Your Windows Hasbeen Banned Screenlocker - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Trojan
 

Your Windows Has been Banned’, som også kaldes ‘Your Windows Has Been Banned’, er en relativ ny skærmlåser, der dukkede op i november 2016 (den første version). ’Your Windows Hasbeen Banned’ er faktisk den første version af skærmlåseren, mens ’Your Windows Has Been Banned’ er den anden version (som dukkede op d. 13. december 2016). De er stort set identiske, version nummer to har blot fået rettet skrivefejlen i overskriften, og den omfatter de konkrete kontaktoplysninger vedrørende support. Det er en slags trojansk hest, for brugeren med den inficerede computer modtager falske oplysninger om, at der er blevet registreret ’usædvanlig aktivitet’ på enheden, og at han eller hun derfor bør kontakte den nærmeste Microsoft-tekniker for at løse sikkerhedsproblemet. Men det er i virkeligheden såkaldt teknisk-support-svindel af den slags, der låser skærmen.

Hvad bør du vide om ’Your Windows Hasbeen Banned’ skærmlåser

Der er flere måder, hvorpå ’Your Windows Hasbeen Banned’ virussen kan distribueres. Man har endnu ikke set en særlig distributionsmetode. De mest sandsynlige kanaler, der muliggør en infiltration af ’Your Windows Hasbeen Banned’ skærmlåser, er sårbarheder i softwaren i det kompromitterede system samt downloads af gratis software. Når det skadelige program bliver downloadet på computeren, låser det skærmen, blokerer brugerens adgang til maskinen og viser følgende vindue (den første og anden version i nævnte rækkefølge):

Teksten i vinduet:

Your Windows Hasbeen Banned

Denne computer er blevet bandlyst for så vidt angår overtrædelser af brug. For at beskytte windows-tjenesten og dens medlemmer. Microsoft kommer ikke med oplysninger om de specifikke PC-forbud.

Din PC er blevet bandlyst, fordi vi har registreret usædvanlig aktivitet på din computer. For at beskytte windows-tjenesten og dens medlemmer din pc er måske blevet inficeret med virusser, som forårsager den usædvanlige aktivitet, såsom botnet, ddos osv. for at du kan få adgang til din pc igen bedes du venligst betale et beløb til betroet Microsoft-tekniker, og Microsoft-teknikeren vil give dig en kode til at låse den op for at få en kode klik venligst på knappen forneden for at komme i kontakt med den nærmeste Microsoft-tekniker.

Brugerne bør nøje analysere de sikkerhedsadvarsler, som de modtager, og vurdere dem kritisk. For hvis advarslen er falsk, er det i de fleste tilfælde ikke svært at se ud fra selve meddelelsen, om din pc lider under en eller anden form for virus eller om systemet er stødt på reelle sikkerhedsproblemer.

Lad os kigge nærmere på den ovenstående advarselsbesked, som ’Your Windows Hasbeen Banned’ virus viser. Selv overskriften har en slåfejl. I den næste sætning i beskeden er ’windows’ skrevet med lille forbogstav, og det samme sker i følgende del af teksten. Og skrivefejlene fortsætter i form af manglende punktummer. Endvidere bliver selve kernen af problemet ’forklaret’ på en meget mærkelig måde. Det er praktisk talt umuligt, at Microsoft eller nogen anden anerkendt softwareudvikler ville tilbyde dig diverse koder, der skulle løse sikkerhedsbrud. Og intet firma med respekt for sig selv, såsom Microsoft, ville levere en meddelelse fuld af syntaksfejl.

Koden, som skal låse skærmen op, der er blevet låst af versionen ’Your Windows Hasbeen Banned’, er 123456. Og adgangskoden for ’Your Windows Has Been Banned’ versionen er nvidiagpuareshit. Når man har indtastet en af koderne, viser virussen følgende besked:

Tak fordi du købte oplåsningskoden af mig! Du er blevet narret

jeg er ikke microsoft

For at fjerne min virus følg vejledningen

1) Tast “123456” som en oplåsningskode

2) Åbn Start-menuen

3) Gå til Opstart

4) Slet exe-filen “AdvancedRansomware1.exe”

Skærmen kan også blive låst op, hvis du taster kombinationen Alt+F4 på tastaturet. Når du får adgang til computeren, skal skærmlåseren fjernes. Download og kør Reimage, Spyhunter eller Hitman for at fjerne ’Your Windows Hasbeen Banned’ programmet fra din computer.

Hvad skal du gøre, for at ’Your Windows Hasbeen Banned’ skærmlåser ikke inficerer din pc

Du er nødt til at passe på dit computersystem. Du skal ikke gå glip af software-opdateringer og du skal ikke installere gratis applikationer med en standard-indstilling – vælg en avanceret eller brugerdefineret indstilling, så du kan fravælge de skadelige applikationer, for installationsprogrammerne i gratis applikationer er som regel fyldt med malware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Your Windows Hasbeen Banned Screenlocker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom 'Your Windows Hasbeen Banned' Screenlocker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Your Windows Hasbeen Banned Screenlocker skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 13, 2017 07:34, juli 24, 2017 14:38
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *