Hi.fo Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Hi.fo (eller Search.hi.fo) virus er en russisk nyhedsudbyder og søgeplatform. Den minder om søgemaskiner såsom malwareparasitterne Workno.ru og Rambler.ru, og den kan blive indstillet som browserens præference uden brugerens samtykke. Man kan dog ubevidst komme til at give tilladelse til det i løbet af en installation af et gratis program.

Vi har også bemærket, at omdirigeringsvirussen Hi.fo indlemmer Taboola-annoncer. Selvom dette reklamenetværk er lovligt, har vi altid anset deres indhold som potentielt farligt. De seneste nyheder fra MSN.com gør ikke Taboolas omdømme bedre – nogle gange gennemser de ikke ordentligt de annoncer, som de accepterer fra annoncørerne. I de fleste tilfælde reklamerer tjenesten for falske eller stærkt overdrevne nyhedsartikler (Teknisk support-svindlere misbruger Taboola).

Hi.fo virus

Omdirigeringsvirussen Hi.fo kan føre dig hen til mistænkelige domæner

Malwareparasitten Hi.fo kaldes for en browser hijacker, fordi den sætter sig på startsiden, ny fane-siden og standardsøgeudbyderen. Desuden har mange af denne type infektioner egenskaber som et rootkit (Mere om rootkits), hvilket betyder, at de er i stand til at forårsage mere skade og gøre fjernelsesprocessen mere vanskelig. Hvis du gerne vil læse mere om disse parasitter, så klik på dette afsnit, hvor vi udførligt forklarer de vigtigste elementer angående disse irriterende parasitter.

Hvis din enhed er inficeret med en russisk browser hijacker som Hi.fo virus, vil du helt sikkert få vist en række generende meddelelser, advarsler, overraskelsesbeskeder og andre slags online annoncer (Digital svindel). Ikke desto mindre er hjemmesiden den mest succesrige i Indonesien, Brasilien, Thailand, USA og Indien. Det kan derfor være, at russisktalende brugere sjældent ser denne hjemmeside. Denne drejning kan skyldes det faktum, at artiklerne på Hi.fo-hjemmesiden er skrevet på engelsk. Men det ser ud til, at deres indhold er noget påvirket af russisk politik og ikke bringer så gennemsigtige nyheder.

Endvidere har denne hjemmeside en ældre version – Hi.ru browser hijacker – som viser det samme indhold, blot på russisk. Derfor virker infektionen Hi.fo som et alternativ til den russiske version, og man skal ikke tro, at den leverer holdbare nyheder eller søgeresultater. Udover alle disse argumenter har vi også fundet ud af, at domænet viser annoncer for voksent indhold og nøgenhed, fordi det viser annoncer fra exoClick. Udover dette upassende indhold indlemmer hjemmesiden også materiale fra Propeller Ads Media, sh.st, AdSupply og andre reklamenetværk. Det faktum, at hjemmesiden arbejder med så mange annoncer, viser, at maskinen konstant vil være fyldt med ubrugeligt indhold.

Sidst men ikke mindst kan Hi.fo browser hijacker være ansvarlig for at udspionere sine besøgende (Hvem udspionerer din computer?). Det betyder, at den vil indsamle brugerens personlige, identificerbare oplysninger sammen med tekniske detaljer om operativsystemet. I nogle tilfælde afslører denne metode, om enheden er beskyttet af et anti-malwareprogram eller ej.

Det er en svær opgave at holde malware væk fra operativsystemet

Du må endelig ikke glemme de vigtige regler, hvad angår beskyttelse af enheden. Du skal for eksempel aldrig installere applikationer fra mistænkelige hjemmesider. Hvis en popup-annonce advarer dig om trojanske virusser og spyware-infektioner, skal du ikke tro på det. Du skal kun stole på et respektabelt anti-malwareprogram såsom Reimage, der tilbyder en ordentlig beskyttelse mod malware. Kør regelmæssige scanninger for at finde og fjerne trusler.

Denne browser hijacker kan være fulgt med en skadelig browserudvidelse eller en applikation til skrivebordet. Tjek listen med aktive tilføjelser. Hvis du finder udvidelser, som du ikke selv har installeret, skal du fjerne dem. Det samme gælder for skrivebordsprogrammer. Nedenfor kan du finde en grundig vejledning fra vores forskerteam, hvormed du kan slippe af med en browser hijacker.

Hvis du fremover gerne vil undgå potentielt uønskede programmer og malware, skal du vælge en avanceret/brugerdefineret installation. Således kan du finde ud af, om der bliver installeret flere applikationer sammen med det program, du har valgt. Denne metode kaldes for ”programpakker/bundtning”.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Hi.fo virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Hi.fo Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
marts 15, 2018 20:54, marts 15, 2018 20:54
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *