Bubble Dock - Hvordan fjernes det?

Bubble Dock er et adware, der kan føjes til alle internetbrowsere. Det kan fås på fransk, schweizisk, italiensk og spansk. Applikationen giver adgang til nyheder, spil, Facebook, e-mail, web-tv, YouTube videoer, genveje, apps, RSS, podcasts og meget mere med et klik på skrivebordet. Eftersom værktøjslinjen er gratis, tjener Nosibay, selskabet der ejer det, penge på de viste annoncer. Disse kan være popup-annoncer, i-tekst reklamer, samt forskellige kuponer og tilbud.

Det er den primære årsag til, at Bubble Dock kategoriseres som et adware. Konstante annoncer og omdirigeringer til andre affilierede hjemmesider er det eneste, de er interesserede i, så du vil derfor ikke få gavn af at have dette værktøj installeret på din computer. Tværtimod kan det faktisk skade dig og give dig alle mulige problemer. Der kan blive installeret yderligere malware på din computer, og du kan endda miste dine personlige oplysninger, for ikke at tale om al den tid du spilder på at lukke popup-annoncerne.

Det er heldigvis ikke så svært at afgøre, om din computer er inficeret med Bubble Dock eller ej, for der vil vise sig en ny værktøjslinje på dit skrivebord, og popup-annoncerne, der vises af denne infektion, bliver kaldt for ”Ads by Bubble Dock” og ”Brought to you by Bubble Dock”. Så hvis du ved, at denne virus arbejder på din computer, men du kan ikke slippe af med den, så skal du endelig læse videre, for vi vil lære dig, hvordan du gør det på en effektiv måde. Vi vil også give dig en vejledning til, hvordan du bedre beskytter din computer, så lignende infektioner ikke angriber dig fremover.


Bubble Dock remove

Hvorfor er Bubble Dock skadeligt

Dette program skulle tilsyneladende være gratis og brugbart, idet det giver brugerne mulighed for at få adgang til forskellige mediekanaler online og se tv, sport osv. Desværre får man ikke, hvad de lover – applikationen er tvivlsom og fungerer ikke, som den skal.

I stedet for bringer Bubble Dock alle mulige former for annoncer ind på din computer – popup, popunder, i-tekst og bannerreklamer. Alle disse annoncer kommer i massevis og kan være meget forstyrrende.

Disse annoncer, der leveres af Bubble Dock, er ikke alene generende, de kan også medføre flere Alvorlige it-sikkerhedsproblemer. Hvis du ved en fejltagelse (eller med vilje) kommer til at klikke på en af de annoncer, kan du blive omdirigeret til en hjemmeside, der er farlig og som tilhører it-kriminelle.

Endvidere er adwareinfektioner, såsom QkSee, National Consumer Center, DNS Unlocker og andre, tilbøjelige til at indsamle personlige oplysninger på de inficerede computere. De indsamler data, såsom din IP- og e-mailadresse, søgehistorik, information fra cookies osv. Disse oplysninger kan overføres til tredjeparter, så hvis Bubble Dock er installeret på din computer, kan du så nemt som ingenting miste dine følsomme data. Det er det mest farlige ved dette værktøj.

Hvordan bliver du inficeret med Bubble Dock

Den mest almindelige distributionsmetode af malware er selvfølgelig Bundtning/programpakker, og udviklerne af Bubble Dock benytter sig lige præcis af det.

Bundtning kan beskrives som en bedragerisk måde, hvorpå der infiltreres uønsket software på computerne. Når du går i gang med at installere et gratis, lovligt program fra internettet, kan der følge nogle ekstra værktøjer med, som hemmeligt bliver installeret ved siden af, uden at du overhovedet bliver oplyst om det.

Du kan også blive inficeret med Bubble Dock, hvis du simpelthen klikker på en annonce, som leder dig hen til deres hjemmeside, hvor de overbeviser dig om, at dette værktøj er brugbart og at du bør erhverve dig det.

Endelig er det også muligt, at din computer allerede er inficeret med en eller anden form for malware, og at det har infiltreret Bubble Dock i systemet. Det betyder, at du helt bestemt er nødt til at scanne din computer med et pålideligt anti-malwareprogram.

Sådan fjerner man Bubble Dock på en effektiv måde

Denne skadelige applikation kan være installeret på din harddisk, men det er alligevel ikke så nemt at fjerne det som en almindelig, lovlig applikation. Udviklerne af malware som dette gør alt, hvad de kan for at forhindre brugerne i at fjerne skadeligt malware. Så det kan være, at der befinder sig nogle skjulte filer, som skal bruges til at gendanne infektionen, efter at den er blevet fjernet.

Det kan være lidt vanskeligt at slippe af med dette uønskede program manuelt, så du bør få hjælp af et professionelt anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter. Scanningen tager kun nogle minutter, og alle de skadelige filer bliver registreret og fjernet automatisk.

I slutningen af denne artikel finder du også en trin-for-trin vejledning, der kan hjælpe dig gennem denne fjernelsesproces.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Bubble Dock, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Bubble Dock ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Bubble Dock installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Bubble Dock
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Bubble Dock fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-bubble-dock

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *