YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED virus - Hvordan fjernes det?

Advarslen YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED er ikke andet end et grimt svindelnummer, som skal narre penge fra brugerne. Den viser sig som en popup-annonce eller ny fane-annonce og udgiver sig for at være en advarselsmeddelelse.

Hvis du spekulerer på, hvad pointen er med at vise denne form for falsk information for tilfældige brugere, er svaret klart og tydeligt – for at få dem til at ringe til det gratis nummer ”1-888-375-1978” og få hjælp til noget, som de slet ikke har brug for.


YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED virus remove

En dybdegående gennemgang af svindelnummeret YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKD

Alle svindelnumre er forholdsvis ens – vi er f. eks stødt på “The Tungsten Rounded Font Was Not Found” og The “Mercury Text” font was not found, og de fungerer alle på samme måde. Selvom disse virusser, eller bare forsøg på at fuppe dig, ikke er så farlige, hvis du er i stand til at identificere og undgå dem, kan de stadig forårsage skade eller koste dig penge, hvis du falder for tricket.

Lad os se nærmere på selve svindelmeddelelsen. Den originale tekst i popup-annoncen ser således ud:

*Your Windows (Microsoft) Computer has been blocked*

Windows System Alert!!

Call Microsoft At 1-888-243-3533 !

You have been blocked from accessing the Internet.

Your e-mail passwords and other account passwords

Your Facebook ,skype,AIM,ICQ and other chat logs

Your private & family photos and other sensitive files

Your webcam could be accessed remotely by stalkers

It is Required that you call the number above and get your PC inspected before you continue using your internet, especially for Shopping or Banking.

Call Microsoft At 1-888-243-3533

Som du kan se, så prøver de it-kriminelle at overbevise dig om, at din computer, der kører med Windows OS, er blokeret fra internettet, fordi systemet er inficeret, og at de it-kriminelle kan få adgang til dine private oplysninger, hvis du opretter forbindelse til internettet. Som en løsning på dette problem foreslår de dig, at du ringer på det gratis nummer og får virtuel hjælp, hvor de vil inspicere og ordne din computer.

Nu kan vi så pille dette svindelnummer fra hinanden, så det står klart, hvordan det fungerer, og hvorfor du er ude for det. Nogle hjemmesider beslutter sig for at tjene penge på deres webtrafik ved at vise annoncer som denne. I den anden ende prøver svindlerne at tjene penge på disse uønskede tjenester, så de skræmmer folk med meddelelser som denne. Når du ringer på det nummer, som nævnes i annoncen, vil du få at vide, at din computer er inficeret med malware, og at du er nødt til at købe et software, der kan tage sig af det. I nogle tilfælde kan de også finde på at fortælle dig, at de vil ordne det med fjernadgang, og at du skal betale en timeløn for deres arbejde.

De gode nyheder er, at der ikke er tale om en egentlig virus, der installerer skadelige filer på din computer og som man har besvær med at fjerne. Det er bare vildledende information, som du kan støde på, når du surfer på internettet, og så længe du ikke klikker på den eller ringer på nummeret, skulle der ikke være nogen fare på færde.

Men hvordan kan en almindelig computerbruger afgøre, om beskeden er ægte eller det blot er fup og fidus? Det kan faktisk ind imellem være forvirrende for selv erfarne computerbrugere, så derfor anbefaler vi, at du udstyrer din computer med et ordentligt software. Hvis man gerne vil være fri for annoncer som denne eller annoncer i almindelighed, råder vi altid vores læsere til at bruge en AdBlock-tilføjelse i deres webbrowser. Næste punkt skulle være at udstyre computeren med et ordentligt anti-malwareprogram, som kan blokere al slags malware, der forsøger at trænge ind i systemet. Du kan enten benytte Reimage eller SpyHunter – disse programmer er effektive til denne opgave.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Your Computer Has Been Blocked Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-your-computer-has-been-blocked-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *