Limetorrents.info Pop-ups - Hvordan fjernes det?

Limetorrents.info pop-ups kan uventet dukke op på din skærm og vise noget påtrængende og upassende indhold, der forstyrrer alt det andet arbejde, du er i gang med på din computer. Det begynder primært med en eller to push-underretninger i timen, men senere hen bliver de så ekstremt aggressive og sender mere end 10 pop-ups på samme tid. De fleste af os kender Limetorrents.info som et Torrent websted, hvor man kan downloade piratkopieret underholdningsmedia eller software helt gratis, men det betyder ikke, at det kun er kunderne, der kommer ud for det.

Underretningerne Limetorrents.info er bestemt ikke et godt tegn, som antyder, at din computer bør renses grundigt for skadelige adwareprogrammer, potentielt uønskede programmer, skadelige browserudvidelser og meget mere. I øjeblikket forstyrrer Limetorrents.info hovedsageligt brugere i USA, Canada, Brasilien, Tyrkiet og Indien, og har i stigende grad inficeret flere og flere computere over hele verden (i august havde det flere end 10,3 millioner besøgende).

Hvis du også får disse Limetorrents.info underretninger, og du gerne vil vide, hvordan du slipper af med dem, så er du kommet til det rette sted. For her vil 2-viruses.com teamet vise dig de bedste metoder til, hvordan du bliver fri for denne poppende trussel.


limetorrents.info adware pop-up notification virus

Hvad er så specielt ved Limetorrents.info Pop-ups

Limetorrents.info er et rigtigt torrent websted, som er et underdomæne for den primære hjemmeside, der blev lukket på grund af ophavsrettighederne ifølge Techworm.net artiklen. I den samme artikel forklarer udviklerne af Limetorrents.info, at på grund af Google-forbuddet var de nødt til at åbne flere kopier af webstedet, såsom Limetorrents.io, Limetorrents.asia, Limetorrents.zone, så de kunne fortsætte deres torrent-tjenester og ændre Monetiseringsmetoder, så de kunne begynde at tjene flere penge. Udviklerne af Limetorrents.info nævnte, at i øjeblikket bruger de fleste personer ad-blockere, og derfor taber de det overskud, som de kunne tjene på sponsorerede reklamer, ligesom de plejede at gøre, hvilket hjælper siden og gør gratis downloads mulige.

Webstedets lukning, folks opmærksomhed og brugen af andre websteder har fået Limetorrents.info til at Reklamere på en lidt anden måde, denne gang selv uden for deres websted. Ved hjælp af skadelige koder har svindlerne været i stand til at overmande indstillingerne i browserne og er begyndt at placere forskellige online tilbud på skrivebordet og ikke bare på deres websted, tilbud der ligner push-underretninger fra din Chrome eller Mozilla. Disse iøjefaldende meddelelser kommer hovedsageligt fra PopAds, sh.st, adfoc.us, clixSense, TrafMag og et par andre reklamenetværk, men kan samtidigt omdirigere til andre farlige sider som f. eks hidderswera.club, invictioner.club, cyberlink.pro, remistrainew.club, rementoolsr.club.


similarweb.com statistics for limetorrents.info virus

Der er kun ét online sikkerhedsprogram, der markerer webstedet limetorrents.info som skadeligt, som man kan se i VirusTotal.com rapporten, men det scanner kun webstedet, og ikke de eksterne og interne links, som man kan blive omdirigeret til flere gange efter et besøg. Affilieret markedsføring er det, der ligger bag Limetorrents.info popups, som, selvom de understøtter torrent-siden, kan medføre, at hele systemet bliver kompromitteret. Udviklerne af Limetorrents.info har ikke til hensigt selv at placere malware, men de giver tredjeparter lov til at få direkte forbindelse til dig via disse push-underretninger, og der er ingen, der kontrollerer, hvad de kan finde på at vise, og derfor er Malvertising et almindeligt fænomen.

Disse popups er virkelig vedholdende, fordi de bliver frembragt af andre skadelige virusinfektioner, som har bedre mulighed for at blive distribueret, undgå antivirus og forblive vedholdende. Der er ingen grund til, at du risikerer din computers og din egen sikkerhed ved at beholde Limetorrents.info popups. Du skal bare rulle længere ned i denne artikel, hvor du kan finde ud af, hvordan du fjerner disse generende og skadelige tilføjelser én gang for alle.

Hvorfor får du disse Limetorrents.info underretninger

Vi kan vist godt sige, at torrent-websteder allerede er ret skadelige i sig selv, så derfor kan det ikke komme bag på nogen, der aktivt bruger Limetorrents.info eller et andet af dets underdomæner, hvis de får en eller anden form for virus i systemet. Det er som regel det uheldige klik på et link eller en annonce på den slags websteder, der sætter opsætningen af en skadelig browserudvidelse i gang, som til sidst begynder at styre din søgemaskine og vise forskellige popups.

Derudover kan nogle andre, selv legitime websteder, være årsagen til, at du ser disse Limetorrents.info virus underretninger. I følge SimilarWeb.com er de primære henvisende websteder, der bringer en vis trafik til Limetorrents.info, som følgende: torrentfreak.com, torrentz2.eu, lifewire.com, torrentdownaload.ch, 1337c.to. Du skal være ekstra forsigtig, når du surfer gennem deres indhold, for du kan også nemt komme til at tiltrække de unødvendige Limetorrents.info popups.

Den mest populære distributionsmetode af Limetorrents.info virus er sandsynligvis ved hjælp af adware/PUP’er, som du kan downloade fra den samme torrent-side eller nogle Websteder, der gratis distribuerer software. Disse skadelige programmer følger med andre lovlige programmer og bliver installeret som standard på ofrenes computer, fordi de simpelthen ikke fravælger ekstra medfølgende programmer i den Avancerede indstilling. Den slags reklametrusler kan være skyld i Limetorrents.info annoncer og mange andre problemer, såsom omdirigeringer, popup-svindel, falske opdateringsanmodninger og meget mere.

Sådan blokerer du Limetorrents.info web push-underretninger.

Limetorrents.info popups kan i den grad være forstyrrende, når du virkelig er fokuseret på andre opgaver på din pc, eller helt enkelt ser en film, så det giver fuldstændig mening, at du gerne vil blokere dem for altid. Hvis du endnu ikke har gjort det, kan du prøve at deaktivere web push-underretninger helt eller bare tilføje Limetorrents.info som den eneste side, som du ikke vil modtage meddelelser fra. Dette skulle forhindre din browser i at vise forstyrrende popups, men du må endelig ikke tro, at dit system er sikkert at bruge igen. Mens deaktivering af web- og desktop push-underretninger er godt for din egen online sikkerhed, er det blot begyndelsen til den reelle virusfjernelse.

Sådan fjerner du Limetorrents.info Pop-up virus fuldstændigt

Selvom risikoen for, at du vil klikke på Skadelige annoncer markant vil falde, er adwareprogrammet, der forårsager Limetorrents.info popups, stadig i din browser eller pc, og det skal findes og slettes. Men problemet med Limetorrents.info virus er, at det endnu ikke er klart hvilket PUP/ hvilken tilføjelse, der er ansvarligt for det, så en manuel fjernelse er derfor nytteløs. Du er nødt til at bruge et anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Malwarebytes, så du kan slippe af med den irriterende infektion. Disse programmer er avancerede og er blevet testet af mange it-professionelle, og derfor skulle dine underretningsproblemer blive løst med deres hjælp.

Du skal blot køre en fuld systemscanning og vente på, at den bliver færdig, så du kan se, om det har fundet og fjernet noget skadeligt. Og hvis Limetorrents.info popup virus har formået at ændre en masse af dine indstillinger, råder vi dig til at denne artikel og tjekke dine DNS-indstillinger samt værtsfiler for mulige ændringer, så du kan gendanne dem. Samme sted finder du vejledningen til den manuelle virusfjernelse, hvis du med sikkerhed ved hvilket software, der står bag Limetorrents.info meddelelserne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Limetorrents Info Pop Ups, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-limetorrents-info-pop-ups

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *