Cassiopesa.com virus - Hvordan fjernes det?

Cassiopesa.com virus er en browser hijacker, der modificerer dine browserindstillinger uden din tilladelse, og som forstyrrer din søgning. Hvis du finder den på din computer, skal du omgående fjerne den, for ellers kan du ende med en masse problemer.

Hvis du aldrig har hørt om browser hijackere før, så kan vi fortælle dig, at det er en kategori af malware, som sigter efter forskellige webbrowsere (som regel de mest populære, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge osv.), og som automatisk ændrer indstillingerne såsom startside og ny faneside. De har til hensigt at øge trafikken til bestemte hjemmesider og på den måde tjene penge.


Cassiopesa.com virus removal

Der er flere problemer vedrørende dette skadelige værktøj. Først og fremmest distribueres det ved hjælp af bedrageriske metoder og det bliver normalt installeret uden brugerens samtykke. For det andet ændrer det personlige indstillinger og gør websøgningen meget værre. Og for det tredje kan det medføre it-sikkerhedsskade og det kan være svært at slippe af med det.

Hvis du kæmper med at slippe af med denne infektion, kan vi komme dig til hjælp. Du skal blot læse videre i denne artikel, hvor du kan lære, hvordan du på en effektivt måde fjerner Cassiopesa.com fra computeren og webbrowseren.

Derfor er Cassiopesa.com en virus


cassiopesa-com-virus

Cassiopesa.com virus er identisk med tidligere udgivet Astromenda Search og Taplika. Når den først er inde i systemet, udskifter den din startside med Cassiopesa.com og tvinger dig til at bruge den som din primære søgeudbyder. Du vil ikke kunne bruge andre søgeudbydere. Det værste er dog, at Cassiopesa.com er ude af stand til at levere pålidelige søgeresultater. Den viser hovedsageligt sponsorerede hjemmesider i dine søgeresultater, som ikke engang stemmer overens med din søgeforespørgsel.

Selvom der reklameres for Cassiopesa som en hurtigere og mere praktisk løsning til websøgningen, så giver den dig ingen fordele. Eftersom den bliver indstillet som din startside og standard søgemaskine, vil du helt enkelt være tvunget til at anvende den som din søgeudbyder. Og det giver en masse besværligheder.

For det første har resultaterne, som Cassiopesa.com viser, ingen relevans for dine søgeforespørgsler, de reklamerer simpelthen bare for tilknyttede hjemmesider. Og således vil du blot spilde din tid. Alle søgeforespørgsler bliver tillige indsamlet, så du kan risikere at miste private data. Oplysninger om dig og dine søgeforespørgsler kan blive sendt videre til tredjeparter.

Nogle af de hjemmesider, som denne hijacker reklamerer for, kan være farlige at besøge. Du kan så nemt som ingenting ende med at besøge hjemmesider, hvor du kan blive snydt, downloade potentielt uønskede programmer eller endda blive inficeret.

Det er endnu en god grund til, at du holder dig langt væk fra Cassiopesa.com virus og fjerner den fra dine browsere, så snart du opdager den. Du skal sørge for at fjerne den fra alle de browsere, som er ramt, så du kan være sikker på, at den ikke dukker op igen efter et stykke tid. Cassiopesa.com virus angriber Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari og nogle mindre populære browsere.

Sådan har Cassiopesa.com inficeret din computer

Hvis du for nyligt har installeret nogle nye applikationer på din computer, er det meget sandsynligt, at Cassiopesa.com virus blev installeret sammen med dem. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være mere opmærksom, når du installerer nye programmer på din computer, selv når du downloader dem fra velkendte download-hjemmesider såsom Softonic, Download.com osv.

Det er også rigtig vigtigt, at du følger installationspunkterne, hver gang du installerer noget nyt, og at du tjekker, hvad du går med til, inden du klikker ”Næste”, ”Godkend” eller ”Accepter”. Du skal aldrig gå med til at udskifte din startside med ukendte hjemmesider. Du skal heller ikke installere nogle ekstra programmer, hvis du ikke kender dem.

Hvis der allerede er installeret andet malware på din computer, kan det endvidere infiltrere Cassiopesa.com virus. Uanset hvad, så skal du kontrollere din computer og sørge for, at der ikke er andre infektioner, der arbejder på den.

Sådan fjerner du Cassiopesa.com virus

Vi har gode nyheder til dig. Det er ikke så svært at fjerne denne infektion. Du skal kort sagt bare scanne dine computer med Reimage eller SpyHunter – begge programmer skulle kunne finde og fjerne virussen øjeblikkeligt.

Hvis der er andre virusinfektioner på din computer, bliver de også fundet og fjernet. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Vi har sammensat en fjernelsesvejledning, der kan hjælpe dig – du finder den i slutningen af artiklen. Følg alle punkterne og få fjernet Cassiopesa.com virus én gang for alle.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cassiopesa Com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,


Manuel fjernelse af Cassiopesa.com virus

Sådan fjernes Cassiopesa.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Cassiopesa.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Cassiopesa.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Cassiopesa.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Cassiopesa.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cassiopesa.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Cassiopesa.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Cassiopesa.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cassiopesa.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Cassiopesa.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Cassiopesa.com virus fra listen.
Sådan fjernes Cassiopesa.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Cassiopesa.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cassiopesa.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Cassiopesa.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Cassiopesa.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Cassiopesa.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cassiopesa.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-cassiopesa-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *