Bitmotion-tab.com - Hvordan fjernes det?

Bitmotion-tab.com virus ligner andre browser hijackere. Disse malware-parasitter har et helt bestemt formål. For at blive en af de bedste hijackere på markedet, henviser Secure-surf.net og Launchpage.org (også browser hijackere), Gametracker.com, Liveinternet.ru og Megafilmes.org umiddelbart til denne infektion.

Du skal ikke beholde Bitmotion-tab.com redirect virus

Victory Commerce Ltd. har erklæret, at de ejer denne falske søgeplatform. Selvom selskabet ser lovligt ud, administrerer det browser hijackere og har allerede introduceret en lignende variant, der kaldes Planktab.com. Da disse udviklere har forklaret, at de er involveret i skræddersyede reklamemetoder, kan det betyde, at de frembringer salgsfremmende indhold, der er valgt i henhold til brugerens aktivitet online. Farlige annoncer (BottomLineInc) kan overføre malware eller deltage i phishing-svindel.


Bitmotion-tab.com_browser_hijacker_virus_remove

Bitmotion-tab.com virus er et tilbagevendende problem for tusindvis af internetbrugere. I indien har websiden fået så meget succes, at den har fået websideplaceringen 2,442. Globalt er den placeret lidt lavere, men stadig med en imponerende placering – 6,965 (Similarweb). Der er også kommet rapporter fra USA, Indonesien, Brasilien og Tyrkiet – de hævder, at folk ikke kan slippe af med denne parasit trods talrige forsøg.

Denne virus kategoriseres som en browser hijacker, så hvis din computer er inficeret med den, vil den helt bestemt tage kontrol over dine webbrowsere og medføre problemer. Og eftersom den er en browser hijacker (Comparitech), vil den indstille din startside og standard søgemaskine til home.bitmotion-tab.com. Virussen har allerede været i omløb længe, men vi har bemærket, at den er godt i gang med at inficere systemerne på ny.


bitmotion-tab.com virus

Ifølge AdBlock malware-forskningsgruppen tjener Bitmotion-tab.com penge på at vise søgeannoncer ovenover og nedenunder indholdet. Så hvis din computer er inficeret med denne virus, vil begivenhederne gå sin klassiske gang – din webbrowser bliver tilpasset og du er tvunget til at bruge denne webside, når du skal søge på internettet.

Den ligner ved første øjekast en almindelig søgemaskine, såsom Yahoo og Google, men det hele bliver værre, når du forsøger at søge efter noget. I stedet for oprigtige og relevante resultater, vil du modtage nogle annoncer, som ikke engang har relevans for din søgeforespørgsel. Se her:

Som du kan se, reklamerer Bitmotion-tab.com for andre websider, såsom nature.com og zapmeta.ws, og bliver betalt for det. For resten ligner Zapmeta selv en browser hijacker, og vi har set, at der er en række malware-infektioner, der reklamerer for den, så derfor skal du holde dig langt væk fra den.

Denne infektion er som sagt udviklet og udgivet af Victory Commerce Ltd. Hvis du ser nærmere på deres fortrolighedspolitik, vil du opdage, at de indsamler oplysninger om dig, både anonyme og individuelle:

Anonym burgerinformation

Hver gang du bruger en BitmotionTab, indsamler Victory Commerce nogle anonyme oplysninger, for at vi kan forbedre den samlede kvalitet af din oplevelse online. Vi indsamler din IP-adresse, henvisningsdata samt browser og platformtype. Du behøver ikke at registrere dig hos Victory Commerce, inden vi kan indsamle disse anonyme oplysninger.

BitmotionTab kræver ikke, at du deler oplysninger, der personligt identificerer dig, såsom dit navn eller e-mailadresse, for at du kan benytte BitmotionTab. BitmotionTab tildeler dine anmodninger et anonymt id-nummer, og forbinder de følgende ekstra data med det pågældende nummer: dato og klokkeslæt, hvor du besøgte BitmotionTab, dine søgeord samt de links, som du vælger at klikke på. Ligesom de fleste standard webside-servere anvender vi logfiler for at indsamle og lagre disse anonyme oplysninger om brugeren. Victory Commerce analyserer oplysningerne for at undersøge tendenser, administrere webstedet, spore brugerens bevægelse som helhed, samt indsamle mere omfattende demografiske oplysninger til samlet brug.

Individuel brugerinformation

BitmotionTab anmoder ind imellem om oplysninger fra dig, som kan identificere dig personligt udover de anonyme oplysninger, som er beskrevet ovenfor. De ønskede oplysninger omfatter typisk kontaktoplysninger (såsom navn, e-mailadresse, fragtadresse og postnummer) samt demografisk information (såsom alder, køn, beskæftigelse og husstandsindkomst). Victory Commerce vil hverken bruge eller videregive dine individuelle brugeroplysninger, undtagen det som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Victory Commerce indsamler individuel brugerinformation på følgende måder for forskellige BitmotionTab:

Det betyder, at de kan indsamle oplysninger såsom din e-mailadresse, fragtadresse, alder, køn og endda din indkomst. Hvad bruger de disse oplysninger til? De vil højst sandsynligt sælge dem til tredjeparter. Således kan annoncørerne nemlig sende dig mere specifikke annoncer, der stemmer overens med dine interesser. De kan også ende i hænderne på it-kriminelle, og i sådan et tilfælde vil du blive udsat for forskellige it-sikkerhedstrusler.

Afinstallér Bitmotion-tab.com virus

Da Bitmotion-tab.com fungerer som en browsertilføjelse, er du nødt til at fjerne denne virus både fra din computer og fra webbrowserne. Det kan du nemt gøre ved hjælp af et anti-malwareprogram, såsom Reimage. Scan dit system med det, og det vil eliminere Bitmotion-tab.com på få minutter. I slutningen af denne artikel kan du finde en mere detaljeret vejledning.

Manuel fjernelse af Bitmotion-tab.com virus

Sådan fjernes Bitmotion-tab.com ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Bitmotion-tab.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Bitmotion-tab.com
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Bitmotion-tab.com fra dine browsere

TopSådan fjernes Bitmotion-tab.com fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Bitmotion-tab.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Bitmotion-tab.com fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Bitmotion-tab.com og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Bitmotion-tab.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Bitmotion-tab.com virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Bitmotion-tab.com fra listen.
Sådan fjernes Bitmotion-tab.com fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Bitmotion-tab.com samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Bitmotion-tab.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Bitmotion-tab.com fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Bitmotion-tab.com fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Bitmotion-tab.comog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Bitmotion-tab.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Bitmotion-tab.com fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-bitmotion-tab-com

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *