Zulily.com Popup - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Har du modtaget nogle popups fra Zulily.com, der tilbyder dig at få en opdatering, at tage en undersøgelse eller benytte diverse tilbud til at handle online? Du ved sikkert allerede, at du ikke bør klikke på den slags beskeder. Men vidste du, at du heller ikke bør ignorere dem? Zulily.com popup er et tegn på, at din computer er blevet inficeret med en adware. Adware programmer arbejder normalt sammen med tredjeparter, og forsøger at øge trafikken til visse hjemmesider. De kan også have nogle ekstra egenskaber, der kan forstyrre din computers sikkerhed samt sikkerheden af nogle af dine private oplysninger.

Zulily.com popup passer til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne. Den har som regel forbindelse til uetisk markedsføring. Til trods for indholdet af beskeden, vil den højst sandsynlig omdirigere dig til en af de sponsorerede hjemmesider, eller værre endnu – downloade andet potentielt uønsket program til din computer. Hold dig væk fra Zulily.com popup. Husk på, at den ligeledes kan omdirigere dig til usikre hjemmesider, hvor du kan få din computer inficeret. Det eneste formål med programmet er at reklamere for dens partnere og øge trafikken til deres hjemmesider.

Hvis du én gang har bemærket Zulily.com popup, kan du være sikker på, at den vil dukke op i dit system igen. Den vil forstyrre dig, indtil du klikker på den, og dermed hjælper du skaberne af den med at opfylde deres mål. Du må ikke glemme, at den adware, der er ansvarlig for at frembringe Zulily.com popup, ligeledes kan arbejde med henblik på andre formål. En masse adware starter med at spore brugernes søgevaner, såsom hvilke søgeforespørgsler, de foretager, og hvilke hjemmesider, de besøger. Efterfølgende kan den bruge de oplysninger til at udvikle personliggjorde annoncer, og oversvømme dit system med dem. Det er endnu en grund til at fjerne Zulily.com popup samt den adware, der er ansvarlig for den.

Du kan undgå Zulily.com popup, hvis du bare er mere forsigtig, når du søger på internettet, og aldrig tillader tilføjelsen af ukendte programmer i dit system. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, hver gang du installerer noget nyt i din computer, og du skal altid følge installationspunkterne omhyggeligt. Megen adware har tendens til at følge med diverse gratis afspillere, download managers, osv. Hvis du bemærker ekstra programmer, der allerede er tilvalgt til at blive installeret som standard, skal du endelig fravælge disse valgmuligheder. Og så skal du ligeledes prøve at læse Vilkår og Betingelser ved nye downloads, da det også kan hjælpe dig, så du undgår installationen af potentielt uønskede programmer.

Du fjerner Zulily.com popup og den adware, der er ansvarlig for at frembringe den, ved at køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-spyware program, såsom Spyhunter eller Malwarebytes. For manuel fjernelse, kan du følge punkterne angivet nedenfor denne artikel. Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, er det bedre at fjerne Zulily.com popup automatisk, så du er sikker på, at du ikke sletter nogen vigtige elementer, og som derved kan forstyrre din computers ydeevne.Automatiske fjernelsesværktøjer til Zulily.com popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Zulily.com Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes Zulily.com popup

Sådan fjernes Zulily.com popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Zulily.com popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Zulily.com popup og relaterede parasitter såsom Wrapper.z5x.net popup , Javdownsoft.net popup , Vlcplayer.blupak.com popup , Themedia-player.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Zulily.com popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Zulily.com popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zulily.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Zulily.com popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Zulily.com popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Zulily.com popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zulily.com popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Zulily.com popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Zulily.com popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zulily.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Zulily.com popup fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Zulily.com popup være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Zulily.com popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Zulily.com popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Zulily.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Zulily.com popup skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 6, 2014 07:05, december 1, 2014 12:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *