Alphashoppers.co virus - Hvordan fjernes det?

Alphashoppers.co præsenteres som et fedt værktøj, der giver dig mulighed for at spare tid og penge, når du handler online, men det vil kun give dig hovedpine pga. af de ændringer, der bliver foretaget i din webbrowser.

Først og fremmest er det vigtigt at nævne, at dette malware på en måde falder ind under to kategorier, for det opfører sig nemlig som en browser hijacker og et adware. Men da det ikke vil kapre din startside (kun nyt faneblad), klassificerer vi det som adware. Hvorfor? Fordi du kan forvente en stor portion irriterende annoncer i dine webbrowsere, hvis din computer er inficeret med dette malware.


Alphashoppers.co virus remove

Adwareprogrammet Alphashoppers.co’s skadelige funktioner

Hvis du har været uheldig nok til at få sådan en tilføjelse ind i din webbrowser, vil du med det samme kunne bemærke et nyt ikon som dette på den højre side af browserskærmen:


AlphaShoppers icon
DuckDuckGo search page

Og denne ændring vil blive efterfulgt af en anden – dine indstillinger for nyt faneblad bliver udskiftet med www.alphashoppers.co, og hver gang du åbner en ny fane i webbrowseren, dukker den hjemmeside op. Den ligner en almindelig søgemaskine, men det er den ikke. Alle dine søgninger bliver sporet, og hvis du udfylder nogle private oplysninger, kan de nemt slippe ud. Søgeresultaterne kommer heller ikke fra Alphashoppers.co selv. Udviklerne benytter sig simpelthen af Duck Duck Go – en hjemmeside, som kun delvist er lovlig.

Hvorfor kategoriserer man denne infektion for adware, hvis den stjæler din nye fane-side? Fordi det primære formål med denne browsertilføjelse er at forsyne dig med forskellige kuponer og rabattilbud. Desværre er pågældende tilbud kun annoncer, som du får vist i forskellige former. Det er på den måde, at Alphashoppers.co virus tjener penge.

Rabattilbuddene på deres nye faneblad er det mest oplagte eksempel på de annoncer. Du bliver tilbudt at købe nogle varer eller tjenester til en lavere pris på diverse hjemmesider. Hjemmesiderne, som Alphashoppers.co har tilknytning til omfatter coupons.com, savings.com, couponcabin.com, couponmom.com, smartsource.com og valpak.com. Og ved du hvad? Du vil ikke kunne spare penge, for kuponerne er kort og godt ubrugelige.

Efter installationen af Alphashoppers.co bliver du tilbudt at installere et andet malware – udvidelsen Terrific Shopper. Det vil snart ændre dine indstillinger for startside og standardsøgemaskine, og du vil således ende med to malwareinfektioner i stedet for én.

Sådan fjerner man bedst Alphashopper.co

Alphashopper.co virus ligner Alpha Shopper adware, og derfor kan man bruge den samme fjernelsesmetode. Det første du skal gøre er at få fat i et ordentligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage. Lige præcis den kendsgerning, at dette malware kunne snige sig ind i dit system, er et tegn på, at det ikke er godt nok beskyttet, og begge værktøjer er i stand til at finde og fjerne infektionen automatisk.

Dernæst skal du foretage nogle manuelle handlinger, så du kan være sikker på, at din webbrowser ikke længere er under indflydelse af Alphashopper.co. Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det, kan du kigge nærmere på vejledningen forneden. Du er også velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen herunder, og vi vil gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Slet Alphashoppers.co virus fra webbrowseren

Sådan fjernes Alphashoppers.co virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Alphashoppers.co virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Alphashoppers.co virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Alphashoppers.co virus fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Alphashoppers.co virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alphashoppers.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Alphashoppers.co virus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Alphashoppers.co virus. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Alphashoppers.co virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alphashoppers.co virus, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Alphashoppers.co virus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Alphashoppers.co virus samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alphashoppers.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Alphashoppers.co virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Alphashoppers.co virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Alphashoppers.co virus. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alphashoppers.co virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Alphashoppers.co virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-alphashoppers-co-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *