Geeker.com svindel - Hvordan fjernes det?

Svindelhjemmesiden Geeker.com er en tjeneste til film-streaming, der har mange ligheder med Popcornvod.com. Du vil komme ud for økonomisk tab på din bankkonto, eftersom disse bedrageriske tjenester opkræver dit kreditkort uden at få lov til det. Kundeservicen, der tilsyneladende skal hjælpe og svare på kundernes spørgsmål, er efter sigende ikke til at få fat på.

Fupnummeret Geeker.com opkræver dig uden tilladelse og undgår at svare deres kunder

De kommer med de mest latterlige undskyldninger for at undgå at have noget at gøre med deres kunder, f. eks at de har dårligt vejr i New York. Hvis du tilmelder dig en 30 dages gratis prøveperiode, er du nødt til at oprette en konto. Og blandt din e-mailadresse, telefonnummer og andre personlige oplysninger, bliver du selvfølgelig også bedt om at fortælle dine bankkontooplysninger.
Geeker.com scam

Hvis en gratis prøveperiode kræver, at man oplyser den slags information, kan man allerede dér gå ud fra, at der kommer uberettigede regninger (Er gratis prøveperioder virkelig gratis?). Mange it-kriminelle vælger af en eller anden årsag denne specifikke form for svindel. Ejerne af fupnummeret Muvflix er f. eks også ude på at friste brugerne med et gratis medlemskab.

Anmeldelserne af denne tjeneste er alt andet end positive. Prøv at se på nogle af udsagnene:

”1. I 9 måneder gik det ikke op for mig, at de opkrævede mit kreditkort – for dumt! Jeg har aldrig købt noget af dem, har INGEN IDE om, hvem de er, men de blokkede mig for 19,95 dollars om måneden.

 1. DE STJAL 100 DOLLARS FRA MIT KORT! Jeg tilmeldte mig et medlemskab for 9,95 om måneden, og har lige set, at de har opkrævet mit kreditkort hver uge i 3 måneder = 103,00 dollars. Jeg ringede til deres support, mens jeg var på skærmen, som viste, at det var et medlemskab til 9,95 dollars om måneden, og hun spurgte, hvilken knap jeg klikkede på for at komme derhen. Så forsvandt skærmen og blev erstattet af en log ind-skærm, så jeg havde ingen beviser.
 2. Jeg tilmeldte mig et gratis prøvemedlemsskab med ReadAnyBook.com. Jeg forsøgte at annullere mit gratis prøvemedlemsskab, men der var ingen mulighed for annullering. Jeg glemte alt om det på grund af, at jeg ledte efter en lejlighed. Da jeg opdagede, at min konto var overtrukket, viste Geeker.com sig som synderen på optegnelserne. Da min bank bekræftede, at de rigtig nok er et bedragerisk foretagende, fik jeg mine penge refunderet af min bank.

Alle, der er blevet narret af geeker, skal henvende sig til deres bank. Du vil måske kunne få dine penge tilbage, eftersom det er bekræftet, at de er fup og svindel. Min bank blokerede dem også, så de ikke kan trække flere penge”.

Svindelnummeret Geeker lover, at folk vil kunne annullere deres gratis prøveperiode, når som helst de ønsker. Det kan de gøre via sektionen for medlemmer, kundeservice, e-mail og sociale medier. Selvom kunderne hævder, at de har kontaktet tjenesten vedrørende annullering, insisterer repræsentanter for fuphjemmesiden Geeker.com på, at de ikke har fået nogen henvendelser.

Ifølge (Almindelig svindel og bedrageri) svarer tjenesten på deres kunders bekymringer, men meddelelsen er altid den samme. De hævder, at de har brug for brugernes kreditkortoplysninger, for at de kan foretage transaktioner på 0,01 dollars med henblik på validering. Men de fortæller ikke, at de ikke godtager annullering af medlemskab og at de opkræver brugerne den fulde pris for deres tjenester.

Svindelnummeret Geeker.com kan også vise vildledende annoncer, hvormed du kan miste endnu flere penge. Bedrageriske domæner, hvor du kan donere penge, deltage i undersøgelser eller andre aktiviteter (Er gratis prøveperioder virkelig gratis?). Vi har f. eks bemærket, at der bliver vist indhold fra Adf.ly, Adk2 og Propeller Ads Media. Vi har et udsagn fra en tidligere kunde, der havde tilmeldt sig en 5 dages gratis prøveperiode:

”Tilmeldte mig en 5 dages gratis prøveperiode hos Geeker med mit debit-kort. I løbet af processen dukkede der lige pludselig en annonce op for Unicef eller et andet velgørende formål, som jeg ikke var interesseret i. Jeg trykkede på fortsæt-knappen, og lagde først da mærke til, at ved at klikke på knappen donerede jeg 1 euro til Unicef eller hvad det nu var. En lille fælde vi kan gå i. Da jeg så på min kontoudskrift, opdagede jeg, at 1 euro gik til Geeker og IKKE Unicef. Skam jer, Geeker, at I snyder velgørende organisationer såvel som alle andre”.

Hvordan kan man undslippe dette fupnummer og dets annoncer?

Man skal omgående annullere bedrageriske tjenester fra Geeker.com. Kontakt din bank og forhør dig om mistænkelige transaktioner, som har fundet sted. En tidligere bruger forklarede, at bankerne kalder denne service for svindel og vil sandsynligvis refundere de tabte penge. Derudover skal du aldrig tilmelde dig gratis prøveperioder, der kræver dine bankkontooplysninger.

Desuden kan en adwareinfektion reklamerer for denne tjeneste på din skærm. Led efter et mistænkeligt værktøj i dit operativsystem og fjern det via Kontrolpanelet. Hvis det lyder for svært, så kør en scanning med Reimage.

Sådan fjernes Geeker.com svindel ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Geeker.com svindel installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Geeker.com svindel
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Geeker.com svindel fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Geeker Com Scam, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-geeker-com-scam

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *