Combo-search.com virus - Hvordan fjernes det?

Combo-search.com virus er en yderst vellykket browser hijacker, og det ser ud til, at den mest bliver brugt af brugere fra Ægypten. I dette land er den mistænkelige søgemaskine placeret som den 468. mest besøgte hjemmeside. Derudover er denne alarmerende tilføjelse også populær i Algeriet, USA, Pakistan og Kina. Ejerne af denne søgemaskine er umiddelbart et firma beliggende i Israel. Vi er også stødt på en browser hijacker med et lignende navn, nemlig infektionen Combotab.com.

Infektionen Combo-search.com malware viser sponsorerede søgeresultater

I løbet af vores analyse af den upålidelige søgemaskine Combo-search.com fandt vi ud af, at forskellige tvivlsomme tjenester reklamerer for den. Hjemmesider for online streaming indleder f. eks omdirigering, der leder hen til annoncer for udvidelsen Combo Search. Det er endvidere blevet fastslået, at denne søgemaskine viser salgsfremmende materiale fra mistænkelige reklamenetværk, såsom RevenueHits, AdCash, Sh.st, Voluum, Adk2 og andre.


Combo-search.com virus

Combo-search.com virus er derfor ikke en pålidelig browserudvidelse på grund af dens upassende reklamemetoder og forbindelser med diverse ukendte tredjeparter. Udover dette kan Combo plugin også fungere som spyware ved at overvåge dine handlinger på internettet, og dermed stjæle oplysninger. Og ikke nok med det, så viser denne browser hijacker skadelige sponsorerede links i søgeresultaterne.

Det kan være vanskeligt at afgøre, om din browser er blevet kapret af malwareparasitten Combo-search.com. Du er nødt til at være opmærksom på URL-feltet i dit program, mens du udfører søgeforespørgsler. I løbet af denne proces kan man se linket Feed.combo-search på adresselinjen, lige før Yahoo, Google eller Bing frembringer resultaterne. Det betyder, at den ukendte søgning tilføjer sponsorerede links til hjemmesiden. Og du kan derfor blive udsat for domæner, der tilhører ondsindede eller bedrageriske udviklere (Sådan bliver din enhed inficeret på uventede måder af skadelige hjemmesider).

Når Combo-search.com virus er blevet aktiv, får den tilladelse til at modificere indholdet på alle de hjemmesider, du besøger. Det henviser til, at browser hijackeren får lov til at indlemme koder, online annoncer og andre funktioner på tilfældige hjemmesider. Din søgning kan blive generet af tonsvis af scareware-metoder, skadelige tilbud fra sælgere og online svindel, der gerne vil belønne dig med dyre præmier.

Vi har også fundet ud af, at tilføjelsen, der installerer Combo-search.com virus, kan fås i Chrome webbutikken. Den har ingen anmeldelser, men der står, at den har over 10.000 brugere. Vi tror dog ikke, at alle disse personer velvilligt har installeret denne værktøjslinje. Popup-meddelelsen Install.combo-search.com reklamerer endvidere for udvidelsen, og man kan støde på den, når man søger på internettet. Sikkerhedsforskere fraråder, at internetbrugerne kaster sig over programmer, som de bliver anbefalet af online annoncer. De er mange gange skadelige og af ringe kvalitet (Farerne ved gratis downloads).

Hvorfor ser du denne Feed.combo-search.com virus i løbet af din søgning på internettet?

Hvis du regelmæssigt støder på denne hjemmeside, betyder det, at Combo Search-udvidelsen er aktiveret i dit system. Tjek listen med plugins og fjern den fra listen. Hvis den skadelige søgemaskine stadig påvirker din søgning, foreslår vi, at du benytter dig af en mere pålidelig løsning. Scan din computer med Reimage for at opnå de bedste resultater. Dette program vil ikke alene tage sig af denne browser hijacker, det vil også destruere alle andre malwareparasitter i dit operativsystem. Det er umiddelbart det bedste valg, når det gælder om at beskytte sin enhed mod virusser og spyware.

Den uønskede tilføjelse, som har medbragt denne malwareparasit Combo-search.com, kan også være blevet installeret sammen med andre gratis programmer. Derfor håber vi, at du vil være opmærksom på de software-værktøjer, du beslutter dig for at få. I løbet af deres opsætning skal du sikre dig, at der ikke bliver nævnt noget om andre ekstra værktøjslinjer eller søgemaskiner. Læs omhyggeligt Slutbrugerlicensaftalen og Fortrolighedspolitikken, for de vil afsløre en masse skjulte betingelser. Et program kan f. eks nævne, at det vil vise tonsvis af online annoncer til gengæld for dens gratis afbenyttelse. Eftersom mange online annoncer overfører malware, anses sådan en betingelse for upassende.

Fjernelsesvejledning for Combo-search.com virus

Sådan fjernes Combo-search.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Combo-search.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Combo-search.com virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Combo-search.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Combo-search.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Combo-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Combo-search.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Combo-search.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Combo-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Combo-search.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Combo-search.com virus fra listen.
Sådan fjernes Combo-search.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Combo-search.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Combo-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Combo-search.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Combo-search.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Combo-search.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Combo-search.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-combo-search-com-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *