Your Computer Is Being Tracked Popup - Hvordan Fjernes Det?

 

Notice: Your Computer is Being Tracked!” Sådan en umiddelbart godhjertet bekymring er blot endnu en sammensværgelse mod internetbrugere. Beskeden skyldes af et adwareprogram, der ligger og ruger i brugerens computersystem, og det kan injicere ondsindede koder ind i browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer.

Om ”Your Computer is Being Tracked” popup

Your Computer is Being Tracked” popup er et virtuelt svindelnummer, der er konstrueret til at give fejlagtige registreringer. Det forårsages af et adwareprogram, der fremviser popup-meddelelserne, hver gang brugerne begynder at surfe på internettet. ”Your Computer is Being Tracked” popup åbner automatisk sig selv i en ny fane og informerer dig om, at dine fortrolige oplysninger bliver sporet. Det vil højst sandsynligt forsøge at gøre reklame for et upålideligt stykke software, som angiveligt skulle kunne beskytte dine data.

Når brugerne navigerer gennem andre hjemmesider, vil dette adwareprogram omdirigere dem til upålidelige domæner. De websteder vil højst sandsynligt være organiseret af tredjeparts programmører, der har til hensigt at få brugerne til at falde for et eller andet svindelnummer. Falske sikkerhedsadvarsler, annoncer, der indeholder opdateringer til dine media players samt andet software vil ligne enestående gaveæsker, der i virkeligheden indeholder det rene skidt for din sikkerhed samt fortrolige oplysninger. Interaktion med websider og annoncer kan føre til yderligere malwareinstallationer på din computer, især hvis du ikke besidder et ordentlig antivirus program. For hvert besøg tjener udviklerne af ”Your Computer is Being Tracked” adware penge på pay-per-click. Dette potentielt uønskede program (PUP) kan også spore og indsamle dine personlige oplysninger og gemme dem i deres databaser. Det kan få store konsekvenser, hvis dine fortrolige oplysninger når frem til tredjeparterne.

Således distribueres ”Your Computer is Being Tracked” popup

Your Computer is Being Tracked” adware kan blive installeret sammen med andet software. Og de fleste brugere udfører stadig en grund-/standardinstallation. Det er en almindelig opfattelse, at der ikke er grund til at spilde tid på en avanceret/brugerdefineret opsætning. Men vi er her for at modsige den opfattelse, at der ikke er nogen fordele ved at være opmærksom og ansvarlig i løbet af en installation. Tværtimod så vil brugere, der følger vores råd, få en mere sikker søgeoplevelse. En avanceret installation forhindrer medfølgende komponenter i at trænge ind i dit system, dvs. programmer, som har slynget sig rundt om et stykke software, du er ved at installere. Computerbrugere bør også downloade gratis programmer fra lovlige websteder og læse Slutbruger licensaftalen.

For at rense din computerskærm for den irriterende ”Your Computer is Being Tracked” popup, kan du anvende anti-malware værktøjer, som nemt kan fjerne den slags skrammel. Reimage eller SpyHunter er skabt til netop dette formål. Du kan også udføre en manuel fjernelse ved at følge vores vejledning nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Your Computer is Being Tracked popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Your Computer Is Being Tracked Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Your Computer is Being Tracked popup

Sådan fjernes Your Computer is Being Tracked popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Your Computer is Being Tracked popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Your Computer is Being Tracked popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Your Computer is Being Tracked popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Your Computer is Being Tracked popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Your Computer is Being Tracked popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Your Computer is Being Tracked popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Your Computer is Being Tracked popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Your Computer is Being Tracked popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Your Computer is Being Tracked popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Your Computer is Being Tracked popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Your Computer is Being Tracked popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Your Computer is Being Tracked popup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Your Computer is Being Tracked popup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Your Computer is Being Tracked popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Your Computer is Being Tracked popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Your Computer is Being Tracked popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 14, 2016 07:45, juli 14, 2016 07:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *