”Amazon Rewards Event” svindel - Hvordan fjernes det?

”Amazon Rewards Event” svindel er en besked, der leveres til de personer, hvis computer er blevet inficeret med malwareparasitter. Denne bedrageriske meddelelse minder meget om fupnumrene “Google Rewards Centre” og Promo2.c-rewards.com, som alle indikerer, at folk kan vinde præmier eller penge. Denne gang kan ”Amazon Rewards Event” svindel både blive vist i Android og Windows-operativsystemerne. Bekymrede brugere har rapporteret, at denne popup blev vist på mistænkelige hjemmesider, såsom Playing.youphone.club og Rewards.amazon.com-rewards-for-users.securitte.com.

Man kan se popup-beskeden ”Amazon Rewards Event”, når man handler online på Amazon og eBay.

I den version, som sigter efter Android-operativsystemerne, får folk at vide, at de har mulighed for at vinde Apple iPhone 7 Plus 128GB. Hvis brugerne gerne vil deltage i spillet, skal de klikke på knappen ”OK” og bekræfte, at de er ejere af den enhed, de bruger. Dette krav lyder ikke gyldigt i vores forskerteams ører. Når du tilsyneladende vinder en præmie, er du måske nødt til at betale ekstra omkostninger for forsendelse osv.

Amazon Rewards Event scam

I versionen til Windows-operativsystemerne takker svindelnummeret ”Amazon Rewards Event” brugerne for deres loyalitet over for internetbutikken Amazon. Som belønning tilbyder de at dreje på et præmiehjul for at finde frem til din præmie. Men hvis du reagerer på disse vildledende popup-beskeder, risikerer du blot sikkerheden på din computer eller din telefon (Uventede præmier ). Hvis du følger vejledningen i disse popup-beskeder, vil din computer helt sikkert blive befængt med malwareparasitter (adware, trojanske virusser eller endda ransomwarevirusser). Vi har bemærket andre skadelige værktøjer, som f. eks Amazon Mini Saver, der foregiver at være forbundet med Amazon.

Udover at blive brugt som et værktøj til malwaredistribution, kan ”Amazon Rewards Event” popup også kræve dine personlige oplysninger. Det kan omfatte din bankkontooplysninger, navne, bopæl samt andre kontaktoplysninger. Hvis du er en forsigtig bruger, er du godt klar over, at disse oplysninger er fortrolige – du skal aldrig afsløre dem til ukendte kilder. Desuden så bruger de hjemmesider, der viser denne skadelige besked, ikke HTTPS-protokoller. Og uden korrekt kryptering er det virkelig nemt for it-kriminelle at stjæle dine kontaktoplysninger (Grundlæggende om kryptering: Sådan virker det ).

Hvis du klikker på svindelnummeret ”Amazon Rewards Event”, kan du uden at vide det blive tilmeldt mistænkelige betalingstjenester. Du kan f. eks modtage gebyrer fra tjenester, som du slet ikke har til hensigt at bruge. Svindelnummeret forlanger også, at du fuldfører en undersøgelse, hvor du skal besvare underlige spørgsmål om dine søgevaner osv. Husk, at det er umuligt at vinde noget fra disse popup-beskeder, og de bruger kun dyre præmier som lokkemad for at fange din opmærksomhed. Du må ikke tro, at du får en dyr iPhone, bærbar computer eller andre varer blot ved at besvare nogle få spørgsmål og dreje på lykkehjulet.

Hvis du er stødt på denne ”Amazon Rewards Event” popup, er det et tegn på, at din computer er inficeret. Det er nok mest sandsynligt, at du er kommet til at installere et skadeligt program eller en applikation, som automatisk frembringer den slags falske beskeder.

Hvis du gerne vil løse dette problem, er du nødt til at fjerne det skadelige program fra dit operativsystem. Først og fremmest anbefaler vi, at du kører en scanning med enten Reimage eller Spyhunter. Begge programmer er fremragende til at beskytte enheder mod skadeligt materiale og skadelige programmer. Derudover vil de hjælpe dig med at bekæmpe visse trusler såsom mine-programmer. En anden mulighed er at fjerne det mistænkelige program fra Kontrolpanelet. Følg vejledningen forneden for at fuldføre denne opgave.

Hvordan er min computer blevet inficeret med malware, der frembringer dette svindelnummer ”Amazon Rewards Event”?

Vi har allerede nævnt et par metoder, der bruges til at overføre malwareinfektioner. Først og fremmest kan du downloade og installere et skadeligt værktøj fra internettet. Så inden du får et nyt program, skal du altid tjekke dets pålidelighed. Hvis du ser nogle alarmklokker, skal du tænke dig godt om, inden du får fingrene i den pågældende applikation. Derudover kan dit operativsystem blive kompromitteret, når du installerer et ganske anstændigt software, men i løbet af installationen ikke opdager de andre ekstra programmer. Derfor skal du altid tjekke, at installationen kun klargør det program, du har valgt.

Sådan fjernes ”Amazon Rewards Event” svindel ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ”Amazon Rewards Event” svindel installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ”Amazon Rewards Event” svindel
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ”Amazon Rewards Event” svindel fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Amazon Rewards Event Svindel, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-amazon-rewards-event-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *