iSearch.babylon.com virus - Hvordan fjernes det?

iSearch.babylon.com virus henviser til den ubehagelige situation, når Babylon værktøjslinjen får placeret sig i brugerens browsere og indsætter sin søgeplatform som præference. Den bliver gentagende gange vist i lande såsom USA, Indien, Iran, Frankrig, Japan, Tunesien og Portugal. Vi har disse oplysninger fra en statistisk analyse over webtrafik, som denne maskine modtager. Derudover kan Search.babylon.com redirect virus også spores i aktion. Denne web-adresse udbredes hovedsageligt i USA.

iSearch.babylon.com virus

Yderligere oplysninger om denne iSearch.babylon.com computerinfektion

Denne specifikke søgemaskine har nappet en masse webtrafik fra henvisninger, som udføres af andre hijackere såsom Claro-search.com, Triple-search.com og Royal-search.com. Materiale fra Friv.com kan præsenteres i form af online annoncer; men dets troværdighed kan diskuteres: tidligere besøgende har forklaret, at tjenesten ”[..] ikke er noget værd på grund af alle de virusser, som den lukker ind i computeren, det tog oceaner af tid at reparere den bærbare”. Vi faldt også over en mere foruroligende kommentar:

Min 8-årige, uskyldige, lille dreng var i stand til at se porno fra links fra denne webside!!!! Ikke så mærkeligt, at verden er helt forskruet!!!! Hvilket sygt lort tillader, at der reklameres for voksenindhold på en spille-hjemmeside for børn? Det skulle ikke kunne ske, og nogen bør gøres ansvarlig for det. Er det muligt at lægge sag an?

Da vi nu er klar over, at der reklameres for Friv.coms risikable tjeneste via iSearch.babylon.com virus, er det klart og tydeligt, at hvis man reagerer på den slags sponsorerede annoncer, så kan det føre til, at der gang på gang bliver vist voksen-orienteret materiale.

iSearch.babylon.com virus

Derudover vil reklamenetværket Criteo network Advertisements også have lov til at fremvise sit salgsfremmende materiale. Denne tjeneste forfølger en karriere med såkaldt retargeting, personliggjorte bannerreklamer og lignende materiale. Ifølge Wikipedia kan denne tjeneste vise målrettede annoncer uden at overtræde fortroligheden:

iSearch.babylon.com hijacker

Selskabet benægter, at det benytter sig af personligt identificerbare oplysninger, og sporer ikke identificerbare information, det deler ingen data med annoncører eller udgivere, og der anvendes ikke data fra tredjepart med henblik på målsætning. Retargeting anvender kun anonym information fra sælgerens websted.

Ikke desto mindre, hvis du ikke bryder dig om online annoncer, vil den ødelæggende, virtuelle infektion iSearch.babylon.com bestemt være til stor ulempe for dig og gøre din søgning meget lidt tilfredsstillende. Endvidere er det også på en meget tvivlsom måde, at browser hijackeren frembringer søgeresultaterne. For at hijackeren kan vise disse resultater, tager den InfoSpace i brug og opretter en resultatside, der minder om Googles.

De frembragte links vil være en kombination af materiale, som malware-infektionen iSearch.babylon.com sponsorerer samt sikre web-adresser. Det er vanskeligt at afgøre, hvilke websider indgår som annoncer. Så med det i baghovedet bør du ikke anvende denne søgemaskine. Du skal heller ikke downloade tvivlsomme browserudvidelser, for de kan mere end nogensinde medføre sikkerhedsproblemer. På billedet foroven ser du en af de mulige applikationer, der reklameres for. Se også nærmere på afsnittet med anmeldelser.

Overvej mulighederne for fjernelsen af denne hijacker

For nemheds skyld har vi udviklet en brugervenlig vejledning, der kan hjælpe dig med at slippe af med applikationer, som udsætter dig for problematisk indhold fra tredjeparter. Du skal ikke tro, at denne søgemaskine er et effektivt værktøj, med hvilket du kan udforske internettet.

Fjern det sådan som vejledningen beskriver. Alternativt kan du også vælge en hurtigere løsning: du kan ganske enkelt køre en scanning med Reimage, der kan finde alle mulige former for skadelig aktivitet. Hvis du beslutter dig for at installere det helt, er vi ikke i tvivl om, at dit operativsystem vil være mere modstandsdygtigt overfor malware.

Brugere, som ikke er interesserede i at have et upålideligt produkt fra tredjepart som deres primære søgeudbyder, skal ikke involvere sig med applikationer, som medbringer Search.babylon.com redirect virus. De kan alle bringe den uønskede platform ind i enhederne.

Man har imidlertid også fastslået, at hemmelige installationer også er en hyppig strategi, hvormed disse produkter distribueres. Så for at beskytte dig selv skal du vælge en avanceret/brugerdefineret indstilling i opsætningsguiden, og du skal ikke gå med til at installere applikationer fra udviklere, du ikke kender. Og hvis du falder over en pop-up, som anbefaler dig at prøve iSearch.babylon.com browser hijacker, så skal du endelig sige nej.

Manuel fjernelse af iSearch.babylon.com virus

Sådan fjernes babylon virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom iSearch.babylon.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til babylon virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af iSearch.babylon.com virus fra dine browsere

TopSådan fjernes iSearch.babylon.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med babylon virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes iSearch.babylon.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med iSearch.babylon.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med iSearch.babylon.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes iSearch.babylon.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern babylon virus fra listen.
Sådan fjernes babylon virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med babylon virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med iSearch.babylon.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man iSearch.babylon.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes iSearch.babylon.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller babylon virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med iSearch.babylon.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-babylon-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *