoft.com popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Youksoft.com popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youksoft.com popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Youksoft.com popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Youksoft.com popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youksoft.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Youksoft.com popup fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Youksoft.com popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Youksoft.com popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Youksoft.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 11, 2015 08:59, februar 11, 2015 08:59
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *