Yousearch.io Hijacker - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Yousearch.io er endnu en computerinfektion, der kan ramme dit system. Den kategoriseres som en browser hijacker, og selvom den ikke er en af de farligste virusser derude, skal du ikke have den installeret. Hvis du for nylig har opdaget, at dette malware arbejder i din computer, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med den, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du enten manuelt eller automatisk kan fjerne Yousearch.io, så du skal bare vælge den metode, der passer dig bedst.

Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, anbefaler vi, at du går efter den automatiske fjernelse – den er nemlig meget nemmere og mindre tidskrævende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Malwarebytes eller Plumbytes, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Begge programmer skulle være i stand til at finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil de også finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker at udføre en manuel fjernelse, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Yousearch.io manuelle fjernelsesvejledning, som vi har lavet for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces. Du skal bare gøre dit bedste for at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Yousearch.io selv.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om det specifikke ved Yousearch.io.

Om Yousearch.io browser hijacker

Den fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari, så Apple-brugere kan altså også blive inficeret.

Yousearch.io forsøger at skabe et billede af en pålidelig og brugbar søgemaskine, men det er den ikke og du skal ikke benytte dig af den. Hvis du forsøger at foretage en søgning ved hjælp af Yousearch.io, vil du kunne se en masse sponsorerede resultater, der ikke engang har relevans for dine søgeforespørgsler – så du vil bare spilde din tid på den måde. Derudover kan det være farligt at klikke på de links.

Hvis du kommer til at klikke på et link, der vises af Yousearch.io, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan måde den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Hvis du har opdaget, at din computer er inficeret med Yousearch.io, råder vi dig til at fjerne den omgående, for den kan infiltrere andet malware i dit system.

Således distribueres Yousearch.io virus

Yousearch.io distribueres på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med forskellige freewareprogrammer, der kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en PDF-generator eller media player, kan Yousearch.io følge med det og blive installeret på din computer. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware. Du skal aldrig springe punkter over, og hvis det er muligt, skal du vælge en brugerdefineret eller avanceret installation. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage de nødvendige ændringer. Det er også en god ide, at din computer hele tiden er beskyttet med et pålideligt anti-malwareprogram.Automatiske fjernelsesværktøjer til Yousearch.io hijacker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Yousearch.io Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Yousearch.io virus

Sådan fjernes Yousearch.io hijacker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Yousearch.io hijacker installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Yousearch.io hijacker og relaterede parasitter såsom Search.certified-toolbar.com hijacker , FBI virus hijacker , Softonic hijacker , AirZip hijacker .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Yousearch.io hijacker fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Yousearch.io hijacker fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yousearch.io hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Yousearch.io hijacker fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Yousearch.io hijacker og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yousearch.io hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Yousearch.io hijacker virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Yousearch.io hijacker fra listen.
Sådan fjernes Yousearch.io hijacker fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Yousearch.io hijacker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yousearch.io hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Yousearch.io hijacker fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Yousearch.io hijacker fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Yousearch.io hijackerog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Yousearch.io hijacker, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Yousearch.io hijacker fjernelse

 
 

Yousearch.io hijacker skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 10, 2017 08:06, juli 10, 2017 08:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *