Mojotab.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Hjemmesiden Mojotab.com virker tiltrækkende – charmerende baggrundsbillede, brugervenlig brugerflade og ekstra, brugbare funktioner. Men der gemmer sig imidlertid dårlige vibrationer bag den pæne facade. Vi vil for det første gerne nævne den vildledende måde, hvorpå hjemmesiden bliver indstillet som startside og standardsøgemaskine i de forskellige browsere.

Mojotab.com bliver nemlig automatisk indstillet som startside og standardsøgemaskine/ny fane-side uden at give brugerne besked om det. Og det skyldes en skadelig tilføjelse, som bliver installeret i webbrowseren. Denne særlige tilføjelse distribueres sammen med andre gratis softwareprogrammer, som man kan downloade fra internettet. Når man installerer noget freeware, kan man blive bedt om at tilføje nogle værktøjer til webbrowseren. Og den slags indstillinger er som regel standard, så hvis man ikke foretager nogen ændringer, bliver en tilføjelse såsom MojoTab automatisk installeret.

Når den først er blevet installeret, kan det være svært at slippe af med den igen. Og det er nok derfor, du læser dette indlæg. I denne vejledning vil vi forklare dig formålet med browser hijackere og præsentere den bedst mulige måde, hvorpå du kan fjerne Mojotab.com.


MojoTab Virus remove

Hvorfor skal du fjerne Mojotab.com?

Som Techopedia definerer, er en Browser hijacker ”spy- eller malware, der almindeligvis findes i form af en webbrowser-tilføjelse, som ændrer internetbrugerens browserindstillinger, for at den kan ændre standardstart-, fejl- eller søgeside. Den kan omdirigere brugeren til uønskede hjemmesider, mens den opfanger følsomme, private oplysninger til personlig eller forretningsmæssig brug. Hvis browser hijackeren ikke fjernes, kan den inficerede webbrowser som standard blive modificeret til malware-browserindstillingerne efter hver genstart, også selvom indstillingerne manuelt justeres”. Så det er kort sagt en speciel form for browsertilføjelser, der specifikt bliver udviklet til at reklamere for visse hjemmesider, opbygge webtrafik og på den måde tjene penge.

Selvom nogle brugere måske har det helt fint med en ændret startside (de kan måske endda li’ den), skal du ikke beholde den i systemet, og vi kan nævne flere ting, der beviser det:


mojotab to-do list

Upålidelige resultater. Startsiden er det sted, hvor du begynder at surfe på internettet, og det meste af tiden bruger du på at søge efter noget. Det betyder, at søgeoplevelsen er noget af det vigtigste, du skal se på, hvad angår en praktisk startside. Og den søgning, som MojoTab.com tilbyder, kan man ikke betragte som pålidelig, for den bruger en tilpasset Google-søgning. Det vil sige, at udviklerne af programmet kan infiltrere ting i resultaterne, som de gerne vil have, at du ser, og det bliver de betalt for. Du skal nemlig huske på, at Mojotab.com er projekt, som svindlere har sat i gang, og du skal derfor aldrig have tillid til den slags søgeresultater.

Yderligere sporing. De fleste hjemmesider på internettet bruger cookies og holder styr på deres brugere, for at de kan huske forskelle indstillinger og tilpasse indholdet til hver enkelt brugers personlige interesser. Men hvis du lader Mojotab spore dig, kan de registrerede oplysninger ende i hænderne på forskellige tredjeparter, og det er farligt.

Risiko for infektion. Hvis en skadelig tilføjelse arbejder i din webbrowser, kan andre også finde ud af at inficere dit computersystem. Det kan gøres ved hjælp af Mojotab, eftersom dette malware kan åbne døren til din computer for andre uønskede værktøjer.

Browser hijackere prøver som regel ikke på at imponere brugerne med deres hjemmeside – prøv at se på luckypage123.com eller Spicystart.com. I dette tilfælde har mojotab.com nogle ekstra funktioner, der faktisk kan være nyttige, såsom denne minimalistiske huskeliste:

Men det er det hele. Denne hjemmeside tilbyder ingen andre brugbare funktioner, så derfor er svaret klart og tydeligt – fjern den hurtigst muligt.

Afinstallation af Mojotab.com

Det bedste ved browser hijackere er, at problemet nemt kan løses. Hvis du har de rette værktøjer til opgaven naturligvis. Det skulle være nok at scanne din computer med et anti-malwareprogram. Men eftersom din computer er blevet inficeret med det, er det et tegn på, at du skal opgradere sikkerheden på din computer. Download et ordentlig anti-malwareprogram, såsom Reimage eller SpyHunter, og scan din computer med det. Alle filer, der har tilknytning til Mojotab skulle på få minutter blive fundet og fjernet. For yderligere vejledning kan du i slutningen af dette indlæg kigge nærmere på vores manuelle fjernelsesvejledning til Mojotab.com browser hijacker.Automatiske fjernelsesværktøjer til Mojotab.com virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Mojotab.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Fjernelsesprocessen for Mojotab.com virus

Sådan fjernes Mojotab.com virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Mojotab.com virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Mojotab.com virus og relaterede parasitter såsom Dts.search-results.com virus , Search.ividi.org virus , Torcho.com virus , Sogou virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Mojotab.com virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Mojotab.com virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mojotab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Mojotab.com virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Mojotab.com virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mojotab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Mojotab.com virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Mojotab.com virus fra listen.
Sådan fjernes Mojotab.com virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Mojotab.com virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mojotab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Mojotab.com virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Mojotab.com virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Mojotab.com virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Mojotab.com virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Mojotab.com virus fjernelse

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 2, 2018 16:24, januar 2, 2018 16:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *