Cleanserp.net Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Cleanserp.net er en farlig computervirus, som man uden tøven skal fjerne. Den kategoriseres som en browser hijacker, og man er kommet til den beslutning, fordi den foretager uautoriserede ændringer uden bekræftelse. Brugeren vil bemærke, at startsiden, standardsøgeudbyderen og ny fane-siden bliver udskiftet med et ukendt søgenetværk, som også vil være tilbøjeligt til at dukke op helt tilfældigt i løbet af en søgning. Denne form for parasit forårsager en lang række ulemper for computerbrugeren, lige fra at gøre procedurerne langsommere til at forhindre brugen af andre søgemaskiner. Søgeapplikationerne vil blive oversvømmet med tredjepartsmateriale, som stammer fra ukendte kilder.

Yderligere oplysninger om denne virus

Faren for, at din computer kommer ud for inficeret materiale, skulle virke som et effektivt redskab, der forhindrer dig i at bruge dette søgenetværk samt have det som præference. Din søgeoplevelse vil nemlig ikke længere være privat, og Cleanserp.net virus kan overvåge dine aktiviteter med online materiale. Selvom websiden lover at respektere dit privatliv, afslører den officielle Fortrolighedspolitik et lidt andet billede.


Cleanserp.net virus

Selve søgemaskinen lover kun at indsamle oplysninger om den besøgende, hvilke er begrænset til brugerens IP-adresse, men det kan omfatte tekniske detaljer. Der er visse omstændigheder, hvor tjenesten ligeledes vil gemme brugerens navn og e-mailadresse. Vores opmærksomhed er imidlertid fokuseret på denne søgemaskines partnere og deres materiale.

Det tyder på, at andre virksomheder viser annoncer på Cleanserp. Denne tjeneste bestrider ikke muligheden for, at partnerne vil placere cookies i brugerens computer. Dette er en forholdsvis normal procedure, men når man tager i betragtning, at denne platform kan finde på at arbejde sammen med upålidelige parter, bliver situationen noget mere kompliceret.


Cleanserp.net hijacker

Vi er altid bekymret, når det gælder denne slags søgeplatforme, for de er fikseret på at tjene penge på deres sponsorer og webtrafik. Det er grunden til, at sikkerheden ved det materiale, de går med til at distribuere, er af lavere prioritet. Tjenesten kan derfor gå med til at reklamere for materiale, der indeholder softwarevirusser eller andre computerkoder, filer eller programmer, der er specifikt designet til at forstyrre, ødelægge eller begrænse computerudstyrets funktion. Vi siger ikke, at denne søgemaskine gør det med vilje, men dens sikkerhedsforanstaltninger kan være for dårlige til at opdage skadeligt indhold.

Det er ikke lige så effektivt at bruge tredjeparts søgemaskiner, som at søge på internettet med mere respektable faciliteter. Denne platform, som vi gransker i denne artikel, har ikke sine egne databaser, hvorfra den kan frembringe links. Derfor omdirigerer den brugerne til Google. Men denne tvivlsomme maskine vil dog indsætte links til de websider, som den er gået med til at reklamere for.

Stands denne søgemaskine, så den ikke føler sig privilegeret. Du kan slippe af med den med en manuel fjernelse, og du finder vejledningen til sådan en nedenfor. Hvis du er interesseret i en mere langsigtet løsning, så foreslår vi dig, at du installerer et anti-malwareprogram, såsom Reimage, Spyhunter eller Plumbytes, som er så effektive, at de også kan beskytte din computer mod malware.

Hvordan distribueres malware-parasitter?

Skadeligt indhold kan trænge ind i dit operativsystem på forskellige måder. Først og fremmest kan dets tilstedeværelse skyldes, at du måske ikke er så forsigtig, når du søger på internettet. Det kan være, at du har installeret et program med en grundinstallation, hvilket gjorde, at en programpakke trængte ind i dit operativsystem. Den korrekte metode er at starte opsætningsguiden i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Det er generelt en god ide at downloade så få gratis programmer som muligt. Det er vigtigt, at du finder et program, der ikke omfatter nogen flertydige eller uklare vilkår og betingelser, eller som vælger at påbegynde uønskede aktiviteter. En såkaldt peer-to-peer download anses også for farlig, for du kan blive narret til at installere en trojansk virus, der vil starte en række forstyrrende aktiviteter.Automatiske fjernelsesværktøjer til Cleanserp.net virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cleanserp.net Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Cleanserp.net virus

Sådan fjernes Cleanserp.net virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Cleanserp.net virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Cleanserp.net virus og relaterede parasitter såsom Monstermarketplace Redirect Virus , Search.ividi.org virus , Aartemis.com virus , Oursearching.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Cleanserp.net virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Cleanserp.net virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanserp.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Cleanserp.net virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Cleanserp.net virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanserp.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Cleanserp.net virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Cleanserp.net virus fra listen.
Sådan fjernes Cleanserp.net virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Cleanserp.net virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanserp.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Cleanserp.net virus fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Cleanserp.net virus være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Cleanserp.net virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Cleanserp.net virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Cleanserp.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Cleanserp.net virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 23, 2017 15:04, juli 14, 2017 07:51
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *