”Windows Detected ZEUS Virus” svindel - Hvordan fjernes det?

”Windows Detected ZEUS Virus” svindel bliver højst sandsynligt vist af en trojansk virus eller anden malware-parasit (såsom adware), der er i gang med at påvirke dit operativsystem. Denne pop-up tilhører kategorien med andre svindelnumre i form af teknisk support, såsom “Microsoft Error: Unknown System Failure” og “Microsoft Office Activation”. Hvis denne meddelelse blokerer din adgang til din browser, skal du blot åbne Windows Jobliste og afslutte processen for den pågældende browser.

Den trojanske hest ZEUS findes rigtig nok, og den er blevet udnævnt som værende en af de mest skræmmende malware-eksemplarer. Den bliver brugt til en lang række it-forbrydelser, og sigter for det meste efter at stjæle bankoplysninger ved hjælp af den såkaldte man-in-the-browser keystroke logging and form grabbing-metode (SecureWorks). Denne trojanske virus ligner andre infektioner såsom SpyEye malware. Desuden minder Zeus på mange områder også om Koobface-ormen – de bruges begge til at få folk til at tro, at deres operativsystem er kompromitteret.

”Windows Detected ZEUS Virus” er ikke rigtig teknisk support: det er svindel


“Windows Detected ZEUS Virus” scam

Selvom ZEUS har truet millioner af computere, så er ”Windows Detected ZEUS Virus” virus et fupnummer, som hackerne prøver at slippe afsted med. Vi har fundet ud af, at selv Kommandoprompt og Event viewer er inkluderet i disse svindelnumre for at gøre dem mere troværdige (Wikipedia).

Fupnummeret ”Windows Detected ZEUS Virus” vil rapportere, at computeren tilsyneladende er smittet med ZEUS. Udviklerne af dette svindelnummer vil oplyse telefonnumre til hjælpelinjer, der skulle give ofrene mulighed for at få forbindelse med professionelle rådgivere. Ifølge meddelelsen skal man ringe på telefonnummer +1-800-919-6053, (855) 247-2419 eller 1-888-411-9933.

Man vil nok få at vide, at hvis man lukker sin browser via Joblisten, vil adgangen til det pågældende operativsystem inaktiveres. Men det passer ikke, for sådan en handlig finder ikke sted. Ifølge vores efterforskning kan internetbrugerne modtage ”Windows Detected ZEUS Virus” popup-vinduer fra Defaultprogramsystem.com, Crash-h3a23z.info og mange andre lignende domæner.

Der er ikke nogen ZEUS trojan på din computer

Vi må lige gøre én ting klart: selvom du ser dette teknisk support-nummer ”Windows Detected ZEUS Virus”, betyder det ikke, at ZEUS har inficeret dit operativsystem. Faktisk er det en kompliceret opgave at finde denne trojanske hest/malware, eftersom virussen bruger hemmelige metoder. Hvis ikke alle de opdaterede antivirusprogrammer kan finde den, så har en tilfældig pop-up endnu mindre mulighed for det.

Den eneste grund til at ”Windows Detected ZEUS Virus” pop-up bliver vist er for at sælge uægte antivirusprogrammer eller få fjernadgang til computersystemet. Hvis man kontakter en af de førnævnte hjælpelinjer (der er sandsynligvis flere), vil man blive opfordret til at købe et værktøj, der kan fjerne malwareprogrammet (MakeUseOf).

Endvidere kan de såkaldte specialister anmode brugerne om at give dem fjernadgang til operativsystemet. Begge handlinger er imidlertid forkerte. Som vi allerede har nævnt, skal du åbne din Windows Jobliste og inaktivere den nødvendige browserproces. Derudover kan disse svindlere måske kræve nogle personlige oplysninger, eller endda narre brugerne til at afsløre deres kreditkortoplysninger.

Hvad skal man gøre, når man modtager ”Windows Detected ZEUS Virus” virus?

Denne meddelelse er et tegn på, at enheden nok kæmper med en malware-infektion. Det kan være en adware-parasit, og den er bestemt nemmere at klare end en trojansk virus. Adwareprogrammet skal fjernes fra Kontrolpanelet. Inden da bør man lige tjekke, om der er mistænkelige og ukendte programmer på listen blandt de aktive programmer. Det kan også være, at man kommer i tanke om, at man faktisk selv har installeret en tilfældig applikation.

Men hvis dit operativsystem imidlertid er inficeret med en trojansk virus, er fjernelsen mere kompliceret. Du skal køre en scanning med Reimage for at se, om du bør være bekymret for din it-sikkerhed. Sidst men ikke mindst skal vi lige understrege, at når du besøger websider, kan din computer blive inficeret med virusser. Online annoncer er ikke meget bedre og de kan være årsagen til, at du bliver forstyrret af svindelnummeret ”Windows Detected ZEUS Virus”.

Sådan fjernes ”Windows Detected ZEUS Virus” svindel ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom “Windows Detected ZEUS Virus” svindel installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ”Windows Detected ZEUS Virus” svindel
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af “Windows Detected ZEUS Virus” svindel fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom %e2%80%9dwindows Detected Zeus Virus%e2%80%9d Svindel, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-windows-detected-zeus-virus-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *