Muvflix ads - Hvordan fjernes det?

Det skadelige svindelnummer Muvflix er en abonnementstjeneste, der giver sine kunder adgang til film og andet indhold, der streames over internettet til internetforbundne enheder. Tjenesten Popcornvod.com er lige så upålidelig, og de er begge kendt for at opkræve brugernes online konto i løbet af den påståede 5 dages prøveperiode. Den slags svindel med ”gratis prøveperioder” skulle være en af de nyeste trends (Du skal ikke forhaste dig med at prøve en gratis prøveperiode), der sigter efter gratis-fanatikere, som er naive nok til at oplyse deres bankoplysninger til fuldstændigt fremmede personer.

Du skal ikke tilmelde dig svindelnummeret Muvflix: det tager penge fra din bankkonto

Parasitten Counterflix ligner også denne infektion, og de er begge opsat på at tjene penge. De har til hensigt at få brugerne til at tilmelde sig deres fuptjenester, der medfører økonomisk tab. Internettet er fyldt med negative kommentarer om Muvflix’ bedrageriske tjeneste fra folk, som forsøger at advare andre internetbrugerne mod disse svindlere.


Muvflix ads

Hvis man tilmelder sig Muvflix tjenester, skal man oplyse sine kreditkortoplysninger i løbet af registreringsprocessen. Selvom det måske ikke virker så mistænkeligt, så er det lige netop det. Hvis du giver dine kreditkortoplysninger til denne vildledende tjeneste, giver du dem lov til at opkræve dig, når som helst de vil.

Faktisk har folk indikeret, at de har bemærket uovervågede transaktioner fra deres bankkonto, så snart de tilmeldte sig Muvflix. På Twitter giver folk også deres mening til kende om denne svindeltjeneste. Nogle af dem er vrede på grund af, at de er blevet opkrævet 70 dollars for en falsk online streaming-tjeneste. Derudover lyver kundeservicen om, at de refunderer pengene.

Nogle af ofrene giver udtryk for, at de vil sagsøge firmaet, fordi de er blevet opkrævet uden en forudgående varsel. Der er nogle tips til, hvordan de rette ejere kan få deres penge tilbage (Guide til refundering), men ofrene må nok væbne sig med tålmodighed. Læs de afslørende vidnesbyrd, som tidligere brugere af Muvflix svindelnummeret har beskrevet:


Muvflix virus

”Jeg er klar over, at jeg vil have svært ved at få mine penge tilbage. De sendte mig ikke engang en e-mail om, at de tog penge fra min konto. Jeg havde ikke tilmeldt mig én eneste film, og alligevel tog de penge.

Disse personer får dig til at tro, at du har en 5 dages prøveperiode, men de tager straks fat i dit kreditkort og prøver på at få pengene ind. Det første svar er høfligt, hvormed de bare vinder sig tid, 10 dage senere sidder du stadig og ruger, jeg fik involveret min bank, men jeg regner ikke med noget.

Jeg burde have vidst, at det var et fupnummer, jeg tilmeldte mig en prøveperiode og blev opkrævet, dernæst annullerede jeg min konto, og blev derpå opkrævet endnu en måned, jeg fik endelig svar, som sagde, at de havde lukket kontoen og refunderede den sidste måned, jeg modtog et bekræftelsesnummer fra dem, men refunderingen har endnu ikke vist sig på min konto næsten 2 måneder senere. Det skulle ikke være nødvendigt at sige, at man skal holde sig væk.

En af de værste oplevelser nogensinde, fik slet ikke set noget og blev opkrævet 52 dollars. Indgav en klage til min bank, og gik i retten. Selvom jeg ikke får mine penge tilbage, er der i det mindste ikke andre, der bliver snydt.”

Selvom brugerne abonnerer på en gratis prøveperiode med den svigagtige tjeneste Muvflix, bliver der taget penge fra deres kreditkort. Og brugerne har klaget over, at selvom de ikke ser nogen film eller måske kun ser nogle af dem, bliver de opkrævet 50 til 80 dollars. Officielle bankinstitutioner advarer også deres kunder, at de skal holde sig væk fra gratis prøveperioder, hvis de gerne vil undgå månedlige gebyrer (Bank advarer offentligheden om gratis prøveperioder). Her er nogle flere negative anmeldelser fra tidligere brugere af Muvflix:

Prøvede Muvflix, fordi man kunne se de nyeste film på deres hjemmeside. Disse nye film var i biografen på det tidspunkt. Var meget imponeret og besluttede mig for at prøve prøveperioden. Som forventet, da jeg loggede ind, fik jeg ikke de nyeste film men film, der gik helt tilbage til 1940’erne og frem til 2016, og som jeg kunne downloade hvor som helst eller leje. Sikke noget svindel… og da jeg annullerede det, trak de 49.99 dollars på mit kreditkort. Jeg prøvede at ringe, men deres kundeservice sagde hele tiden ”KAN IKKE TAGE DIT OPKALD”. Kan nok kun tage dine penge. Du skal ikke spilde din tid eller penge.

Hvordan kan jeg få mine penge tilbage fra Muvflix? De har trukket 49,00 dollars fra mit kreditkort, og de svarer ikke på de e-mails, jeg har sendt. Jeg vil anmelde dem til ’VeriSafe’. Det er det rene svindel, er der nogen, der kan hjælpe mig?

De har også trukket 192 + dollars fra min konto, men jeg talte med min bank, og de starter en undersøgelse, og de vil forsøge at få mine penge tilbage.

Selvom hjemmesiden fortæller, at man kan annullere den gratis prøveperiode, og at de ikke opkræver penge, passer det tilsyneladende ikke. Udover de uautoriserede opkrævninger viser Muvflix svindelnummeret også annoncer fra potentielle malwaredistributører: Adk2, AdsTerra, RevenueHits, Adbooth og Adcash.

Der er også en række online streaming-hjemmesider, der reklamerer for tjenesten Muvflix: pelispedia.tv, vidto.me, linkshrink.net, cricfree.sc, telewizja.com og hdpopcorns.com. Takket være konsekvente henvisninger og andre markedsføringsmetoder er tjenesten blevet hjemmeside nr. 607 i Argentina. Den globale placering er også imponerende: hjemmeside nr. 9.393. Folk fra Chile, Indonesien, Polen og Ecuador skal være forsigtige med at tilmelde sig denne tjeneste, hvis de altså ikke har lyst til at miste penge.

Hvordan kan man styre uden om malware og svindel såsom denne Muvflix tjeneste?

Det er åbenlyst, at du bør undgå denne specifikke videoudbyder. Hvis du konstant bemærker annoncer for denne tjeneste, skal du tjekke din enheds status ved at køre en fuld sikkerhedsscanning med et velegnet beskyttelsesprogram. Reimage er en af de mulige kandidater til opgaven.

Dit operativsystem er muligvis i øjeblikket påvirket af en adwareinfektion, der sætter gang i en række annoncer. Den slags parasitter fra malwarekategorien har for vane at blive distribueret i pakker med gratis applikationer. Dette henviser til det faktum, at hvis du installerer én applikation, kan du uden at vide det komme til at åbne døren for ekstra programmer.

Derfor skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling ved opsætningen og modstå fristelsen til at acceptere alle installationsbetingelserne. Endvidere skal du sikre dig, at det program, du downloader, ikke pådutter dig annoncer fra tredjepart til gengæld for det gratis værktøj.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Muvflix Ads, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-muvflix-ads

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *