Mac Cleanup Pro virus - Hvordan fjernes det?

Mac Cleanup Pro virus

Mac Cleanup Pro er en af mange såkaldte rogue applikationer til Mac-computere, udviklet af det berygtede selskab PCVARK. Der er ingen tvivl om, at dette produkt er skadeligt, eftersom det besidder alle de egenskaber, der har til hensigt at inficere så mange brugere som muligt og få dem til at købe den fulde version af det potentielt uønskede program, hvilket ikke er så billigt. Hvis du kigger nærmere på selskabets side, vil du blive overrasket over, hvor mange andre lignende junkware-produkter de har. US System Care, Mac Tonic og Identity Protector er blot nogle få ud af mange.

Der ser ud til, at Mac Cleanup Pro er en nyere version af værktøjet Advanced Mac Cleaner, men det er endnu ikke kommet på den officielle PCVARK hjemmeside. Overraskende nok så er det allerede vidt udbredt endda uden en synlig plads i iTunes app store eller noget sted på internettet. I øjeblikket bliver Mac Cleanup Pro installeret via spam i form af antivirussporing kaldet ’Your Mac Is Infected With 3 Viruses!’, som når som helst kan dukke op i din browser. Mac Cleanup Pro virus har måske narret dig til at downloade dens software, og nu er du bange for at skille dig af med det, eller den er måske blevet installeret automatisk, efter at du har klikket på en forkert annonce. Uanset årsagen så vil Mac Cleanup Pro opføre sig på måde, nemlig være ihærdig, forårsage omdirigeringer, pop-ups, annoncer, finde falske virusinfektioner og til sidst lokke penge fra dig.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor Mac Cleanup Pro ikke er værd at beholde, og hvordan du fjerner den og alle de vedholdende filer, så er du kommet til det rette sted, hvor 2-viruses.com teamet vil dele deres viden og bedste tips til, hvordan man håndterer denne infektion – så læs endelig videre.

Hvad er Mac Cleanup Pro

Mac Cleanup Pro er kort sagt et systemoptimeringsværktøj til Mac, som ikke alene skulle være i stand til at spore malware men også administrere logfiler, papirkurv, cache og ironisk nok skadelige apps. Disse egenskaber kombineret med et sofistikeret design giver rigtig nok indtryk af, at dette Mac software kan være praktisk og meget vel være de $118.00 værd, som opgraderingen koster, især efter at det har reddet dig fra 3 farlige virusinfektioner, som det har fundet på din Mac!

Hvis du endnu ikke er klar over det, så kan vi fortælle dig, at det hele, lige fra antivirusrapporten angående de 3 virusinfektioner i din browser, hvilket i første omgang indledte installationen af Mac Cleanup Pro, til scanningsresultaterne, der fortæller dig, at din Mac har hundredvis af fejl, er løgn og latin, og at det bare er en Scareware metode, der skal få dig til at købe produktet. Selv VirusTotal.com scanningen afspejler, at der ikke er noget positivt ved Mac Cleanup Pro, og markerer hovedinstallationsfilen ‘MacCleaner.pkg‘ som Application.MAC.AMCleaner.JJ. Mac. Cleanup Pro er på ingen måde en rigtig virus, men det er lettere for brugerne at henvise til den som sådan på grund af dens skadelige handlinger.

Når Mac Cleanup Pro virus trænger ind i computeren, begynder den sine slemme gerninger ved at kopiere sig selv til forskellige mapper, hvilket skulle kunne sikre dens vedholdenhed, uanset hvor meget brugeren prøver at fjerne den. Dernæst dukker den op og tilbyder at køre en scanning på brugerens Mac samt ordne de virusinfektioner, som er i gang med at skade enheden. Det er ret typisk for andre falske applikationer såsom Safe PC Cleaner, PCProtect og Mac Space Reviver. Selvom din Mac er ny, vil Cleanup Pro finde på nogle problemer i systemet, som den viser som kritiske fejl, der kræver omgående behandling, eller med andre ord, at man køber produktet.

Du skal i hvert fald holde dig så langt væk fra Mac Cleanup Pro som overhovedet muligt. Dette optimeringsprogram skulle have relation til Cobalten redirect virus, som også er et meget påtrængende stykke malware, og det yderligere en grund til at skille sig af med PCVARK’s værk, hvis det allerede er blevet installeret. For ikke at nævne hvad der kan ske med dit kreditkort og dine identifikationsoplysninger, hvis du beslutter dig for at betale for produktet.

Hvordan inficerer Mac Cleanup Pro PUP computerne

Som vi før har nævnt, så begynder det hele med en uheldig omdirigering til et af de mange websteder såsom www.apple.com-system-security.live, hvilket frembringer en falsk antivirusrapport, der påstår, at ’Your Mac Is Infected With 3 Viruses!’ og at der er fundet en trojansk virus (e.tre456_worm_osx) i systemet. Dernæst bliver du opfordret til at få styr på det inden for nogle minutter med det ’professionelle sikkerhedsværktøj’, der meget passende bliver tilbudt i den samme pop-up, for ellers vil din Mac blive fuldstændigt hærget. Den slags omdirigeringer sker pga. klik på skadelige annoncer, men de kan også opstå som følge af en anden trussel såsom adware eller en omdirigeringsvirus såsom Cobalten.com (men ikke nødvendigvis).

Hvis du Har indset, at 3 virus pop-up er et svindelnummer og har lukket vinduet på en sikker måde, så er dit system ikke inficeret, men det er en helt anden historie, hvis du har klikket på ’Scan’ knappen. Som du kan se på billedet foroven, tager den dig hen til et andet websted, som fortæller dig, at ’Download is required’ for at fuldføre handlingen, og når du har valgt det, vil den installere det falske program Mac Cleanup Pro på din Macintosh. Det kan tage et par sekunder, og du vil slet ikke bemærke, hvordan det Falske optimeringsprogram sniger sig ind, men det er nok med disse få klik, for at det kan slå sig ned uden tilladelse.

Hvordan fjerner man Mac Cleanup Pro virus

Hvad angår fjernelsen af Mac Cleanup Pro, kan det være lidt af en udfordring at slippe af med den. Du må ikke glemme, at udvikleren PCVARK er en professionel i denne lyssky branche for potentielt uønskede programmer. Det er derfor godt at vide, at jo sværere fjernelsen er, jo bedre chance er der for at sælge produktet, Begå malvertising osv. Du skal naturligvis forsøge at fjerne Mac Cleanup Pro applikationen ligesom ethvert andet program ved at afslutte dens proces og trække den hen i papirkurven, men vi kan ikke love dig, at du får held med det.

Vi ved dog, at et pålideligt og virkelig fungerende sikkerhedsværktøj kaldet Combo Cleaner uden problemer kan finde og fjerne Mac Cleanup Pro. Dette program med mange funktioner er anset blandt almindelige Mac-brugere og professionelle, og det vil derfor ikke overraske dig med falske resultater. (Hvad er et falsk anti-spyware) Det er også glimrende, fordi det kan finde andet malware, der måske til at begynde med er skyld i pop-up-annoncen. Endvidere har Combo Cleaner alle de værktøjer, som Mac Cleanup Pro foregiver at levere.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mac Cleanup Pro Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-mac-cleanup-pro-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *