Adexchangecloud.com redirect - Hvordan fjernes det?

Adexchangecloud.com omdirigeringsvirus blev oprettet i april 2015, og den er langsomt ved at blive et af de mest besøgte domæner i Spanien. Dér ligger domænet i øjeblikket på en 832. plads. Vi er for nyligt stødt på lignende omdirigeringsvirusser såsom Adexchangegate.com and Liveadexchanger.com. De plager internetbrugerne og forstyrrer deres søgeaktiviteter med uhensigtsmæssige annoncer.

Adexchangecloud.com virus generer internetbrugerne og inficerer computerne med malware

Vores forskningsteam har undersøgt de potentielle nye vinduer, som ofrene for Adexchangecloud.com virus kan være blevet udsat for, da de var inficeret. Vores undersøgelse afslørede, at der bliver vist websider, der tilhører svindlere. En af dem er VideoStripe, en tjeneste fra 2015, som adwareparasitter umiddelbart reklamerer for, og som leverer tjenester af ringe kvalitet. På Trustpilot.com venter snesevis af brugere på at få penge tilbage for noget, som VideoStripe har opkrævet dem uden nogen grund. Det er et af den slags svindelnumre, der hævder at kunne give adgang til en lang række forskellige film, men som opkræver kreditkortene uden tilladelse.


Adexchangecloud.com redirect

Det kom ikke som nogen overraskelse, at vi også stødte på svindel med teknisk support, som hævdede, at vores operativsystem var alvorligt skadet af malware og spyware-parasitter. De fleste af dem lugtede langt væk af svindel, men svigagtige meddelelser, der forsøger at overbevise folk om at downloade en falsk version af MacKeeper, kan man nemt tro er legitime.

Da Appsecurutyr.com foreslog os at rense junk-filerne med MacKeeper, undlod vi ikke at downloade MacKeeper.pkg installationsfilen (Antivirus scan). Som forventet blev den af flere sikkerhedsprogrammer kaldt for Riskware.Script.MacKeeper.enqqce, malware (ai score=80), Gen:Variant.Application.MAC.PazaCA.1 og Osx.Malware.Agent-6327782-0.


Adexchangecloud.com virus

Ved hjælp af Adexchangecloud.com omdirigeringsvirus kom vi også ud for “Add extension to leave” pop-up, præsenteret fra J8552s.trade. Den forhindrede os i at lukke fanen og anmodede os om at installere en ukendt (næsten uden tvivl skadelig) browserudvidelse. Hvis du skulle befinde dig i denne situation, skal du lukke din browser eller åbne en ny fane og fjerne fanen, som er låst.

Hvilke er det primære materiale, som bliver vist, efter at Adexchangecloud.com omdirigeringsvirus har været i gang? Først og fremmest er annonceudbyderne umiddelbart PopAds, DirectREV og Adf.ly. Hvis du bemærker Adexchangecloud.com/jump/next.php?r= linket i dit adressefelt, så se det som en advarsel.

På den ene side kan det være, at du har besøgt en webside, der påbegyndte omdirigeringen til Adexchangecloud.com virus. På den anden side er vi mere tilbøjelige til at tro, at det drejer sig om en infektion med en annoncebaseret parasit. Har du for nyligt installeret et mistænkeligt værktøj fra en ukendt kilde? Det kan være, at et potentielt uønsket program (PUP) eller et adware er blevet installeret sammen med det.

Hvordan kan man undgå en malware-infektion?

Hvis du downloader en masse programmer fra internettet, bør du lære, hvordan du afgør, om du skal downloade en applikation eller ej, og om den er egnet til brug. Og det gør du ved at kigge nærmere på udviklingsselskabet og læse mere om dets ry. Endvidere skal du tjekke, om sikkerhedseksperterne betegner det valgte værktøj som potentielt skadeligt.

Hvad angår installationsprocessen, er det altafgørende, at du vælger en avanceret eller brugerdefineret indstilling, så det valgte værktøj ikke kan installere flere produkter. Denne indstilling kan du finde ved et af installationspunkterne. Det er vigtigt, at du afviser den slags forslag og kun installerer det program, du har valgt.

Der er imidlertid mange brugere, der går med til at installere softwarepakninger og de ender med en bunke mistænkelige programmer. Vi håber ikke, at du vil begå den samme fejl. Udover det er det også en god ide, at du læser Slutbrugerlicensaftalen eller Fortrolighedspolitikken for programmet, for der bliver betingelserne for yderligere softwareapplikationer også gerne omtalt. Hvis der står, at dit valgte program medfører, at din søgning bliver fyldt med annoncer fra tredjepart, skulle det helst afholde dig fra at installere værktøjet.

Hvis du fremover ønsker at beskytte din computer ordentligt, kan du installere Reimage. Det vil hjælpe dig med, at dit operativsystem kører som det skal. Derudover kan du også finde vores vejledning til en manuel fjernelse.

Sådan fjernes Adexchangecloud.com redirect ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Adexchangecloud.com redirect installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Adexchangecloud.com redirect
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Adexchangecloud.com redirect fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adexchangecloud Com Redirect, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-adexchangecloud-com-redirect

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *