Youtube Accelerator - Hvordan fjernes det?

Youtube Accelerator

Youtube Accelerator er et potentielt uønsket program, som fremmes som et værktøj til Windows, der kan forøge hastigheden af videoer samt forbedre udførelsen af Youtube videoer. Det påvirker hovedsageligt Internet Explorer, men i nogle tilfælde kan det også påvirke Mozilla Firefox og Google Chrome. Youtube Accelerator viser en popup på de inficerede computere, der spørger, om du gerne vil forøge hastigheden af Youtubes videoer. Men meddelelsen bliver vist, når programmet allerede er blevet installeret, så af den grund kategoriseres det som et potentielt uønsket program (PUP).

Når Youtube Accelerator er inde i systemet, ændrer det din startside til home.speedbit.com. Denne hjemmeside er kendt for at forårsage omdirigeringer til kommercielle hjemmesider, herunder kompromitterede af slagsen, og den kaprer dine søgeresultater. Programmet oplyser ikke om, at det foretager nogle ændringer i din browser, og det er endnu en grund til at klassificere denne applikation som uønsket. Youtube Accelerator kan tillige installere andet uønsket software på din computer, hvilket kan forårsage diverse problemer vedrørende sikkerhed.

Hvis du undrer dig over, hvordan dette program har båret sig ad med at trænge ind i din computer, findes der en ganske enkel forklaring. Youtube Accelerator følger som regel med freeware og shareware applikationer. Du kan undgå at downloade det, hvis du er opmærksom på installationstrinene ved ethvert nyt program, som du downloader, også selvom det er et velkendt software. Følg hvert trin, og hvis du bemærker nogle valgfri downloads, der tilbyder at ændre din startside/søgeudbyder eller foretage andre ændringer, så skal du fjerne afkrydsningen ved siden af dem, medmindre du ved, at disse ændringer vil være til fordel.

For at fjerne Youtube Accelerator, gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen, og afinstaller alt derfra, der har forbindelse med Youtube Accelerator. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer ændring af browserindstillinger. For at identificere dem, kan det være nyttigt at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Youtube Accelerator fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen;
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger;
 3. Fjern home.speedbit.com og alt, der har forbindelse til Youtube Accelerator, fra listen.

Sådan fjernes Youtube Accelerator fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser;
 2. Vælg Søgeudbydere;
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google;
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Youtube Accelerator fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden;
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det;
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil;
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane;
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Youtube Accelerator fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen.
 2. Vælg Indstillinger.
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner.
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er kapret, er du nødt til at scanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelsen fra Chrome Store.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Youtube Accelerator, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-youtube-accelerator

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *