DriverHive Malware - Hvordan fjernes det?

DriverHive kan umiddelbart se ud som et brugbart, effektivt værktøj, men du skal bare vide, at det kategoriseres som en såkaldt rogue applikation. Det er der flere grunde til. Alle pålidelige anti-malwareprogrammer identificerer det som en mulig trussel mod sikkerheden i dit system, det er kendt for konstant at komme med resultater, der er falsk positive, og det kan endda infiltrere andre potentielt uønskede programmer i din computer. Og det er ikke det hele. Dette værktøj har flere skadelige funktioner, og vi vil komme ind på dem alle, så læs endelig videre.
driverhive removal

Vi vil ligeledes fortælle dig, hvordan du fjerner DriverHive virus, hvis den allerede er sluppet ind i dit system. Det kan være mere kompliceret end det ser ud til, så du kan måske få brug for lidt professionel assistance. Endvidere er du velkommen til at stille spørgsmål vedrørende dette emne i kommentarfeltet forneden.

Symptomer på DriverHive

Det mest almindelige og berygtede symptom på DriverHive er helt klart, at din computer arbejder langsommere. Hvis din computer er inficeret med DriverHive, vil infektionen automatisk sætte ”DriverHive.exe” processen i gang, og den vil hele tiden køre i baggrunden. Det er almindeligt for forskellige såkaldte krypto-mining virusinfektioner, eftersom de bruger din computers ressourcer til at ”mine” kryptovaluta. Men i dette tilfælde vil DriverHive ikke tage mange af ressourcerne, dog nok til, at du føler, at systemet generelt kører langsommere.

Selvom programmet beskrives som et brugbart værktøj, der kan informere dig om Forældede drivere eller drivere, der skal repareres, så er det slet ikke brugbart. Hvorfor? Fordi programmets resultater er falske positiver, og du vil blive tvunget til at købe en premium-version af programmet for at få din computer ”ordnet”. Det hævder, at hvis du køber premium-versionen af DriverHive, vil det tage sig af dine drivere og holde dem opdateret. Det kan måske være sandt, men de aggressive og vildledende handlinger ved dette software er helt bestemt ikke en god måde at sælge produktet på. Der er måske slet ikke noget galt med dine drivere, men DriverHive vil ikke desto mindre påstå, at du har brug for hjælp.

Hvis du mener, at dette program er oprigtigt og brugbart, så er det stadig ikke pengene værd. Prisen starter på 24,99 dollars for det første år, og derefter vil du blive opkrævet 29,07 dollars om året. Der findes masser af Gratis værktøjer, der kan gøre alt det, DriverHive gør, og mere til helt gratis, så hvorfor skulle du betale for det? Hvis du tænker over de aggressive og endda skadelige handlinger ved DriverHive, mens du bliver tvunget til at købe det, så er der ingen grund til, at du skal betale for et program som dette.

Vi har også nævnt, at det kan infiltrere andre uønskede programmer i din computer, så du bør fjerne DriverHive fra dit system så hurtigt som muligt. Vi har tidligere analyseret lignende infektioner, såsom PC Repair PRO og Tapsnake, og ingen af dem er værd at beholde.

Sådan fjerner du DriverHive fuldstændigt

Computerbrugere kan som regel selv finde ud af at fjerne uønskede applikationer, men vi har lagt mærke til, at der er mange klager vedrørende fjernelsen af DriverHive, eftersom brugerne har svært ved helt at få afinstalleret dette program. Udviklerne af DriverHive vil nemlig ikke have, at du gør det, så de har med vilje lavet forhindringer, som gør, at det ikke er så nemt at få fjernet dette program.

Først og fremmest skal du forsøge med en almindelige fjernelse – bare åbn programlisten i dit kontrolpanel, find DriverHive og kør afinstalleringen. Hvis denne metode virker, er der ikke noget i vejen. Men afinstalleringen kan gå ned, eller malwareprogrammet kan vende tilbage kort efter fjernelsen. I dette tilfælde skal du udføre en fuld scanning med Reimage eller SpyHunter. Disse programmer kan nemt finde og fuldstændigt fjerne alle filer, der er tilknyttet DriverHive. Det er helt klart den bedste måde at fjerne malware og uønskede programmer på. Endvidere er det også en god ide at beholde et af de programmer installeret, eftersom det fremover kan give dig det bedste niveau af sikkerhed.

Hvis det ikke er nok, så kig nærmere på den avancerede fjernelsesvejledning til DriverHive nedenfor denne artikel.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Driverhive Malware, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes DriverHive Malware ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DriverHive Malware installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DriverHive Malware
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DriverHive Malware fra dine browsere

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-driverhive-malware

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *