Better Mechanic Malware - Hvordan fjernes det?

Udviklerne af Better Mechanic beskriver det som et systemoptimeringsværktøj til Windows. Det lover en masse forbedringer på din computer, idet det hævder at kunne udføre vigtige reparationer i operativsystemet, hvor det reparerer systemfejl og løser ødelagte elementer i Windows registreringsdatabasen. Analysen af dette program og dets aktiviteter på computeren giver desværre god grund til at antage, at der er tale om et helt igennem falsk systemoptimeringsprogram. Det falder ind under kategorien PUP (potentielt uønsket program).
Better Mechanic Malware removal

Better Mechanic ligner Registry Doctor, RegeasyFixer, Microsoft Cleanup og nogle andre fiktive systemrenseprogrammer, der tilhører samme gruppe. Disse programmer minder om hinanden i forhold til deres vildledende advarsler, der skal skræmme folk til at købe de såkaldte fulde versioner, som ikke er meget anderledes end prøveversionerne. Better Mechanic rapporterer om falske fejl i løbet af den primitive scanning og opfordrer til omgående reparation. Men når man klikker på den relevante knap for at rette op på disse opfundne fejl, leder Better Mechanic hen til en online betalingsside, hvor man kan opgradere det til en registreret kopi af det. Men det er afgjort spild af penge.

Derfor skal du ikke tolerere Better Mechanic

Først og fremmest har vi allerede nævnt den første grund til, at man straks skal fjerne Better Mechanic. Det opfører sig som et primitivt systemoptimeringsprogram og det ser ikke engang anstændigt ud. Den såkaldte scanningsproces varer kun nogle få sekunder, hvorefter programmet omgående præsenterer den fabrikerede scanningsrapport. Det er et fupnummer, og du vil kun smide dine penge ud af vinduet. I disse tider med malwareangreb og forekomsten af alvorlige, computerrelaterede problemer kan Better Mechanic hverken hjælpe dig med at beskytte din pc mod infektion, eller reparere de fejl, som helt klart gør dit system langsommere.

Better Mechanic er farligt, fordi det derudover er involveret i klik-svindel. Når programmet er blevet installeret, begynder det sin særlige proces, som man helt klart kan spore i Joblisten. Processen vil medføre tilfældige popups og omdirigeringer til en lang række tilknyttede hjemmesider. Det vil endvidere klikke på reklamebannerne og de sponsorerede links, som pågældende hjemmesider reklamerer for, så de kan tjene penge til de selskaber, der viser disse annoncer. Denne aktivitet er fuldstændig illegal, og derfor er den rette betegnelse klik-svindel.

Endelig er Better Mechanic farligt, fordi det generelt set vil have en ekstrem negativ indvirkning på dit operativsystem. Programmet vil bruge en stor del af CPU hele tiden på grund af aktiviteterne med klik-svindel, som foregår regelmæssigt. Så selvom du har en helt ny computer med en fremragende processor og andre rigtige gode egenskaber, så vil computerens virkekraft før eller siden blive væsentligt reduceret på grund af Better Mechanic’s aktivitet.

Sådan afinstallerer du Better Mechanic

Du skal først og fremmest lære, hvordan du fremover forhindrer Better Mechanic og lignende PUP’er i at angribe dit system. Bemærk, at størstedelen af uønskede programmer distribueres ved hjælp af programpakker. Dvs. at de er integrerede i mange gratis programmer. Det er fedt at anskaffe sig et gratis program, så længe der ikke følger noget ekstra med i installationsprogrammet. Men det gør der desværre ret ofte. Installationsprogrammet for det gratis program kan yderligere indeholde andre tredjeparts værdiløse programmer, hvoraf nogle af disse kan være virkelig farlige at få installeret. Så du skal være meget forsigtig og være opmærksom på alle oplysninger i løbet af installationsprocessen. Du skal ikke tillade, at der kommer junk ind på din computer uden din tilladelse.

Du kan helt klart forsøge at afinstallere Better Mechanic manuelt. Åbn Joblisten, find processerne, der er forbundet med Better Mechanic, og afslut deres job. Åbn derefter Kontrolpanelet, find listen med tilgængelige programmer, lokaliser Better Mechanic og fjern det omgående. Derudover anbefaler vi, at du scanner dit system med Reimage eller SpyHunter, som vil hjælpe dig med at finde andre elementer, som måske ikke er synlige under en manuel fjernelse. Og husk, at Better Mechanic måske ikke er det eneste uønskede software, der i øjeblikket gør dit system langsommere. Så et automatisk systemtjek kan afsløre problemer, som du ikke lige er klar over.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Better Mechanic Malware, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Better Mechanic Malware ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Better Mechanic Malware installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Better Mechanic Malware
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Better Mechanic Malware fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-better-mechanic-malware

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *