CryptoPriceSearch Virus - Hvordan fjernes det?

CryptoPriceSearch er en webbrowserudvidelse, der er designet til udelukkende at fungere i Google Chrome. Generelt skulle de forskellige udvidelser kunne give din browser ekstra egenskaber og gøre den bedre, men i dette tilfælde kan du ikke forvente det af CryptoPriceSearch. Det er en uønsket, ja endda skadelig browserudvidelse, der kategoriseres som en browser hijacker.

Hvorfor en browser hijacker? Det er fordi, den automatisk vil ændre nogle af dine personlige indstillinger uden at få tilladelse til det, og på en måde kapre din browser. Nærmere betegnet vil dit nye faneblad ændres, så du dagligt vil være tvunget til at besøge nogle hjemmesider. Det er både farligt og uønsket, og derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du får fjernet CryptoPriceSearch-udvidelsen så hurtigt som muligt. Desværre kan det være mere kompliceret end det lyder. I nogle tilfælde vil det være nok bare at fjerne udvidelsen fra listen med udvidelser for dermed at blive fuldstændig af med den, men det kan også kræve en yderligere fjernelsesproces. Ser du, nogle af de skadelige filer, som tilhører CryptoPriceSearch kan blive uploadet direkte på din harddisk. De kan bruges til at gendanne udvidelsen, efter at den er blevet fjernet, og derfor er man også nødt til at få fjernet dem.


CryptoPriceSearch Virus removal

I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fuldstændigt får fjernet CryptoPriceSearch fra dit system, samt hvordan du beskytter dit system mod lignende infektioner fremover, så læs endelig videre.


CryptoPriceSearch Virus search

Hijacker, der omdirigerer til MyWay

Vi har allerede nævnt, at CryptoPriceSearch vil kapre din webbrowser, og det vil den gøre ved at ændre både dit ny faneblad og din standardsøgemaskine. Denne nye side skulle umiddelbart kunne levere forskellige nyheder om kryptovalutaer og er samtidigt et værktøj, der tjekker priser. Men det eneste, du vil få ud af denne nye hjemmeside, er nogle links til andre hjemmesider, der har med kryptovaluta og ”avanceret” websøgning at gøre, en websøgning, der skulle give dig mulighed for at søge hurtigere på internettet og få mere præcise resultater. Men virkeligheden er lige omvendt, og vi må advare dig om, at det er virkelig farligt at bruge søgningen fra CryptoPriceSearch.

Ser du, CryptoPriceSearch har forbindelse med den berygtede Myway hijacker, så alle dine websøgninger vil blive sendt til denne særlige søgemaskine og det vil se således ud:

Der er tonsvis af sponsorerede resultater øverst på resultatsiden, som ikke har noget at gøre med dine søgeforespørgsler, så du vil egentlig bare spilde din tid, men det er slet ikke det værste ved det. Det er værste er, at pågældende links kan lede dig hen til farlige hjemmesider, der kan stjæle dine penge eller inficere computeren med andet malware.


CryptoPriceSearch Virus rextension

Dette er Virussens forretningsplan – de samler sig en eller anden form for seertal ved at kapre webbrowserne og tvinge brugerne til at bruge deres service. Dernæst omdirigerer de al webtrafik til tilknyttede hjemmesider og bliver betalt for det. Problemet er, at de pågældende tilknyttede parter ofte også er it-kriminelle. Eftersom de ikke kan reklamere på lovlige reklamenetværk, vælger de alternativer ligesom denne.

Der er også andre symptomer, som CryptoPriceSearch forårsager. Din computer kan f. eks blive meget langsommere, du kan opleve et væld af forskellige annoncer og andre potentielt uønskede programmer kan blive infiltreret i dit system bag din ryg. Disse symptomer er ganske almindelige for de browser hijackere, der ligner denne, såsom MacAppExtensions, Search.htheweathercenter.org og Wajm.icu.

Sådan er CryptoPriceSearch blevet infiltreret på din computer

Altså, din computer kan være blevet inficeret med CryptoPriceSearch på flere måder, og her kommer nogle af de mere realistiske scenarier:

Du har besøgt en upålidelig hjemmeside og har klikket på annoncen. Hvis du er tilbøjelig til at besøge hjemmesider, der viser tvivlsomt indhold, såsom indhold, der er tilknyttet utroskab eller gambling, er der en kæmpe risiko for, at du kan få en computervirus på halsen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du beskytter din computer med et pålideligt anti-malwareprogram for at undgå, at det sker.

Det er fulgt med en anden gratis applikation. Det kan være, at du har downloadet en lovlig, gratis applikation fra en lovlig hjemmeside, men CryptoPriceSearch var med i programpakken som en valgfri funktion. Du kan dog for det meste undgå uønskede programmer, hvis du bare er opmærksom på installationsprocessen og afviser installationen af ekstra gratis programmer.

Din computer er allerede inficeret med en eller anden form for malware, der har infiltreret CryptoPriceSearch. Igen skal du scanne dit system med et anti-malwareprogram, bare for at sikre dig, at det ikke er inficeret.

Sådan afinstallerer du CryptoPriceSearch på en effektiv måde

Vi har allerede fremhævet, at det nogle gange er tilstrækkeligt bare at deaktivere udvidelsen og derefter fjerne den, så det skal du prøve først. Hvis CryptoPriceSearch stadig er tilstede i dit system, eller den vender tilbage, efter at du har genstartet computeren, skal du kigge nærmere på den manuelle trin-for-trin fjernelsesvejledning til CryptoPriceSearch, som du finder forneden. Hvis du klarer at fuldføre alle punkterne korrekt, skulle infektionen forsvinde for evigt.

Du kan imidlertid springe alle disse komplicerede ting over og gøre det meget hurtigere blot ved at scanne dit system med Reimage eller SpyHunter. Det vil omgående finde og fjerne alle CryptoPriceSearch’s funktioner.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i kommentarfeltet under denne artikel.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Cryptopricesearch Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

TopSådan fjernes CryptoPriceSearch Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med CryptoPriceSearch Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-cryptopricesearch-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *