CryptoLocker - Hvordan fjernes det?

CryptoLocker (også kendt som Cryptographic Locker) er en applikation, som du nødig vil finde i din computer. Det er opført som et ransomware program, som er kendt for at kryptere alle vigtige filer, der er gemt på din computer. Du vil få mange vanskeligheder på halsen på grund af denne applikation. Når CryptoLocker er installeret på din computer, vil du kunne se følgende meddelelse:

”Dine personlige filer er krypteret!

Krypteringen af dine vigtige filer foretaget på denne computer: fotos, video, dokumenter osv. Her er en fuldstændig liste over de krypterede filer, og du kan personligt godkende den.

Krypteringen blev produceret ved hjælp af en unik offentlig nøgle RSA-2048 udviklet til denne computer. Hvis du gerne vil dekryptere dine filer, er du nødt til at anskaffe dig den private nøgle. Den eneste kopi af den private nøgle, hvilken vil gøre dig i stand til at dekryptere filerne, findes i en hemmelig server på internettet: serveren vil tilintetgøre nøglen efter et tidsrum angivet i dette vindue. Derefter vil ingen være i stand til at gendanne filerne…

For at få fat på denne computers private nøgle, hvilken automatisk vil dekryptere filer, er du nødt til at betale 100 USD/ 100 EUR / lignende beløb i en anden valuta.

Ethvert forsøg på at fjerne eller ødelægge dette software vil føre til øjeblikkelig tilintetgørelse af den private nøgle af serveren”

Du skal ikke lade dig skræmme af meddelelsens sidste bemærkning. Selvom dette ransomware er ganske alvorligt og du ikke vil være i stand til at få dine krypterede filer tilbage, kan du fjerne CryptoLocker og forhindre programmet i at arbejde i dit system så vel som at forårsage yderligere skade. CryptoLocker ligner ganske meget CryptoFortress, Buyunlockcode ransomware, CTB Locker ransomware, Simplelocker, TeslaCrypt, CryptoDefense og CryptoWall. Den eneste forskel er nok, at alle de ransomware beder dig om at betale 500 euro/usd, og ikke 100, så på en måde er man bedre stillet med CryptoLocker. Dette ransomware benytter Bitcoin betalingssystem – løsesummen skal betales via det, fordi det således er mere besværligt at spore de hackere, som står bag dette. Som vi før kom ind på, er der ingen mulighed for at få de krypterede filer tilbage, men du er stadig nødt til at fjerne dette ondsindede program fra din computer, hvis du ikke ønsker at komme ud for det samme igen. For at fjerne det, skal du downloade en af disse tre anti-malware scannere, Reimage, SpyHunter eller StopZilla, som er pålidelige og kan klare dette problem. Scan din PC med det, og det vil automatisk finde og fjerne ransomware programmet. Det er tilrådeligt at scanne din computer regelmæssigt med et af disse anti-malware programmer, hvis du gerne vil undgå at miste data eller penge, som følge af CryptoLocker eller andet lignende malware.

crypto-locker ransomware
Crypto Locker removal

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cryptolocker, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-cryptolocker

Removal guides in other languages

2 responses to “CryptoLocker

 1. Kan du hjælpe mig ?
  Jeg har været så dumt at jeg har linked til en falsk meddelelse fra
  Post Danmark med det resultat at mange af mine documenter i PC ikke kan
  åbnes mere.
  CryptoLocker er navnet på virus.
  Jeg har MCcAfee som antivirus program og jeg har foretaget en komplet
  scanning uden der fandt noget.
  Jeg er lidt på den.
  Er parat for at betale men, får man nøglen til at de- cryptere computeren ?
  Håber på du kan hjælpe.
  Hører fra dig.
  Sergio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *